БЕБЕТА ЮНИ - 24

• 13 913
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!

Аз до сега бях навън,ама много студеноо ми стана>това слънчице само ме подмами да тръгна леко облечена и замръзнах.Леле....бебето вчера какви рутници раздаваше...Много се изкефих Wink
tanita_83   и аз съм без мъж сега и ми е много мъчно.Тези дни и аз ще си го гушкам моя Hug
Леле....margarete внимавай!Много ли се удари???Аз така зимата се изтърбуших на улицата.Много кофти падах.Ни6то ми нямаше де Crazy

Ох...И моя мъж е един.По нервен и от мен е...Не се тъпри понякога Confused :

# 61
margarete много е неприятно, това което ти се е случило, а за тия дето ти са се смяли - хич не се ядосвай, гледай бебче да е добре, пък на другото му хвърли една .... и си свиркай  Peace
maia_a  след като си в болничен от началото на бремеността - има ли човек, който те замества? Аз също съм учител и си ходя редовно на работа, дори се разбрахме с директора, да си приключа и оформя учениците преди да излезна в болнични, защото аз поне до 15 май ще си работя и за един месец да не се налага да ми търси заместник. Та за отпуските - ако имаш заместник, предполагам че няма да е проблем да ти дадат платен отпуск - то дали в болнични или отпуск - все тая. Но иначе в учебно време създават проблеми за отпуските - всеки месец се правят справки и отчети за отсъстваията на училите, които се пращат в РИО и от там се следят доста стриктно нещата. На мен са ми правили проблем за един ден отпуск в учебно време, но това зависи и от директора. Така, че си провери на място как стоят нещата и си се разбери с директора ти, но ако има човек да те заместа мисля, че няма да е проблем да ти дадат платен отпуск  Peace Успех ти желая и дано всичко да е наред

# 62
  • Разград
galika81, да имам и то не една а две заместнички, защото аз преподавам по български и немски език. Не можаха да ми намерят една и имам две - едната по български и другата по немски. Аз питах и тук една позната и тя ми каза че трябва да си пусна платен, защото по закон в такива ситуации не можело да ми пускат неплатена при условие че имам платена и първо тя трябва да се вземе.

# 63
galika81, да имам и то не една а две заместнички, защото аз преподавам по български и немски език. Не можаха да ми намерят една и имам две - едната по български и другата по немски. Аз питах и тук една позната и тя ми каза че трябва да си пусна платен, защото по закон в такива ситуации не можело да ми пускат неплатена при условие че имам платена и първо тя трябва да се вземе.

И аз мисля, че не би трябвало да е проблем да си вземеш платения отпуск при условие, че има човек да те замества. А остатък от минали години нямаш ли - отпуск? Аз имам доста натрупани дни вече и незнам кога ще ги взимам, но май след майчинството ще е - имам остатък от минали години около 25 дена и плюс дните за тази година / 60 дни/ и ми се събира доста, но аз не мога да ползвам сега, защото гледам да си подредя така нещата, че да смогна да си предам материала до средата на май месец  Peace

# 64
margarete без повече акробатика на открито Wink и взимай вече заместник да обикаляме кафетата.....

Днес късно се включвам ама за сметка на това попълних албумчето с две снимки - втората е от миналата неделя та в тая връзка да ви разкажа....днес  ми звъни лекарката на пожар..бил ми висок холестерола Shocked и онемях...чак като ме поразпита какво съм яла ...се изясни всичко. Всъщност в неделя нали беше "Прошка" и по традиция се ядат яйца, ама аз прекалих с пътпъдъчите то от къде толкова акъл ,че са по-силни от обикновенните Joy , а в понеделник сутринта дадох кръв и стана белята е успокои се жената ма в първия момент и мене ме стресна. Laughing

Така,че внимавайте какво хапвате преди изследвания Sunglasses

# 65
margarete, онези дето са се смяли са направо за разстрел #2gunfire Ама гледай ти да си добре и изобщо не се впрягай  bouquet
mu6oron, имам същото цвете като твоето  Grinning Много готини цветове прави

Хайде работни мами, още малко и утре ще спиииииииииииим

# 66
Да кажа за стайните цветя не съм чувала или чела нещо, но аз също имам в стаята, където ще бъде бебчо и мисля като направим ремонт да ги махна . Да не би да събират по вече прах, така си мисля, чувала съм за алергии и тем подобни. То аз живея в град от селски тип и при нас е доста прашно, особено лятото, пък и по вечето ми цветя ги държа до есента на вън на двора.

