Отговори
# 105
Дея, честит рожден ден  Hug Бъди винаги толкова позитивен човек, със свежа усмивка и настроение да минават дните, с много любов да те обграждат любимите ти хора и да си винаги здравичка, за да има още щури купони   bouquet

Нуни, много ти завидях  Mr. Green чакаме те с нетърпение и с многооо снимки  Hug
Смини, съберете се всички недоволни от тая родители и се оплачете или подписка  Thinking но за твоя случай се оплачи на директорката  #2gunfire
Рали, пиши повече за вас  Crossing Arms какво прави красавицата Реа  Heart Eyes
Лошо момиче, браво на двете ти момчета  Heart Eyes сигурно е много приятно да ги гледаш как се занимават с нещо хубаво, а особено като ги похвали учителката  Hug

Стенли е с леко червено ухо, слагам капки, но му предписаха и АБ  Confused аз не му го давам за сега, защото не ми се струва толкова зле, не се държи за ухото, не казва да го боли  Thinking посъветвайте ме какво да правя  newsm78 Утре пак сме на лекар и ако още не се вижда подобрение ще му го дам, но за сега не ми се ще.

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 09:14 от Nadeto

# 106
  • София
Добро утро!

Дея, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! С пожелания за много щастие и любов!

Тони от днес е ученик. Влезе с голям мерак, но да видим как ще бъде по -нататък! Към 10 ще се обаждам, но ми е толкова напрегнато, че еще се пръсна от нерви. Стисакйте палци да му хареса и да е спокоен!
Приятен ден!

# 107
  • София
Скарлет, стискам палци - как ли ще съм аз като тръгне Матей?!

Наде, аз бих изчакала още с антибиотика - щом няма темп. мисля, че ще се разминете. Ушен гледал ли го е?

# 108
Успех на Тони днес и дано свикне бързо  Peace Скарлет, пиши после да кажеш как е минало.
Вени, нашия личен го гледа с нещо си там. Аз за сега не му го давам АБ, но да видим  Thinking/color]

# 109
Скарлет, стискам палци, разкажи после, че и аз ще съм така от 1 април.
Наде, успех, слушай доктора, аз съм супер доволна от него.
Бабъл страшен рожденик.
Дея, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! Да ти се случват само положителни неща, да срещаш само истински хора и от любов да не се отървеш!

# 110
  • София
Вени и аз мисля да пускам Мати след РД - той е първоаприлче, незнам дали знаеш, но да видим какво ще кажат от яслата, де! Днес ще са готови изследванията на акото и утре мисля да ходя при личния да напарвим картона и да нося изследванията в яслата. А от там ще ми кажат от кога да тръгне и се надявам, ако не ще помоля, да е след 1.04!

# 111
Вени, дано всичко да е наред. Аз снощи се запознах с една мама, дъщеря и от 3 месеца ходи в тази градина и тя е супер доволна, детето също, дано и ние така.

# 112
ДЕЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 113
Дея, честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти здраве, късмет, истински приятели и много любов Hug

Вени, не ни бройте за пленума. Няма да идваме....за съжаление Confused

Наде, и аз като Вени бих изчакала с АБ. Когато на Яна й предписаха аб, тя се скъсваше от рев като й пипах ухото.

Скарлет, дано Тони бързо свикне с яслата и да няма сълзички Grinning

# 114
Някой давал ли е сироп АСС  newsm78 отвратителен е на вкус, как може да е за деца  Sick пък и да стои в хладилника  Thinking С кой друг по-приятен на вкус може да се замени?
А за АБ и аз за сега изчаквах, одеве се опитах да му го дам и го повърна веднага целия, а повече няма да го мъча.

# 115
ДЕЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! С пожелание за много здраве, усмифффки, либофф.

Нуни, много да се забъвлявате на пътешествието:)
Наде, а защо трябва да пие антибиотик - много краино ми се струва. Не може ли просто да му капеш някакви антибиотични капки в ушето.
Скарлет, успех на Тони Hug
Леси, така обичам като се разпишеш Grinning

# 116
Пила е АЦЦ без проблем.
Също за отхрачване са Флудитек, Флавамед, Солволан и евентуално Кленбутерол.
Обаче не им знам вкусовете - не ги опитвам.
Щом си разтворила АЦЦ-то, мисля че беше годен до 4 седмици.
Относно АБ-то съвет не мога да давам.

# 117
  • София
Честито на днешната ни рожденничка  - Дея!  bouquet

Честито на патерици на Маги и Татяна
.   bouquet

Ние със Сонята сме си вкъщи - и двете сме ужасно хремави. Мен ме боли и гърло, а тя е прегракнала.
Не съм ви чела почти и отивам да лягам, защото непрекъснато ми се спи и съм изморена. Tired
до скоро

# 118
  • софия
Някой давал ли е сироп АСС  newsm78 отвратителен е на вкус, как може да е за деца  Sick пък и да стои в хладилника  Thinking С кой друг по-приятен на вкус може да се замени?
А за АБ и аз за сега изчаквах, одеве се опитах да му го дам и го повърна веднага целия, а повече няма да го мъча.

наде, има АСС на прахчета...детски...и са вкусни

# 119
Да, аз също имах предвид детския АЦЦ.

Общи условия

Активация на акаунт