ЮЛСКИ БЕБЕШОРИ '08 (тема 28)

• 12 642
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Pearly , благодаря за изчерпателния отговор. Малко по-спокойна съм, че съм избрала тази болница. Там ходих 2 пъти на фетална морфология и ми хареса на външен вид. В предната тема имаше едно клипче за секцио пак там. Важно е да се чустваш добре и да имаш доверие на лекарите. Обстановката също не е без значение. Имам една колежка , която скоро лежа с едномесечния си син в инфекциозна болница. Каза ,че обстановката била отврат:стаята метър на два, имало само студена вода - тя издържала до момента ,в който и казали че съвсем няма да има вода и си тръгнала. Спяла на кушетка до бебчето си, изобщо не и се полагала храна - нищо ,че е кърмачка.
julie.k , благодаря за подкрепата, много съм притеснена .
6milianka , честити ти панделки!
Знам ,че каквито и бебчета да имаме , по-доволни от нас няма да има  Grinning

# 256
От 2 дни не съм писала,защото си имам мъж в къщи и гледам да му обръщам внимание.Когато остана пак сама с двете госпожици ще съм по-редовна. newsm59на Пумичка/дано не съм закъсняла/.Бъди жива,здрава, много обичана и леко , безпроблемно раждане!Това,че не пиша не значи,че не ви чета.За сега лека вечер от мен.

# 257
  • Sofia
Ах какви сте оклюмали всички днес.  Confused
Аз бях вечно притеснена през първите месеци, а мъж ми го побърках с моите хормони Sunglasses

Обаче наскоро започнах да чета мартенските отчетни чат-пат (понеже сестричката ми е там и чакам племенничка скоро Peace) и да ви кажа толкова позитивно се заредих- там в момента е валеж от бебенца  ylinfant

Бъдете оптимисти и позитивни! Предавате настроението си на бебето, затова гледайте да му е винаги весело Laughing
Аз по цял ден си говоря с мойто бебче и си се хилим заедно като ме срита Sunglasses Ако вие сте спокойни и бебето е спокойно и всичко ще е наред Peace

Айде сега дайте да си говорим на приятни темички. Аз искам магазина в Пловдив с тези гащи за памперс, че ми харесаха, моля!

Вижте какви обувки харесах за моя калпазанин: http://www.gap.com/browse/product.do?cid=7185&pid=560672&scid=560672022
Направо ще взема да ги поръчам, какво ще кажете Joy

# 258
  • Варна
Шмилянка, честити момиченца   bouquet
Съгласна съм с Джолити за мамчетата които се появиха Simple Smile. Да не се крият, ще ги стимулираме щом трябва  Laughing.
Във Варна няма ли как да разберем някои неща за болниците? Аз веднъж питах за АГ, но никой не отговори. Няма ли вече раждали мами да ни запознаят да сме по подготвени и ние newsm78?
Имам адски болки в гърба. При вас как е ?
Нова бъдеща мама, чудни са  Joy Joy Joy

# 259
  • Sofia

Имам адски болки в гърба. При вас как е ?

Ах ужас, и при мен, ама мъжо помага Sunglasses Ще стане професионален масажист докато родя hahaha

# 260
  • София
Пумичка, честит рожден ден!   bouquet
А да попитам дали някоя от вас е раждала секцио с епидурална анестезия? При първото ми раждане ме бутнаха в пълна упойка, докато се усетя, ама след преживяването не ми се ще да повтарям. Близките ми постоянно ми обясняват как едва ли не няма да издържа психически, а пък на мен не ми се струва толкова страшно. От друга страна не искам да бъда напълно безчувствена от кръста надолу и четох из разни сайтове, че това се постига именно чрез дозирането на упойката през катетър. Ще се радвам някой да сподели, ако знае нещо.

Аз родих със спинална упойка, никога не съм съжалявала, обясняваха ми през цялото време какво правят, беше забавно. Най- хубавото беше, че чух първото изплакване на сина ми и го видях  Heart Eyes
Сега, ЖЗ, пак ще е така.

Пухчо, много съжалявам  Hug

# 261
Обърна ми се пъпа!!! #Crazy Сакси, мислех че не се случва често, когато го спомена на срещата  newsm78

# 262
от вътре навън ли се обърна?гледах снимки на бременни мами в 8-9м и на тях им се е обърнал,но не е рано за нашите newsm78

# 263
Добро утро момичета  Wink
Май и баба Марта са я подгонили хормоните, че и сняг заваля даже.Ще го ударя днес на мързелуване като гледам какво е на вън...
Пожелавам ви въпреки снега усмихнат ден.
p.s А да споделя една изцепка на мъжът ми от снощи.Аз се разплаках от смях.
Пратих го по никое време до магазина за сладолед.Прибира се той и аз захапвам лъжицата и кофичката, и почвам да му мрънкам  за пореден път, как ми се ходи вече на море...,и че като ям това нещо се сещам за миналото лято.А той ми изръси, че даже и свинско със зеле да ям, пак за същото ще си мисля и опявам.И за капак днес сутринта гледам сняг се сипе.

# 264
От вътре на вън се е обърнал. Един изпъкнал е сега...

Ега ти странното време - вчера бях с пролетни обувчици, а днес пак ще слагам зимните ботуши. Дано през Юли да не завали сняг, че както е тръгнало .... И времето се е обърнало Crazy

# 265
инка аз раждах в окръжна и съм доволна Peaceмисля пак там да раждам,ако мойто се води раждане  hahaha беше много бързо и разбира се пожелавам на всички такова Hug

# 266
  • София
Добро утро мамчета,аз вчера бях при Марков,всичко с нашият мъж е наред...но забравих снимките в къщи,през цялото време човечето примляскваше/все едно дъвче нещо/ hahahaМарков умря от смях.И познайте как ми се развали прекрасния ден #Crazyснощи бяхме на вън,прибираме се ние към 12ч.и точно се разсъбличам и разсъбувам...и вече съм готова за банята и #Crazyужас-замирисва на дим.Тичам на прозореца и на вън мирише,излизам на стълбите #Crazyмирише още повече.Мъжа се втурна към тавана с един фенер и пожарогасител Whistling,а аз пак на прозореца и какво да видя,над главата ми се стеле гъст дим.Помислих,че покрива гори/живеем в къща/направо ужас,като имате впредвид,че миналия Февруари стана пожар в къщи и целият ни етаж изгоря пред очите ми.Не можех да поварвам,че пак ни се случва,а в каква паника изпаднах...да не ви разправям.Започнах да се обличам...без да знам какво се случва,в това време се върна мъжа и ми каза,че гори съседната кооперация,която е 2 етажа по-висока от нашата къща и сме залепени с нея #Crazy.Аз продължих с обличането и след като викнахме пожарна/някой вече я беше викнал/изкочихме на вън,и ооооо #Crazyужас-покрива вече го нямаше и от голямата сграда изкачаха 3/4метрови пламъци.Е пожрната дойде...и го изгаси,излишно е да ви казвам,че стояхме долу 2 часа,през което време стана кучи студ и заваля суграшица,но аз не можех да се върна горе,штото от пожара хвърчаха разни работи върху нашия покрив baby_neutralЕ накрая се прибрахме,пожарната полива поне до 5 сутринта...след което съм заспала...за 3 часа,и днес как ще работя хич незнам.
Е това беше,извинявайте за дългия пост,но трябваше да си кажа,такъв ужас не пожелавам на никого baby_neutral

# 267
  • Варна
Добро утро и от мен!

И във Варна е студ днес, тъкмо се отпуснахме в хубавото време миналите дни и сега пак хладно и ветровито - добре 4е прогнозата за уикенда е топло време , поне това е обнадеждаващо.Вече е на пролет времето, така че няма да е за дълго така ...
Снощи имах много идиотски сън - че раждам 2 бебета, всъщност самото раждане не сънувах ,а това как в къщи се прибирам с 2 броя..И стоя и гледам  Shocked ей така..Викам само - Невъзможно, до последно беше 1, как така ...Никак не бях съгласна ..Ненормална работа .. Laughing Laughing
kali-76 , съчувствам ти за ужасната нощ, дано никога не се случва вече нещо подобно .. Hug
Приятен ден и лека работа на всички! Hug

# 268
Да ви се оплача... от два дни съм изпаднала в някакво нервно състояние - сигурно нещо като пролетна депресия - и се изнервям от всичко... Най-много ме дразни, че не мога да изчистя вкъщи. Вчера не успях да се стърпя и си дезинфекцирах кухненските шкафове, след което ме стегна корема и цял следобед лежах, загледана в чистата кухня и целия хаос наоколо... Такава невроза не бях хващала  Shocked
Та снощи ревнах на мама по телефона и сега жената ще взима отпуска и ще тръгва от София, за да ми измие прозорците... Хем ме е яд на мене, че създавам такива усложнения, а пък от друга страна, ако знаете колко спокойно ми стана...
Как се справяте с чистенето? Мъжът ми само ми се смее, като ми обяснява, че от мен искал само една манджа и да съм щастлива. Даже детето взе да се старае да не цапа, обаче аз откачам, че нямам сила плюс това ми наближават датите за изпити и както винаги всичките ми четири мъдреца започват да растат като за световно...
И понеже можете да ме разберете, да си кажа...
Ако някоя от варненските мами има жена за чистене, от която е доволна и може да ми я препоръча, нека ми пише в лични... трябва да си намеря помощница, а пък във фирмите взимат сума пари...
На всички работещи, спокоен ден, а на другите - приятна почивка.  261uu

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:54 от donka

# 269
Добро утро на всички, макар че поне за мен не е много добро де, а пък и времето е супер гадно, но дано при вас е по-добре. Искам да ви попитам нещо - за тези, които минаха през настинките и други болести - при личния лекар ли трябва да отида на преглед или при този, който ми следи бременността? Съжалявам за глупавия въпрос, но нямам предства, досега не ми се е налагало, тъкмо си мислех, че вече се разминах с болестите и ето, че и мен ме настигна. Благодаря ви предварително и очаквам отговор.  Praynig

P.S. И аз се интересувам от инфо за болниците във Варна - най-вече от ОКРБ и Майчин дом, някой ако има прясна информация, да сподели.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:23 от kupa

Общи условия

Активация на акаунт