БЕБЕТА ЮНИ - 24

• 13 913
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, мамчета  Hug

Първо искам да кажа, че това, което е станало с албумчето и коментарите под снимките на Sleeping Beauty, са за съжаление доказателство, че живеем в държава пълна с простаци. Съжалявам, ако съм прозвучала грубо, но си е самата истина и нямам думи да опиша възмущението си в момента. Дано повече да не стават такива неща, защото както много от вас казаха, тук сме за да преживеем един от най-страхотните периоди в живота си, не за да се заяждаме.

Kory, да показваш снимки от 3D ехографа, ще чакаме днес  Peace

Аз тази сутрин бях на преглед, ама не сме гледали бебка, чухме й сърчицето Blush Само ми взеха секрет, за да видим дали сме изтребили гъбичките, и обичайните процедури - тегло, кръвно, обиколка на корема. Малко ме хвана срам, като си казвах килограмите. За първи път стигам 70 и ми е едно кривооооо  ooooh! Но, както се казва - каузата си заслужава напълно  Joy

Днес времето е ужасно, но аз ви пожелавам лек ден и много добро настроение   bouquet

# 256
  • И аз не знам къде...
Добро утро и от мен   bouquet!
Момичета, бебчовците будят ли ви от ритници? Моя е нещо кротичък и не блъска така силно, а чета че някои от вас ги ритат доста силничко  newsm78. Дали е нормално моя мъж да си се върти и побутва лекинко  newsm78? Понякога когато се върти е малко болезнено, но това не е ритане все пак!
Тук времето е замусено (както казва малкия ми племенник  Wink), но не е много студено и мисля към обяд да отида да видя майчето си, че е в болница. Направи някаква алергия, ама не е ясно от какво Rolling Eyes!

# 257
Добро утро и от мен!!! Hug
Нещо едвам влезнах във форума...
И какво гадно време...Ужас! doh Те казаха,че ще се застуди ама чак и сняг...

...Като гледам хубавия снежец който вали навън и пак ми се сега да съм на Тодорка със ските ..... еееех мечтииии

geneva2008  newsm10 и аз за това си помислих в 1-вия момент.
А бебка вече ме рита все по често.Сега имам чувството,че е почнала и да се протяга,защото и от двете страни ме побутва...Много е сладко.
И аз нямам търпение да дойде 31 и да отида при Марков.Много ми е любопитно.Сигурно е страхотно да видиш бебо толкова реално Crazy
Отивам да закуся eat.Събудих се мноооооого гладна... Whistling

# 258
Добро утро!
Здравейте, мамчета  Hug

Първо искам да кажа, че това, което е станало с албумчето и коментарите под снимките на Sleeping Beauty, са за съжаление доказателство, че живеем в държава пълна с простаци. Съжалявам, ако съм прозвучала грубо, но си е самата истина и нямам думи да опиша възмущението си в момента. Дано повече да не стават такива неща, защото както много от вас казаха, тук сме за да преживеем един от най-страхотните периоди в живота си, не за да се заяждаме.
Напълно съм съгласна с думите ти и само да добавя, че може би не трябва да обръщаме внимание на такива и те сами ще се оттеглят(да се надяваме)!
Аз също се надявам Sleeping Beauty както и всички, които ходят на разни курсове да споделят с нас.Много ще ми е полезно тъй като тук не се организират такива мероприятия и ще ми бъде страшно полезно да научавам разни интересни неща.
А и още нещо на мен ми е най- интересно да чета въпросните "чаршафи", тъй че пишете си смело, какво пък нали за това е форума.
Много гадно време и аз май ще пропусна разходката и ще си вися цял ден пред компюпъра.
Усмихнат ден на всички желая!

# 259
Не мога да си обясня кой толкова се е засегнал от постингите на Слийпинг Бюти, но явно хормоните така са го обсебили, че... Абе, Слийпинг Бюти, не се засягай - в крайна сметка, обидите са преди всичко за този, който ги е изрекъл  Peace

Дари 75, и аз си намислих 18ти, а по принцип винаги си намислям 19ти, защото е рожденният ден на мъжа ми, но тази година 18 ми изкочи в бременния мозък и гледай, не е било случайно Wink Днес в София вали страхотен сняг  Wink

Моето бебе също не рита бясно, а лекичко и нежничко  Party Само веднъж, когато повръщах, след като бях стояла по време на ремонта, си позволи да ме срита! Но аз си заслужавах - каква ми беше работата да се вра да помагам в такъв момент!