# 67
Катенце: www.babiesrus.com (най-добре да отиде на място в магазин, има разни спортни парцалки, не знам дали са все Адидас, но да провери). Ако имаш предпочитания към НБА отбор обаче, може би ще трябва от НБА магазина (цък) да се поръча, аз отидох на място но не знам освен в НЙ къде има такива.
Други магазини за бебешки дрехи са Бейби Гап, The Children's Place, в Old Navy има много евтинки и не чак толкова лоши неща, също Gymboree (ама малко по-скъпичко там). Освен това, в който и голям магазин тип ЦУМ да отиде, имат поне 1 етаж само бебешки и детски стоки - Мейсис, Блумингдейлс, Лорд & Тейлър... те са по моловете. А в Amazon.com може да се намери всичко...

нямам време да пиша повече сега, до по-късно  Hug

# 68
Здравейте! Да ви питам казвали ли са ви да ядете мед смесено със сусам?Акушерката ми каза така оня ден и аз си смлях сусам и го смесих, всичко 2-3 лъжички съм изяла вчера вечерта и днес като закусвах и имах чувството, че тоя мед ми е останал в хранопровода, при гърдите усещах адска болка докато премине храната,пих много течности ама още ме боли докато ям. На някоя случвало ли и се е? Дали е от меда или от др. нещо. newsm78...
Малта този твоя мъж така ми напомня за този моя, че почвам да се съмнявам нещо... я дай да разменим снимки  Joy

Joy и моя е същия.  Днес успя и по телефона да ме разлаче, сега ми се смее и вика:- ама ти за кво ревеш Close , не че знам за кво ревах ама.....

# 69
 mu6oron ти си направо манекенка  Hands Clap 4470.Изглеждаш перфектно за бременна, ...а да не говорим за майка на вече голяма принцеса Heart Eyes
Kaka Maya твоите двойни бебешки креватчета са уникални smile3556 .Направо ми останаха очите в тях. Една моя приятелка с близнаци като теб-момиченце и момченце(всъщноствече са на 1 год) в началото като се родиха ги слагаше в една кошара да спат-от сгъваемите кошарки, едното на едната страна, а другото на другата страна и искараха доста време. Така си пестеше място защото апартамента й така или иначе е малък, но ти с тези легълца направо трепеш рибата newsm04

# 70
  maristuta, аз съм в същото положение като теб. От три дни ме е хванала една настинка и тая нощ не можах да спа, защото не мога да се изкашлям хубаво. Носът ми е запушен, но нямам температура. Доктора ми каза, че мога да пия само Стодал за кашлицата и нищо друго щом нямам температура. Ама аз се чувствам ужасно да не навредя с кашлянето на бебето Tired
  Пожелавам на всички хубав уикенд и да не ви спохождат никакви вируси!

# 71
  • Стара Загора
Ryan и аз харесвам повече второто, и даже вече си го порьчах номер 67/6м./.  Laughing Тези дни трябва да дойде и ще дам отзиви за него.  Peace

# 72

Мег_Х, ти ли питаше пак за киселини и млякото вече не помага? А пробвала ли си вечер малко сладолед? Действа на същия принцип, ама понеже е и студеничко, и едно такова приятно става на стомаха  Flutter (Аз карам на разни ванилови, бананови - шоколадов нещо не ми се яде.) Но като е сериозно положението, взимам дъвчащи таблетки - в България са Талцид май?
Някой друг беше, аз талцида съм го открила вече и ми е екстра! Даже също писах за него! Peace А иначе сладолед си похапвам, но много бързо ме присвива стомаха Wink

# 73
mimi_leo и аз съм чувала това за стайните цветя. За цъвтящите разбрах че е заради прашеца - да не "хване" някоя алергия бебчето. Но ми казаха че и нецъвтящите трябва да се махнат. Това още не съм си разяснила за какво е... newsm78

# 74
geneva2008 ауу направо ме засрами  Embarassed Embarassed Embarassed, почервенях като домат и ми поникнаха крила, ще оставя колата на служебния паркинг и ще си фъркам до нас  Grinning Grinning

Колкото до цветята тва е в апартамента на бабка ама аз съм наследила от нея лудоста по китките ,ако знаеш в нас какво е Crazy Crazy Crazy освен ,че е зоологическа градина / ангорска котка, куче Самоед и рибки/ е и ботаничска градина Laughing, но това по никакъв начин не ме е притеснявало нито по време на първата бременност, нито като се появи бебка, нито сега....
Напротив като бях бременна първия път котана имаше малки и трите ми спяха на корема а бебока се местеше под това ,което мърка Crazy. Няма алергии към нищо и съм сигурна,че просто явно си изгради имунитет от малка.

Ако някой ме накара да разкарам животните и цветята ... #2gunfire да му мисли Laughing

Общи условия

Активация на акаунт