Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде предлагате да бъде следващата среща?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде предлагате да бъде следващата среща?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
Препоръчително е да обличате бебетата с бодита с къс ръкави и по-леки до средно тежки дрехи, като същевременно имате предвид, че дори през горещите месеци те трябва да бъдат защитени от слънцето. За летните бебета се препоръчва да носят памучни гащеризончета, бодита с къси ръкави или потничета. Завиването с памучна пелена е подходящо, а за разходки се препоръчва само памперс и едно боди. Важно е да избягвате прегряване и дехидратация, като ги предпазвате от пряка слънчева светлина и им предлагате вода за пиене.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какво е мнението за кърменето след цезарово сечение?
на Пумичка/дано не съм закъсняла/.Бъди жива,здрава, много обичана и леко , безпроблемно раждане!Това,че не пиша не значи,че не ви чета.За сега лека вечер от мен.

) и да ви кажа толкова позитивно се заредих- там в момента е валеж от бебенца 

. Да не се крият, ще ги стимулираме щом трябва
?

Сакси, мислех че не се случва често, когато го спомена на срещата

,а аз пак на прозореца и какво да видя,над главата ми се стеле гъст дим.Помислих,че покрива гори/живеем в къща/направо ужас,като имате впредвид,че миналия Февруари стана пожар в къщи и целият ни етаж изгоря пред очите ми.Не можех да поварвам,че пак ни се случва,а в каква паника изпаднах...да не ви разправям.Започнах да се обличам...без да знам какво се случва,в това време се върна мъжа и ми каза,че гори съседната кооперация,която е 2 етажа по-висока от нашата къща и сме залепени с нея
Е накрая се прибрахме,пожарната полива поне до 5 сутринта...след което съм заспала...за 3 часа,и днес как ще работя хич незнам.