Да ви кажа само вчера, след като обсъждахме колегите си, как се изложих!!! Голям срам изживях! На спирката една мацка ме избута от вратата на автобуса и се качи преди мен, така се шокирах, че извиках - не те ли е срам, да избутваш бременната жена! Дрисла с дрисла!!!

Лелеле, имах чувството, че целият претъпкан автобус се обърна да види коя е тази възпитана мила и спокойна бременна жена...  Embarassed Естествено, госпожицата не се трогна, но аз едва изчаках следващата спирка и слязох посрамена сама пред себе си! Как можах така да си изпусна нервите, не знам!!!  ooooh!

# 260
Добро утро.
Първо да изразя възмущението си към личността "допълвала" албумчето  doh. Лично аз смятах, че сме се събрали само интелигентни хора, а и повода да сме в този форум е много положителен  pregnant. Ама уви не било така. Който има проблем с форума или някой от подотчетните да не пише  smile3513. Смятам , че сме минали ученическата възраст, когато се правиха такива смешни , глупави и необмислени коментари. Поради същата причина (добавянето на коментарите) не исках да слагам мои снимки.  Както и да е, Sleeping Beauty съжалявам че се е случило с теб, ама откъде да подозираш , че слабоумници магат да направят такава мизерия.   smile3515
Относно присъствието на бащата по време на раждането, аз съм твърдо против( въпреки, че защо да не се помъчи и той малко  newsm78) Чувала съм че мъжете се отвращавали от жените си така. То моя и сега не иска да ме пипне и ме гледа като свещена крава, а пък какво да очаквам после. Трябва да лепя обяви по стълбовете в Пловдив, че си търся любовник  newsm03
На спирката една мацка ме избута от вратата на автобуса и се качи преди мен, така се шокирах, че извиках - не те ли е срам, да избутваш бременната жена! Дрисла с дрисла!!!

Ами аз пък мила да ти кажа, права си била. На мен ми писна разни дебели лелки да ме гледат ехидно и да ме изместват от опашките по магазините, или пък баби, ми и на мен ми е тежко, ама си чакам реда. Twisted Evil

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 11:20 от Малта

# 261
  • Вече в моята си приказка...
Sleeping Beauty, много неприятно това с текстовете под снимките. За съжаление така е с обществените албуми и изобщо с Интернет.
Преди време на аватара бях сложила снимка на моето момченце. След известно време при опитите ми да вляза във форума, ми излизаше надпис, че ми е отказан достъпа до форума... Много странно ми стана, защото с нищо не бях предизвикала "гнева" на модераторите. Оказа се, обаче, че не е така...
Свързах се с един от модераторите, който накратко ми разказа за какво са ми забранили достъпа... Някой беше пуснал тема от рода на "Моето дете е най-грозното на света" и "Колко отвратителен син имам" и естествено всичко беше написано с моя ник и навсякъде присъстваше снимката на детето ми. Е, когато разбрах, направо побеснях... Толкова гадно ми стана... Оттогава си имам едно наум - снимки пускам, но на определени места. И в нашето албумче имам две снимки - на Ивайло и една моя. Изкушавам се да пусна повече, обаче "парен каша духа", както е казал народът.
Sleeping Beauty, искам само да ти кажа да не се ядосваш и да не се чудиш защо пък точно на мен се случва... Не дразниш с нищо, просто на теб "ти е излязъл касметът", можеше на всяка една от нас да се случи.
Бихме могли да сменим паролата и юзърнейма на албумчето си и да ограничим достъпа на външни лица, като дадем достъп само на майките, които пишем в темата...

Незнам точно за какъв масаж говорите, но ако става дума за гимнастиката на перинеума, така наречената гимнастика на Кегел, ТУК може да прочетете за нея...

