Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как бебето се обръща окончателно с главата надолу?
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Какви са стрии и как могат да бъдат предотвратени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как бебето се обръща окончателно с главата надолу?
Бебето обикновено обръща главата си надолу около 32-34 седмица от бременността. Този процес, наречен преобръщане, е важен за подготовката на бебето за раждането. Обикновено това се случва автоматично, но ако бебето не се обръща, лекарите могат да предложат различни техники за стимулиране на обръщането му.
-
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Спането на по-висока възглавница, консумирането на малки, чести хранения, избягването на легнало положение веднага след хранене и консумацията на храни, които не предизвикват киселини могат да помогнат. Освен това много жени съобщават за ползи от консумацията на мляко или сладолед, които имат успокояващ ефект върху стомашната киселинност.
-
Какви са стрии и как могат да бъдат предотвратени?
Стриите са линейни разтегнати марки по кожата, които се появяват, когато кожата е разтегната прекомерно бързо, като по време на бременност. За да се предотвратят, е важно да се поддържа хидратацията на кожата, да се избягва прекомерното натоварване на кожата и да се използват специални кремове за предотвратяване на стрии.
-
Защо е по-добре да спите на лявата си страна по време на бременност?
-
Какво е подходящото облекло за бебета през горещите месеци?

Кака Мая много са ви сладки легълцата. Направо ме разби. Само да ви кажа че сложих две снимки от нашата сватба на която пак бях бременна, но само в 5-ти месец. Ето че и аз започвам да качвам, че май съм от малкото дето сме инкогнито. По нататък ще сложа и на дрешките. 
но като сме готови ще покажа 
ми аз съм си слоница пред теб. От 54 кг сега съм 65
ама то така става с този сладолед всяка вечер. Така си лекувам нервите. Започнах да се плаша вече от себе си. Вчера пак плаках от нерви. Ама моя е такъв сухар
Прибра се от работа , а мен ме боляха краката , кръста и ми беше зле , казах му а той ми отговори " МИ АЗ С КВО ДА ТИ ПОМОГНА , ТА МИ ГО КАЗВАШ"
охкайти през цялото време. Ама тоя човек няма милост никаква. И на всичкото отгоре му се обади приятел да излизат и той ми каза , че на мен като ми е зле той сам ще излезе.
Да ама си премълчах, отидох в спалнята да си лягам и се наплаках хубаво. А може би не трябваше. Ама много хормони. Незнам дали не трябва нещо да пия за нервите. 
от вчера имам леки болки в бъбреците не са постоянни,но се усещат някакви бодежи,никога не съм имала проблем с бъбреците,може би се дължи на бременността
Май сте го ударили на некав релакс