Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как бебето се обръща окончателно с главата надолу?
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Какви са стрии и как могат да бъдат предотвратени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как бебето се обръща окончателно с главата надолу?
Бебето обикновено обръща главата си надолу около 32-34 седмица от бременността. Този процес, наречен преобръщане, е важен за подготовката на бебето за раждането. Обикновено това се случва автоматично, но ако бебето не се обръща, лекарите могат да предложат различни техники за стимулиране на обръщането му.
-
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Спането на по-висока възглавница, консумирането на малки, чести хранения, избягването на легнало положение веднага след хранене и консумацията на храни, които не предизвикват киселини могат да помогнат. Освен това много жени съобщават за ползи от консумацията на мляко или сладолед, които имат успокояващ ефект върху стомашната киселинност.
-
Какви са стрии и как могат да бъдат предотвратени?
Стриите са линейни разтегнати марки по кожата, които се появяват, когато кожата е разтегната прекомерно бързо, като по време на бременност. За да се предотвратят, е важно да се поддържа хидратацията на кожата, да се избягва прекомерното натоварване на кожата и да се използват специални кремове за предотвратяване на стрии.
-
Защо е по-добре да спите на лявата си страна по време на бременност?
-
Какво е подходящото облекло за бебета през горещите месеци?

Само ми взеха секрет, за да видим дали сме изтребили гъбичките, и обичайните процедури - тегло, кръвно, обиколка на корема. Малко ме хвана срам, като си казвах килограмите. За първи път стигам 70 и ми е едно кривооооо
Но, както се казва - каузата си заслужава напълно 
. Дали е нормално моя мъж да си се върти и побутва лекинко
), но не е много студено и мисля към обяд да отида да видя майчето си, че е в болница. Направи някаква алергия, ама не е ясно от какво
Те казаха,че ще се застуди ама чак и сняг...
и аз за това си помислих в 1-вия момент.
.Събудих се мноооооого гладна...
Само веднъж, когато повръщах, след като бях стояла по време на ремонта, си позволи да ме срита! Но аз си заслужавах - каква ми беше работата да се вра да помагам в такъв момент!
. Ама уви не било така. Който има проблем с форума или някой от подотчетните да не пише
. Смятам , че сме минали ученическата възраст, когато се правиха такива смешни , глупави и необмислени коментари. Поради същата причина (