Meg_H, и аз съм изпадала в неловки ситуации. Червяла съм достатъчно, заради това, че изпускам нервите си. Особено в работата. Ама така е, хормони ли, що ли /вече се срамувам дори от това да се оправдавам с тези хормони/

# 262
Мира 55, това, което се е случило с твоя ник нейм е ужасно! От цялата работа мен ме изумява най-много не толкова злобата и простотията на хората, а енергията и времето, които изразходват, за да се проявят!!! Но явно всеки сам избира как да "оползотворява" свободата си!!!

# 263
Здравейте! Май някои са усъмнали със сняг ....при нас обаче все още е сухичко, моля се да не завали - нито дъжд, нито сняг , че хич не го обичам това студено време. Искам си пак слънчице и да е топличко и светло навън.

Да изкажа и аз да възмущението си за нахалното и вандалско нахлуване в нашето албумче. smile3513 
Наистина като че ли най - добре ще е да ограничим достъпа до албума. Да сменим паролата. Така поне ще сме по-защитени, че знам ли...утре може да си видим снимките в някои други сайтове ....

# 264
Сигурна съм ,че е много неприятно, ама сме бременни и имаме нужда сега от положителни емоци... всичко друго забравете на секундата! Crossing Arms
Какво толкова се впрягате, тук си е гнездо на усойници малко или много  Joy
Между 150 жени няма как да няма 10 - 20 които не са "цвете за мирисане"...
Всеки е усетил ,че е спечелил симпатиите на този или онзи... кому са нужни на всичките ...
Той народа го е казал "Две жени в една кухня не бива "   и "Прекален светец и Богу не е драг"...

Тук са добре дошли и добре отишли всички  Hug

Мен ей сега в една тема ме пратиха да ходя да давам акъл в Северна Корея и мисля да започна да уча корейски като излезя в болнични... И ме крепи мисълта ,че не съм като тази дето ми даде направлението ... smile3534

АКО НЕ МИ ДАДЕТЕ ШАНС ДА СЕ ПУБЛИКУВАМ ПРЕДИ ШЕФА ДА СИ Е СДЪФКАЛ ЗАКУСКАТА И АЗ ЩЕ ВИ СМЕНЯ ТЕКСТОВЕТЕ ПОД СНИМКИТЕ   smile3533

Я по-ведро де...

# 265
Мн се ядосах за албум4ето.Как може да има такива хора.Направо нямам думи  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Слепийнг бюти,радвам се 4е си отново тук .Не обръщай внимание на тези простотии.Мн съм възмутена. Crossing Arms Ако има някоя мама,която не те харесва ,просто да не пише и тва е,да не 4ете изобщо.Как може да има толкова злоба.Хайде излизам 4е съм бясна,никак н ехаресвам такива неща Naughty
Хайде лек ден ви желая    bouquet

# 266
margarete съжалявам че се меся в личното ти пространство, ама не се сдържах и прочетох последните ти публикации, та стигнах до Токуда.  Laughing Laughing Laughing
Много прост народ се е намърдал.

# 267
Ами сори Малта, ама простотията ме задушава... Мен ако ме сърбят ушите ги измивам, не питам в теми посветени на болничните заведения с клечка ли да бъркам или да ходя на промивки и клечката по часовниковата стрелка ли се върти и дали не се пъха за по-на  пряко през дупето  smile3515 smile3514

Исках да прочета малко мнения на раждали там  и прочетох всичките (тогава все още 60 ) страници ... трябва да ти кажа ,че по несвързани изказвания не съм срещала през живота си ...

Факт е ,че форума е пълен със скучаещи, които дори не могат да разберат кои теми са от информационен характер и кои са за дъфкане на злободневни историйки и за запълване на антракта между сериялите...  Sad

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 11:51 от margarete

# 268
Ми аз да ти кажа за 70 страници мнения надали ще има повече от 10 смислени, ама много хормони има по форумите и всеки си мисли, че другите са задължени да му оплътняват свободното време. Затова пропускам такива теми.

# 269

margarete Ми аз да ти кажа за 70 страници мнения надали ще има повече от 10 смислени, ама много хормони има по форумите и всеки си мисли, че другите са задължени да му оплътняват свободното време.

Съжалявам, но ми се отпечата 2 пъти коментара и не мога да го изтрия  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт