Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как бебето се обръща окончателно с главата надолу?
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Какви са стрии и как могат да бъдат предотвратени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как бебето се обръща окончателно с главата надолу?
Бебето обикновено обръща главата си надолу около 32-34 седмица от бременността. Този процес, наречен преобръщане, е важен за подготовката на бебето за раждането. Обикновено това се случва автоматично, но ако бебето не се обръща, лекарите могат да предложат различни техники за стимулиране на обръщането му.
-
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Спането на по-висока възглавница, консумирането на малки, чести хранения, избягването на легнало положение веднага след хранене и консумацията на храни, които не предизвикват киселини могат да помогнат. Освен това много жени съобщават за ползи от консумацията на мляко или сладолед, които имат успокояващ ефект върху стомашната киселинност.
-
Какви са стрии и как могат да бъдат предотвратени?
Стриите са линейни разтегнати марки по кожата, които се появяват, когато кожата е разтегната прекомерно бързо, като по време на бременност. За да се предотвратят, е важно да се поддържа хидратацията на кожата, да се избягва прекомерното натоварване на кожата и да се използват специални кремове за предотвратяване на стрии.
-
Защо е по-добре да спите на лявата си страна по време на бременност?
-
Какво е подходящото облекло за бебета през горещите месеци?
Mushmorika от София - първа
И МНОГО ИЗНЕНАДИ 

парола: 2008 

(Аз карам на разни ванилови, бананови - шоколадов нещо не ми се яде.) Но като е сериозно положението, взимам дъвчащи таблетки - в България са Талцид май?
. Е, като направихме конферентното разговорче и със застраховката, се изясниха нещата, но дори едно "пардон, наша грешка" се не чу. Да видим кога ще си видя парите....

Внимавай да не си разтегнеш нещо от тези шпагати
мерси
Такова чудо за пръв път в живота ми се случва и много ми е гадно, че точно сега се случва когато съм бременна
Миналата седмица под гърдите ми се бяха появили някакви нещица, които също боляха и сърбяха - казаха ми че било микоза /
ужас. Сега пък това с обрива - направо ме избива на лудост от сърбеж, а гледката на тялото ми е направо за съжаление - плачевно е положението

По-скоро АГ'то те е шашнало без основания.
)