Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 529
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 240
Като говорите за кожни проблеми - на мъжа ми, откакто съм се запознала с него, от време на време му излизат много странни работи по ръцете. От вътрешната страна на дланта и изглежда точно като че се е изгорил - зачервено и се подува като мехур. Накрая се пука  newsm78

# 241

Децата хванаха ли херпес от вас? Wink

Christian, благодаря ти!   bouquet Децата не хванаха нищо от нас Joy Долу-горе си изяснявам ситуацията вече, макар да имам още някои чуденки, защото не мога да си спомня точно обстоятелствата отпреди 10-11 г с лишеите....  newsm78

# 242
ЛиШеи са активен конфликт.

# 243
Не можах да намеря , извинявам се ако е ставало вече въпрос за това, но какъв е конфликта при алергичен ринит - това е малко съмнително, защото е постоянен- не се провокира от никакви алергени - просто постоянна хрема.

# 244
Кристиан, убедена съм, че симптомите са сигнали, знаци за нещо (било то за конфликт според ГНМ или за отклонение от здраве, изхождайки от холистичното разбиране за здравето, при хомеопатията).

А какво се случва, ако човек "лекува" лишеите си с чудните изобретения на напредналата съвременна медицина? Да речем лишеите изчезват, но какво става с човека (по отношение на конфликта му и на здравето му изобщо)?

Въпросът ми е породен от любопитство и знаеш (надявам се), че е с най-добри намерения.  bouquet

# 245
Несса,
Теzи симптоми са най трудни..особено при децата.Нужно е дьлго тьрсене...

Илиана,
Раzбира се,че много от симптомите иzчеzват сьс сьвременните лекарства.Например пневмония,херпес,контрол на крьвното налягане...Факте е,че действат.
Какво става ли? Льжем се само,че сме се иzлекували,а сьвсем скоро или по кьсно се появяват пак,ако конфликта не е реШен.
Най обикновен пример са детските постоянни каШлици лекувани с АБ преz 2 седмици,които постоянно рецидивират докато органиzма сам не го иzлекува.

# 246
Кристиан, благодаря ти за отговора!  bouquet

Ако замажем сиптомите, те отново се появяват, защото конфликтът не е решен (съвсем логично).  А симптомите не се ли изявяват в по-тежка форма след като са били изкуствено ограничени или премахнати?

Интересно ми е дали подобна теория има връзка с ГНМ или симптомите винаги си се появяват едни и същи (независимо дали са потискани с АБ примерно) докато организмът не се излекува сам.  И как се случва самоизлекуването, ако няма осъзнаване на конфликта?

# 247
Илияна, според мен е точно така. Дори избиват с по-голяма сила след време, защото са изкуствено подтиснати. В един момент минават и ние си мислим, че е от поредното мазило.

# 248
Ситуацията е следната: в оетък ми се обадиха в 12:00, малката ми дъщеря с температура 38.5. Взех си я у дома. Крива неи се яде иска само да я прегръщам, започна да се унася. Вдигна температура до 39.1, сложих и смо чорапки с оцет. Температурата спадна и в 18:00 отиде с баща си в парка и е играла весела. На другият ден и нямаше нищо до вечерта, когато започна разстройството. Вечерта само веднъж, на другият ден сутринта веднъж, а снощи 3 пъти и през ноща два пъти. Днес съм вече притеснена. Какъв конфликт е разстройството? И да смятам ли, че е решен с темепературата?

# 249
Пела,
Да,това е реШен конфликт.

# 250
Реших да питам и тука може някой да ми помогне понеже Christian не ми отговори до момента на съобщението.  Имам обрив от типа на пеперуда - както са при Лупус. Четох че обривите са при раздяла.При мен са сърбящи, също така имам и сърбеж и по челото и като ги чеша стават като точковидни ранички- което не е характерно пък за Лупус.  Появата на обрива по мои спомени е след като родих- това е преди 3 години спомням си че не исках да раждам беше ме страх и исках бебето да си стои в мен, но всички знаем че няма как  Година по късно имах около две години близо една след друга образуващи се фисури на ануса, които хомеопатичката при която ходя от 2-3 месеца вече успя за изчисти - да чука на дърво. Това беше втората ми бременност, първата приключи с мисет аборт, беше ми много тъжно за бебето сега ми е като в сън но 6 месеца по късно за мое щастие забременях пак. Сега ме е страх от лупуса -хомеопатичката ми каза един ден че според нея почвам да развивам тази болест, не знам как да се справя , до момента и тя не ми е помогнала по този въпрос- плаките си стоят по лицето.Сега се мъча да открия конфликта, моля ако някой има мнение да ми помогне Благодаря ви  bouquet

# 251
Npopova,
ако твърденията на НГМ са верни, много по-вероятно е причината за кожните ти проблеми да е абортът (там е истинската раздяла), който е бил решен с втората бременност и раждането.
Според ГНМ болестта се появява след като бъде решен конфликтът - в твоя случай абортът е конфликта на раздялата.
Ако раждането бе конфликтът на раздялата, той трябваше да бъде решен по някакъв начин преди да се появи болестта.
според хронологията на болестта ти, тя се е появила след раждането, което отговаря на момента на решаване на конфликта от аборта.

# 252
npopova
Не сьм ти отговорил zаЩото отговарям подред на сьобЩенията.Ще се радвам тук да ти пиШа.
Конфликта може би е активен при теб.
ИмаШ ли симптоми на "zабравяне" и лоШа концентрация?

ivangp

Цитат
ако твърденията на НГМ са верни
ГНМ е докаzана наука и няма твьрдения в нея. Peace

Цитат
Ако раждането бе конфликтът на раздялата, той трябваше да бъде решен по някакъв начин преди да се появи болестта.
според хронологията на болестта ти, тя се е появила след раждането, което отговаря на момента на решаване на конфликта от аборта.
Ако е така,то би трябвало момичето да има псориаzис.

# 253
npopova
ИмаШ ли симптоми на "zабравяне" и лоШа концентрация?

Не мисля че забравям повече от преди, по принцип мога да кажа че помня много малко неща от живота си като дете, като ученичка и т.н. Но например рожденни дни, разни дати  и неприятнислучки не забравям, за концентрацията -  да трудно се концентрирам, непрекъснато се отплесвам на някъде в мислите си - дори когато чета нещо важно се усещам че си чета а всъщност мислите ми са другаде не в прочетеното

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 12:21 от npopova

# 254
Здравейте Christian, моля ако можете да ме насочите / питуитарен микроаденом на хипофизата и едновременно открит тумор на щитовидната жлеза / става дума за мой близък на 29 години е. От години се занимавам с откриване на причени но като лайк и предимно за себе си но тук ударих на камък.  Ще се радвам на насока според ГНМ
предварително благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт