Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Нисък тон по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори, като стрес, умора, нерви или физическа активност. Обикновено, ако лекарят не изрази сериозна загриженост и насрочи преглед за друг ден, няма причина за безпокойство. Важно е бъдещата майка да остане спокойна и да следва съветите на лекаря.
-
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
-
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
-
Какви са причините за нервността и стреса по време на бременност?
-
Какво е усещането за пукане в корема, което някои бременни жени изпитват?
И аз да споделя скромно мнение по някои от въпросите, ако позволите! 

Бяха супер малки, тихи и неподвижни
Разведоха ни в предродилна, ВИП родилна (аз съм виждала и нормалната родилна, но там не ни вкараха - беше заета), детско и стаите (нормални и ВИП). ВИП залата е ако искаш някой да присъства или просто да си сама. Струва 150 лв. Ако раждаш там - това ще е и предродилна и родилна. Демек няма да те размятат насам-натам. Аз най-вероятно ще си наема ВИП залата, така че ако се сетите за други неща, които ви интересуват - питайте
Приемът става в 15ти кабинет. Има голям шанс да няма никой там в определени части на денонощието, затова се обаждайте на главния вход, в кабинката и пазачът ще звънне в родилното да извика някой да ви приеме. За вас са необходими само чехли, бельо, превръзки/лигнин, прибори, чашка и тоалетни принадлежности. Без нощница - дават техни. Ми това е общо взето. Ако се сетите - питайте. И утре съм там, тъй че мога да доразпитам 
така че ние засега ще купуваме в по-неутрални цветове, въпреки че ни видяха атрибута...