"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 083
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
честито на малката дария!  Hug

# 181
  • София
Привет и от мен! Чак сега си идвам от лекции...
jedira мерси много за изчерпателния отговор! Много ми помогна. Засега карам на супи, плодове, а днес и салатка, но съм мноооого гладна!  Hug
Mirama успех с Дюкян-а!  Heart Eyes
Миранди оправяй се! И хапвай, но не по много!  Hug
crazy_tikva абе, чудя се аз, ама поне сега хапвам по мааалко!  Heart Eyes
Браво на jedira и lideto70 за минусчетата!   Heart Eyes

nel15 Честит Имен Ден на детенце! Да ти е живо и здраво, много игриво и усмихнато, много щастливо и добричко!

# 182
  • София
Здравейте, мили момичета!

Аз да ви кажа, все си стоя на тези кг. Аман! ooooh!

Тази заветна 5-ца не я стигам, а съм "на милиметри", както се казва...
Ама нали съм упорито Теле... Twisted Evil ,та устоявам все още. То и ми пречи донякъде де, че ми е и лакомо окото.

Е , споделих/ но не ми олекна/... hahaha

nel15, Честит ви празник!  bouquet

Лиде, браво за минусчето! Heart Eyes Peace  И на теб, jedira ! Peace

# 183
  • София
Здравейте , сладурки!

nel15  Hug честит празник! Да ти е жива и здрава именничката и много да те радва!  newsm51

Жедира,   Hug честито минусче  newsm44 smile3501 newsm68 и още много да го последват! А за житото ще си помисля от неделя дали да не изкарам няколко дни и аз с теб  Heart Eyes

ТиквичкаHug чак пък главоломно да съм полетяла  newsm78 може би умствено  Joy Joy Joy Никаква лакомия, мила - само дюкански сладкиши!  Heart Eyes

Шоки,  Hug надявам се да не е сериозен проблема ти и да си добре, миличка!  Heart Eyes

Иле, abirena   Hug мерси , милички, Heart Eyes

МирамаHug успех и на теб с Дюкан! И гледай да нямаш поражения от уикенда!  Peace

МирандиHug как се днес , слънчице?  Heart Eyes

sky****,  Hug успех с монодиетата!  Peace

Сати,   Hug ще тръгнеш и ти надоло и ще стигнеш 5-ката  newsm10, знаеш аз колко дълго бях в застой  Peace Много ти е хубав новия аватар  newsm10

Пипи, Скорпи, Галатея, Каприсче, и всички други Дневничета  smile3525 smile3525 smile3525

# 184
Ох, аз май повече се помотвам, отколкото уча  Embarassed

Сега си премерих един паталон, който преди не можех да закопчая. Е сега го закопчах, но не мога да се мърдам в него  Joy Joy Joy но пак е прогрес  Mr. Green

Сати, много Телета се събрахме  Hug То как да не сме лакоми, като то чревоугодничеството ни в кръвта  Laughing И честито аватарче   bouquet

lideto70, изразих се така, защото най-накрая се отприщиха килцата, без значение, че днес са 300 грама, то капка по капка вир става, нали знаеш  Hug
А иначе само режимно си хапвам  Peace

# 185
тикве трай си у панталонот закъде ще се мърдаш пък ти  Crazy Crazy Crazy Crazy LaughingLaughing  Wink
И от мен ЧИД на малката Дария - да е здрава, щастлива и да радва мама и тати много, много....
 Много прегръдки и целувки на всички - днес съм лаконична, но задължения ме гонят, времето не стига - абе де да беше 36 часа денонощието   Laughing Скоро кантар не съм посещавала, но си хапвам добре с режимчето - сигурно от повече от година не съм се чувствала така необичайно, т.е. сита и неприяла - преди бях или гладна или прияла  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Толкоз мацки, дай боже утре повечко да пиша  Praynig

# 186
И така 3-ти диетичен ден днес  Peaceутре ще се претегля да отчета резултат  Praynig

Тикве,Жени решила съм 10 дни ударни  #Crazy,пък да видим  Thinking

Шоки дано няма здравословен проблем  Peace Heart Eyes

Лиде още ли си на страхотната

Иле нещо май се изгуби  Hug Капризчето и тя

# 187
  • София
ТиквичкаHug  хареса ми как си се изразила!  Laughing А това за капка по капка си е вярно - в случая грам по грам и килце!  Peace А в твойто режимче има много режимни десертчета, аз един ден като надничах малко в темата с дюканските рецепти преглъщах , преглъжах - замалко да се задавя  #Crazy #Crazy #Crazy И аз си се кипря вече трети ден с едни дънки от преди година и половина дето не ги закопчавах - имам чувството , че ако се понаведа или клекна ще се пръснат , но си ги нося и докато съм с тях глад не усещам  Mr. Green

