Отговори
# 195
Момичета, ще си търся миялна, но незнам за какво да гледам  newsm78 в смисъл какви функции ми трябват и т.н. Който има да дава идеи  Praynig

Енви, честита годишнина   bouquet С любов и усмивка да посрещате всяка следваща и много красиви и незабравими моменти да имате.

# 196
Зависи от средствата, които ще отделиш.
Според мен, най-важно е, да е достатъчно голяма, а във функциите май няма големи разлики /евентуално отложен старт напр.; имат класове икономичност; маркови и немаркови/.
Моята е най - "проста" Мидея и за година и три месеца - нямам оплаквания никакви /да не чува дяволът! Praynig/.
Има мноооого такива теми в Нашият дом.

# 197
Добро утро , момичета Simple Smile
Честита годишнина на всички празнували. Много здраве, любов, разбирателство  bouquet
Болничките Hug
Рождения ден на Симончето е планиран - на датата с бабите и дядовците в къщи, на следващия ден с деца и приятели в пицария с детска площадка. Само здравето и времето да не ни изиграят някоя шега. Чудя се, дали трябва да има две торти, но това са бели кахъри.
Енви стискам палци този Великден да изпълните плана Heart Eyes

# 198
Наде, не са  ми ясни много съвременните модели. Нашата няма никакви екстри, но е желязна - може да се пуска отделно плакнене (полезно ако не успяваш да я напълниш наведнъж) и една програма като "предмиенето" (или там както се казва) ти е опция

# 199
Енви, честита годишнина от годежа  Laughing

Ние си починахме доста добре, ама къщата на кво приличаааа... Брат ми е тук с приятелката си, довечера като се приберат, ще ги хвана да помагат за чистенето. Аз шък съм се захванала с подреждане на детските дрехи, че напоследък само умалели намирам и трябва да ги прибера. Дани е на фаза напикаване на дрехите на всяко преобуване и вече не знам какво да му обличам  Crazy

РД на Иво ще му го празнуваме на деня само семейно, с малка бисквитена торта, а на другия ден ще си ходим в Пловдив и вероятно ще има и следобедно матине с бабите, да го нацелуват подобаващо. Той всъщност вече си получи подаръците от едната баба - цял нов гардероб с летни дрехи (останали са ми само обувки да му купя  Laughing), а от другата баба ще има играчки. По-голям празник ще правя едва когато мине в по-съзнателна възраст, сега просто не виждам смисъл да го преуморявам с неща, които няма да осъзнае и ще забрави на другия ден.

На мен лично смяната на времето ще ми се отрази добре, защото Иво ще почне да се буди между 7 и 8, което си е доста по-нормално време за ставане.

# 200
  • София
Здравейте!

Наде, Сонята спи на тъмно в нейната стая. Свети само едно малко спотче от хола, за мен и аз да не се пребивам нощем. Wink

За рождения ден-на самия ден вечеря с бабите и дядовците. А после в клуб с приятелски деца. Торти ще има 2 - едната за вкъщи аз ще я правя, за клуба си е поръчала торта калинка и само за това говори. И пее песничка - "Епи ту ю, Сониа" Mr. Green По цял ден, много се вълнува за рождения си ден, но и аз много и говоря.

Енви, честита годишнина.  bouquet

Хубава седмица. чао

# 201

Децата, които спинкат сами в стая..............на тъмно ли спят или им пускате нощна лампа  newsm78 Аз пускам нощна лампа, но по-скоро за мен, за да не се претрепя ако ставам през нощта да го видя.
п.п. Кажете какво сте намислили за РД на сладурковците, че аз още го мисля  Thinking

Дея си ляга в 21:30 ч.,става в 7:30 някъде,понякога и 8.
В стаята си спи на изгасени лампи,но има в двата края на стаята два контакта,в които сме включили малки нощни лампички.

НИщо не съм измислила за Рожденният и ден,най вероятно с близки и приятели ще се съберем вкъщи,по голямо тържество ще направим лятото за кръщенето и  Rolling Eyes

За миялната машина:
Според мен основното е да помислиш дали ти трябва голяма или малка. При големи семейства, малката не достига, иначе голямата може пък да не се напълни.
Иначе най-вече гледай енергийния клас - да е по-висок и да е по-икономична откъм ползване на вода.

Модерните съдомиялни са с електронно “мислещо” управление и сензори за регулиране на консумацията на ток, вода и препарати. Предлагат икономични или специални програми. Индикаторите за сол и гланц са вече стандарт. Ако има “аквастоп” няма да се притеснявате от скъсване на маркуча за студена вода.

Нашата е INDESIT ,има таимер за отложен старт и най важното за мен ножа система с/у преливане

# 202
Аз пак съм при майка в Мл и затова съм с този образ.

Здравейте!

На моя Станимир цена още повече му се вдига  Confused Незнам за миялните, но той е хипер икономично дете, може спокойно да живее на чай и бисквити / #Cussing out/ и съответно мн ме ядосва.

За рожденния ден - исках да се съберем всички в детски клуб обаче цифрите хич не са ми джоба, пък и някои сайтове на клубчета така грозно са написани, че хич не ти иде да си извадиш портфейла и да плащаш и да плащаш... То да хвърлиш мн пари ама да знаят как да ти ги извадят, да го направиш с кеф... Та. По чужбинско гледам снимки - в паркове и разни горички има навеси, маси, пейки, събират се, хем на въздух сред природа, хем да се почерпят, тук нямаме такива удобства за огромно мое съжаление  Confused Confused Confused /това- за да наблегна колко мн съжалявам/. Та, незнам как ще отбележиме най-големия празник за мен, а ако не е споделен с вас ще е половинчат...

Съдомиялна - бъдещата ми такава, ще бъде Мидея, малка, клас А /поне/.

# 203
Данче, снимката на аватара е страхотна  Heart Eyes Много сте хубави и двамата със Стаси на нея  Flutter

# 204
може спокойно да живее на чай и бисквити / #Cussing out/ и съответно мн ме ядосва.

Няма се плашиш и Дея-Мария е така,апетита и хич го няма  Tired
Вчера цял ден искаше пица да и правя,постоянно повтаряше "пицса" и накрая като направих и хапна точно 10 хапки  Tired

# 205
може спокойно да живее на чай и бисквити

Няма се плашиш 
Кой ще го вземе такъв клечав после  Sad...

Наде, мерси! Снимката е от РДто миналата година.

# 206
  • София
Енви, Таничка и всички празнували пожелавам много любов и разбирателство  Heart Eyes

Днес се заработих и нямах време за форума - вече официално се завърнах. Емича като добро дете спа цяла нощ непробудно и сутринта се събудих бодра и изпълнена с мераци за работа Simple Smile
Смини, започвам да отбивам моето юначе Wink Вече суче само за закуска. Вечер заспива сам като си гушка една играчка и не се сеща да ме търси. Мисля поне 2 седмици да откараме така преди да му разредя закуските Simple Smile

Емо отскоро се опитва да казва нови думички и ме изненадва понякога с попадения. Досега използваше само няколко кодови думички, с които се разбирахме, а сега речника се е разширил Simple Smile

# 207
Я!  Grinning Дея с ново хубаво аватарче  Wink

# 208
Кой ще го вземе такъв клечав после  Sad...

ееее,той нека по характер прилича на мама си,та да видиш как бързо ще ти го вземат  Mr. Green
То и мойто,хем високо 90 см и 1-2 /вече забравих  Crazy/ и тежи едва послед 11-12 кг  Crazy

Я!  Grinning Дея с ново хубаво аватарче  Wink

bowuu bowuu Малко по усмихната,че само се мръщя на тез снимки  Mr. Green

ra4e,добре дошла  Hug

# 209
Ренка, завиждам ви за спането на Вальо. Ема не само , че спи с нас , но и през деня е залепена за крака ми. Мечтая за момента , когато ще започне да спи в друга стая и най-вече да заспива сама, а не като сега да изчета поне десет приказки  Mr. Green

Енви, честит ви семеен празник   bouquet

За Р.Д. и аз още не съм измислила точно какво ще правя. Надявам се да сме си вече в нас, но не се знае дали ще сме свършили  Rolling Eyes.

Наде, аз изчетох всички теми за миялните и още повече се обърках. В крайна сметка взехме Електролукс за 9 комплекта, т.е. от по-тесните големи и е изцяло за вграждане. Но още е в кашон, така че нямам впечатления, надявам се да  не сме сбъркали. Останах с впечатление , че едни от най-добрите са Бош, но на нас ни идваше скъпо - 1200 лв. Нашата струва 750, а Веко бяха към 600 лв. Решихме да  не рискуваме.

Данче, не се оплаквай  Naughty, аз съм се молела Ема да хапне
 бисквита. Това му се яде на човека.

Общи условия

Активация на акаунт