ВРАЦА - 11

• 9 034
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Мерси, Петя. Браво за завършения реферат... а аз моя не съм почвала да го пиша  smile3506 Ама така ми се спи, че нямам никакво намерение да се тормозя с това тази вечер- и утре е ден  Joy

# 151
и на мене ми харесаха веднага и си викам това ще е първото което ще купя Hug

# 152
Изложението е хубаво, поне това което видях от вън, че с количката не исках да влизам да преча на хората. Но цените  ooooh! високи, а очаквах, че ще има някакво намаление  Sick

# 153
Ивелинче, купи и шапка за бебчо, за да тръгне да се ражда с главичката  Grinning  Това го знам от Петя (little_angels) Mr. Green

# 154
така прочетох във форума на очакващите бебета през май-август и затова първо нея взех Simple Smile

# 155
харесах си и количка, днес ходих до 2-ра поликлиника и минах през ОКС и спрях на оня магазин, има страхотни работи Hug, от там са и терличките
гледах и шапките ама има толкова видове newsm78

# 156
Браво. Каква е количката? Това, което аз взех първо за бебчо беше едно розово костюмче- ританки и блузка, ама в него има и шапка Mr. Green

# 157
ние количката ще я купуваме по-натам,сега сме в застой.но дойде ли май,юни хайде на пазар за baby_neutral

# 158
Тя сега като започне еуфорията  Laughing Искам и аз да пазарувам  Whistling
Вие с какво си мажете пупите, берата и бюста?

# 159
Лека нощ на всички smile3507 Sleeping

# 160
Лека нощ сънчо  Stop

# 161
Тя сега като започне еуфорията  Laughing Искам и аз да пазарувам  Whistling
Вие с какво си мажете пупите, берата и бюста?
  аз с един крем на Дева против стрии,ако имате мнение за други продукти моля споделете.Ася лека нощ и сладки сънища yes

# 162
Аз си бях взела на Чико - Мама Дона, защото като е по-скъпо и очаквах да е ефикасно, но се нацепих много и на всякъде. После ми подариха на Кокона май беше, но пак нищо. Каня се да си взема на Икаров. Чула съм, чела съм и съм видяла, че маха стриите, но някой трябва да ме побутне като изляза да си го взема  hahaha

# 163
Сложих две снимки на Валя с цайси  Crazy

# 164
Сложих две снимки на Валя с цайси  Crazy
Голям е сладур Joy

Общи условия

Активация на акаунт