СкорпиHug аз и на диета и не на диета - все съм си гладна , а като не съм на диета огладнявам през половин час  Joy Joy Joy , а пък като се наям си казвам , че можеше и да не ям , ама след малко пак Mr. Green То и твойто режимче съм го загладала - къде има ядене все там ми очите  Mr. Green Успешно ти срещане с кантарчето като решиш да се срещате!  Peace

Пипи,   Hug още съм си на страхотната - щом мръднах лекинко може пък и да продължа да свалям още - засега си оставам там! Ще стискам палци и на теб утре за срещата с кантарчето.  Peace

Целувки на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 188
тикве трай си у панталонот закъде ще се мърдаш пък ти  Crazy Crazy Crazy Crazy LaughingLaughing  Wink

Joy Joy Joy         Hug

pipy, 10 дни ударен режим са ти много. Не прави повече от 7. 10 са само при лекарско наблюдение или така поне казва Дюки и момичетата  Peace Аз например килограмите, които свалих през ударната фаза ги свалих за първите 3-4дни и после нито грам, така че добре помисли  Peace   bouquet

lideto70, е ти поне можеш явно да се движиш в твойте дънки, а аз в моя панталон мога само да стоя изправена и то без да мърдам, я съм мръднала, я се е спраскал  hahaha Ама аз съм търпелива, ще му дойде времето и на него  Twisted Evil Пък аз него съм го обувала точно ведниж, та си е съвсем новичък  Flutter

# 189
  • София
Тиквичка,  Hug движа се и сядам , само малко по-трудничко се качвам на автобус, но рядко ползвам такъв транспорт - мъж ми си ме вози докъдето искам/като си е вкъщи/ , а до работа ходя пеша - на 20 мин от нас ми е . Пожелавам ти тези дни и ти да си пораздвижиш свободно панталона!  Peace

# 190
аз в моя панталон мога само да стоя изправена и то без да мърдам, я съм мръднала, я се е спраскал  hahaha

и аз имам такива дрехи:rotfImao: rotfImbo

# 191
тук съм! чета ви но нямам време да пиша  Hug

# 192
аз съм при любимия и не мога да пиша но чета  Hug добре съм  Mr. Green Heart Eyes
гуш на всички   bouquet

# 193
Ами аз да мина на вечерна  проверка освен  Whistling

Тъй като ме мързи да уча, така изчистих цялата стая, че лъсна  hahaha Винаги преди сесия при мен цари чистота, и навсякъде е подредено, дрехите - изпрани, изгладени и прилежно подредени  по рафтовете, нямам нито едно косъмче по краката и съм с перфектно изрисувани нокти и т.н. и т.н.  Joy Joy Joy Сега не съм в сесия, но положението е същото, само се чудя с какво да се занимавам, само и само да не седна да уча  smile3555

Ако не от тази то от другата седмица, като се понатрупа материал,  ще трябва да поогранича всичко, ама не знам как ще стане с наркотика наречен "Дневникът"  tooth

Абе нещо напоследък ме е треснала музата и пиша ли пша, а вие горките ми четете глупостите  newsm62

Може и да е някакъв страничен ефект от диетата. Те  дюканките викат, че който повече пишел и слабеел повече, та гледайте сЯ ко става  Joy Joy Joy

Иначе още един успешен ден е зад гърба ми  newsm68 а дано и за напред съм толкова сериозна  Praynig

Тиквичка,  Hug движа се и сядам , само малко по-трудничко се качвам на автобус, но рядко ползвам такъв транспорт - мъж ми си ме вози докъдето искам/като си е вкъщи/ , а до работа ходя пеша - на 20 мин от нас ми е . Пожелавам ти тези дни и ти да си пораздвижиш свободно панталона!  Peace
От твоите уста в Божиите уши  Praynig     Hug Hug Hug

pipy, май всички имаме, а мойте са баяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

На четящите MissCaprice, iguanka  newsm51   love001

Ох, милите, на вас сигурно ви се спи, а аз пиша ли пишааааааа  Whistling

Айде стига ви глупости за днес.... утре ПАААкк  smile3533

На всички  желая  спокойна  нощ!!!  smile3531

# 194
Добро утрооооооооооо  sun

Кафенцето от мен тази сутрин, а присъствието е от вас  lalalala

Още съм на антибиотик, но съм по добре вече.  Praynig Днес и МЦ е на линия и ''щастието'' е пълно вече  Mr. Green Остава само да спра да ям и няма да имам равна на себе си...  smile3505  Joy hahaha Joy

Весел ден момичета  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт