БЕБЕТА ЮНИ - 24

• 13 923
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
ЗДравейте момичета! Hug
Чак сега се прибирам,а и дъжда ме хвана... Sad Вир вода станах,Ама и аз не си взех чадър... ooooh!
И аз да кажа добре дошле на Sleeping Beauty .Радвам се,че си тук,защото много ми липсваха постовете ти Hug.А това за албумчето....Просто не мога да повярвам.Ебати простотията ooooh!
След малко ще влезна да видя
А сега влизам да се къпя,че нещо се намръзнах днес.Ще пусна и климатика даже.А бебка не спира да се върти...Много сладко Simple Smile

# 241
  • варна
 Генева, за нормалното раждане толкова е изписано във форума, че няма повече какво да се добави. Не прилича на клане, нито пък боли срязването по време на епизиотомията. То се прави, когато кожата е съвсем опъната и изтръпнала. Боли мястото на срязване след раждането. Но не мисля, че операцията от секциото ще те боли по-малко след това.
 След като съм раждала веднъж нормално, секциото ми се вижда по-опасно и болезнено.

# 242
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен за днес!
Днес беше денят, които си бях избрала на 01.03. Нали поверието казва, че какъвто е днешния ден такава ще е годината. Та се радвам, че целия ден днес беше слънчев и усмихнат и се надявам на такава хубава година   Praynig!

Не бях разглеждала албумчето отдавна и много ми харесаха легълцата на кака Мая  Peace! Страхотни са и много оригинално наистина  Peace!

Нямам какво да кажа за коментарите под снимките на Sleeping Beauty! То хора всякакви, ама да не си показват простотията ако може  Crazy!

# 243
Здравейте и от мен за днес!
Днес беше денят, които си бях избрала на 01.03. Нали поверието казва, че какъвто е днешния ден такава ще е годината. Та се радвам, че целия ден днес беше слънчев и усмихнат и се надявам на такава хубава година   Praynig!
dari75 и аз си бях избрала днешния ден  Laughing ,но при нас във Видин даже и дъжд валя,но аз се успокоявам,че ще ми върви като по вода   Mr. Green

# 244
Sleeping Beauty, много бих се радвала да споделяш получената информация от курса, който посещаваш. Много се ядосах на текстовете под снимките  #Cussing out Знам, че съм от скоро във форума, но винаги съм била от онези глупачета, които гледат с розови очила и живеят на пухено облаче и такива несправедливости много са ме дразнели, и си мислех, че поне тук няма да ги има, но уви...
Относно цветята в нас милото ми си ги гледка и са 6!
Да ви питам, може вече да сте го обсъдили, за което се извинявам, но да питам: четете ли книжки на тумбачетата си? Усещали ли сте реакциите на малките съкровища докато четете някоя приказка например?
 Hug за всички!

# 245
  • Пловдив
    Здравейте тумбички  Hug, ама какви са тези интриги тука, яяя който се закача със Sleeping Beauty да я остави намира и да си гледа бременността и живота и стига вече с тези глупости! #Cussing out.
    Аз за раждането незнам как ще е , моя доктор ми каза, че ще се реши накрая, защото съм с по-тесен таз и зависело от бебето дали ще е малко или голямо. Моя мъж още не е решил дали ще присъства на раждането по същата причина, 4е не се знае как ще е...
    Но мен сега този пулс ме притеснява, днес даже отидох да си пусна изследване на хормона на щитовидната жлеза, но ми беше напълно в норма, преди 15 дена пак го изследвах, пак беше супер и явно не е от щитовидната. Някой друг забелязал ли е да има по-ускорен пулс? Аз ако не си мерех от време навреме вкъщи кръвното хич нямаше и да знам за този проблем  newsm78 #Crazy

# 246
# 247

Ай лека нощ!   bouquet

# 248

Ай лека нощ!   bouquet

# 249
    Първия път раждах нощно време и лекаря и акушерките отидоха в друга стая, т.е идваха от време на време при мен само да ме наглеждат. А пък аз така по-спокойно си пъшках щото иначе се караха на другите дето викат много.   
Ето още една причина да си искам мъжа с мен - Айде някоя "отворена" сестра да ми каже да не викам много, като има мъж до мен!!! За съжаление доста подобни коментари са ми споделяли (както и акушерка:"Госпожо, ако ме ритнете още веднъж си тръгвам и ви оставям") , та затова ми се иска да си имам мъжка подкрепа!   НО! Аз съм му казала на мойто момче, че няма да го карам насила, ако не иска - ОК! ама той се зариби, и сега даже майка му го съветва да не присъства, пък той се ококори "Ма как така, аз ще съм там за бебето"  Mr. Green (така или иначе ще ми стои откъм главата, а не откъм краката  Mr. Green то другото и аз не искам да го виждам  Mr. Green)
Аз съм хипер спокойна за раждането, дори някакви лоши коментари не могат да ме разстроят... днес една колежка, на 20 години, дето хабер си няма, ме изгледа отгоре до долу и заключи високомерно "Едва ли ще можеш нормално, каквато си тясна..."  Shocked тя явно с рентгенов поглед мери таза на всички околни  hahaha

Масаж на седалищните мускули (и на перинеума) ни показваха и на йогата. Малки упражнения за стягане и отпускане. Ма пусто немогат да се обяснят...

Сега само искам да кажа, че когато решиш да коментираш чужда лична информация в публичното пространство, е редно да се представиш. Това, че нямаш смелост да кажеш кой си, говори колко си възпитан! Идват ми различни определения на ум, но понеже незнам към кого да ги отправя, ще замълча. Ако беше казал кой ги пише, щях да го изкоментирам съвсем открито!

Последно нещо - някоя от вас каза, че е зъболекар, ама аз забравих коя  Embarassed (признавам си...) Може ли да попитам, дали рентгенова снимка на зъб сега, в 6-ти месец, е безопастно да се направи?

Ай лека нощ!   bouquet

ПП: нещо се случи с нета, показва ми грешка, а после се оказа, че ми е публикувал три-четри съобщението... съжалявам, че зае толкова място, но няма как да ги махна останалите.

# 250
Рали, аз си измерих ей сега пулса и ми отчете 90. Ти да не би нещо да си се развълнувала, претоварила или да си правила нещо, което увеличава пулса по принцип преди да го измериш. Може би е най-добре сутрин преди да станеш от леглото да го мериш, за да си и ти спокойна. Мисля си, че ако всички други показатели са ти в норма, може би напразно се притесняваш, но най-добре питай доки Peace.

За цветята и аз да кажа, че хич не мога да ги гледам, все ми измират. Засега съм намерила решение: теменужка, кактусче и палмичка. Те си виреят страхотно, намерихме се, дето се вика Heart Eyes.
Животни ние никога не сме имали.

Днес, май ще бъде студено и мрачно. Такъв мързел ме е хванал напоследък, пък не е да нямам работа, искам вече да сме поне петък hahaha

# 251
  • Бургас
Добро утро моми4ета:lol:
Offiolyаз съм зъболекарката.Не се препоръчват рентгенови снимки през бременността,независимо в кой месец си. Naughty
И аз не одобрявам "доброжелателя" на Sleeping Beauty,най-малко начина,по който показва отношението си към някого-жалко.че има толкова простотия #2gunfire
Лек и спорен ден на всички Mr. Green

# 252
дОБРО УТРО ОТ МЕН Simple Smile

Стана студено, заваля сняг, но какво пък! Моят мъж казва, че живеем в страната с най-уникален климат, и затова ние толкова хубаво тук  Heart Eyes

Приятен ден и не се нервирайте за нищо  Peace

sunny_bs, благодаря за инфото! Ще оправяме само другите зъбки, за които не трябва снимка Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 08:57 от offioly

# 253
  • София
добро утро и от мене.

Първо да кажа че ако следващите няколко дена изчезна безследно сигурно съм се гътнала. толкова много закусих днес че направо не знам до кога ще избутам..........ужас. няма да споменавам какво погълнах че чак се изчервявам Embarassed

относно раждането- аз предпочитам да е нормално. все си мисля че като толкова много жени са минали по тоя път няма кой знае колко страшно. а и както всички казваме най-важното е да сме спокойни. аз като се изплаша от нещо и си казвам: е няма връщане назад т.4е ще се справиш и забравям за всикчките си страхове. така де като тръгна да раждам ако съм безумно упрашена няма да мога да спра раждането и да върна бебето нали???

относно колегите- аз какво да кажа.. ами моите с много зор ги научих да пушат на балкона. това е единственото дето искам от тях. дори като излизаме да хапваме вече сядаме при непушачите и те не си взимат цигарките. е като се върнеме в офиса и всички се изсипват на балкона.

иначе аз нямам проблем с хормоните. толкова съм споко че чак си се учудвам. вчера една бременна куха лейка  /определението е единствено и само за тоза мома/ ми се обади да ми се кара. мале как ми крещеше това момиче.... направо не можах да я позная. и то за глупости. накрая просто й затворих и излезнах да се разхождам навън с една приятелка с бебето й. ма щом иска да вика тя да си вика ама не на мене. вечерта като разказвах на мъжа за нея и той онемя направо.....и всичко това след един адски доронамерен е-мейл за споделяне на инфо относно сватбеното ни пътуване... така че момичета пак го казвам - не се оставяйте на хормоните да ви завладеят. не мога да си представя да седна и да крещя на някого така. верно че дори мъжът понякога ме изкарва от равновесие с изпълненията си, които са съвсем непредумишлени обаче аз стоически продължавам напред и не му се връзвам...няма нужда!

а относно присъствието на таткото докато раждам..... ми аз почнах да се чудя. той май е навит ама не знам аз дали съм навита. така или иначе има доста време. само се моля да е нормално че доки ми подхвърли че може и да е проблем. обаче има толкоз много време до тогава че не го мисля сега.

решила съм да ходя на плуване от другата седмица че съм понадала кое що. да видиме дали ще се осъществи де.

хайде хубав ден и дано оцелея днес.

# 254
Добро утро!
Първо да кажа че ако следващите няколко дена изчезна безследно сигурно съм се гътнала. толкова много закусих днес че направо не знам до кога ще избутам..........ужас. няма да споменавам какво погълнах че чак се изчервявам Embarassed
Joy еее ама дай малко насам, че от тия кивита сутрин така ми изтръпва езика Sick hahaha
Ох от тия мисли за раждането чак не мога да спа като хората Shocked
Относно присъсвието на мъжа при раждането-вчера моя го попитах и той:"Ами жена както кажеш! Ако искаш ще присъствам" и аз  Shocked!
А цветята ги обожавам-дори вчера си купих зюмбюли защото ми се искаше постоянно да ги душа Laughing. За първи път ми се случва толкова силно да искам да душа някакви точно отпределени цветя-възможно ли е бебето да иска newsm78. НО обожавам да ми подаряват букети, да си ги душкам докато увяхнат и до там. Честно казано никога не съм гледала саксии защото никога не са ми подарявали, а нещо никак не ми е идвало на ум да си купя и да си засадя  bouquetМоже би защото до преди година все бяхме по квартири  с мъжа ми и ....нали знаете каква е теснотия....не че се оправдавам. Може би като се нанесем след 1-2 месеца вече в новия апартамент ще взема и аз да насадя някое цвете....или някое дръвче Peace
...Като гледам хубавия снежец който вали навън и пак ми се сега да съм на Тодорка със ските ..... еееех мечтииии
  umbrella  май няма да мръдна никъде днес-доста студеничко ми се вижда Naughtyно пък за сметка на това нали си имам форумчето и вас, така че ще съм тук... Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт