Отговори
# 30

И ларедутски дрешки виждам  Laughing

И обувки, и ранички, ами аз, Жени и Краси си ларедутствахме, та няма как  Mr. Green
и аз имам доста дрехи вече от там и съм доволна, ще обменяме опит значи  Joy
Наде стискам палци  Hug

# 31
Идвам да се фукна и тук. Фук-фук! Благодаря на всички гласували за Иво!

# 32
Ами той си беше най-сладкия сънчо, спор няма  Heart Eyes

# 33
  • Русе

Моля, моля... заслужихте си го! Mr. Green

О, много ларедутки се събрахме... Sunglasses. Днес получих и един тлъст каталог - мъжО ще трябва да скрие кредитната карта  Crazy.

# 34
  • София
Юлче, тъкмо мислех да те питам защо не сте си окачили приза, но ти си се поправила.Честито!!! Mr. Green

# 35
  • 2 етажа над тавана
Днес получих и един тлъст каталог - мъжО ще трябва да скрие кредитната карта  Crazy.

А него как го получи - с поръчка ли???

А няма спор, че Юлчения Сънчо е най-най-по-сладък Mr. Green

# 36
  • София
Енви, днес беше... но за малко. В събота и неделя Емо се вкисна, разсополиви и ми докара 2 полубезсънни нощи - с много рев. Днес сутринта беше добре, но за всеки случай татко му го заведе на лекар, а аз отидох на работа със свито сърце. В 9:30 ми докладваха диагнозата - ларингит и болничен до края на седмицата. Та пак сме си в къщи Sad Сега ще пие куп сиропи и живот и здраве от другата седмица ще стартирам.
И ние мислехме да отскочим до зоопарка, но ни се обадиха приятели, че цяла София се е изсипала там и било голяма навалица и ми поувяхна мерака  Mr. Green
Юлче, честит ви най-сладък сънчо - заслужихте си приза Simple Smile
Емо преди яслата здраво суче, а по време на дъъългия път изяжда и някоя солета или бисквита, но това не му пречи да закусва и в градината  Mr. Green

По снимките личи, че добре сте подкарали РД на априлчетата Simple Smile
Смини, къде се намира клубчето, където беше рождения ден на Рая - лятото може да се възползваме Simple Smile
И друго щях да пиша, ама  doh

# 37
Привет, момичета!

Така и не съм дочела старата тема, незнам дали и ред ще ми остане. Гледам съм изтървала много неща.

Честит Рожден Ден на Рая  bouquet съжалявам че не сварих по-на време.
Снимките са страхотни или по-скоро децата по тях, ама и мамите им не падат по-долу Mr. Green

С Иво дори незнам какво е станало, ама подразбирам е спечелил конкурс.

Вени, да не пропусна, заглавието на темата е страхотно  bouquet

Аз от 1 седмица не съм влизала тук. У нас всички се натръшкаха с грип и аз си седях в къщи, за да опазя малчо. Затворени в моята спалня с него или навън. Такова чудо не бях виждала. Мъжът ми вдигна 42 градуса Т, не знаех че е възможно да се вдигне толкоз или поне без последици. Дребната вдигна 40, майка ми така и незнам колко ама очите не можеше да си отвори. Абе гърч от всякъде ви казвам, всеки легнал и не може да мръдне. Ние с дребния късмет изкарахме, че за него така треперех. Мъжо ми в такова състояние не съм го виждала, то и Лекса де. Сега разбрах какво е да са като парцал децата, ама буквално така беше. Майка ми за изпроводяк и тя клекна. Добре че се стабилизира, че да си лети в събота обратно за БГ. Вече сме сами. И от днес с противоположни смени със съпружието. Честно казано не знам колко време ще издържи сам в къщи с две деца. Едва вчера разбрах от каква помощ ни е била майка ми. Не че няма да се справим и сами, но просто ще трябва да се ограничим  някои отношения и да се стегнем в други. На този етап най- не ми харесва, че няма да почиваме заедно дори веднъж в седмицата.  Но ще пробваме за месец-два пък ще видим после.

# 38
  • Boston, MA
Много хубави снимки от р.д. на Рая!  Hug

Ивo наистина е най-най-сладкият! Heart Eyes

Ох, МисЗ, как един ден без почивка заедно, това е много гадно. Аз се оплаквам, че тоя месец уикендите съм все сама с Дани (баща му е захванал един ремонт, не питай), а пък с две дечица не знам как... Прегръщаме ви всички, да сте здрави.

Дани има пак сополи, но за детскоясленските цели е здрав. Само е неспокоен през нощта, но с овлажнителя се успокоява. Сутрин закусва в нас (каша, попара или сириъл), в 8, в градината трябва да сме в 8:45, но обикновено сме в 9, 9:15, те ядат втора закуска 9:30.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 20:59 от Бубка

# 39
  • София
О, Миз, ужасно! Дано скоро се оправите!

Радвам се, че ви харесва името на темата, което съчиних - навремето и стихове съм писала, но си отиде вдъхновението/ те все несподелени любови ме вдъхновяваха/.

Ей, Раче, не ти е било писано да тръгваш на работа още!

Ще си призная - гласувах за Юлчиния сънчо, без да видя снимката, защото браузъра ми прави мизерии и често не ми отваря снимки! Като гласувах видях, че е с най-много гласове и още повече ме доядя!

# 40
Вени, ето за това си гласувала (ако можеш така да го отвориш):

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2087052

# 41
  • София
Въхра е! Заслужава си! Hug

# 42

Я си пийнете по едно. Днес сладкият и добричък шеф ни вдигна заплатите  Laughing Mr. Green

Раче, в Пфое Мол бяхме, хареса ми компанията, организацията, но само ако можеше да не разрешават да се пуши и щеше да е повече от 6+, но идеални неща няма. Дано на 13ти април да не вали и сред природата е най-добре  Mr. Green
Наде, стискаме палци за интервютата. Praynig Peace
Мисче, ужасТ, дано не се повтаря туй чудо, таз' температура  ooooh!  Praynig
Юлче, абсолютно заслужено  Hug

# 43
СмиНсЧо , мерси за почерпката, дай Боже всекиму такъв шеф.
Юлче,много сладък Сънчо.
Мисче, дано да се оправите бързо. И моя мъж е много мъчен като боледува, трудно вдига температура и два пъти по- трудно я сваля.
Аз пак да питам, повечето май ще празнувате в клубове, но за тези на домашно, решихте ли какво ще е менюто? Ще ми се да направя разни оригинални неща, но дали ще имам време, не знам.
Снимките от РД на Рая много готини.

# 44
Куцук-куцук, на патерица
Честит Рожден Ден на Рая!  Много да радва всички около себе си!

МисЗ, лелее, 42 градуса, какъв е тоя ужас бе  Shocked?! Дано сте вече по-добре!

И аз си дадох гласа за Ивчо. Еми най-сладък си е, обаче Юлче, бива ли така? Щадете детето,  от сега се преработва и заспива от умора.

Танче, ако още ти важи въпроса за американските размери, Мимата носи вече 3Т, висока е 88 см.

Смини, честито! Със здраве да я харчиш!

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 05:11 от Зaрка

Общи условия

Активация на акаунт