Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 2

• 30 484
  • 526
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Иля, а всъщност на кой номер от американската номерация отговарят?
Питам, защото съм си харесала едни обувки от сайта, но се колебая за точния номер.
По принцип нося 37-ми номер

Тони, лошото е, че при обувките си зависи и от модела.  ooooh!

Носе 35-36 номер, поръчах си 3 чифта сандали от Викториа Сикрет 6 размер.
Двата чифта са ми абсолютно точно, а този 37 и половина, ужасс.  #Crazy

# 31
  • СОФИЯ
vadjra, супер...и моите всички неща за XS и са ми идеални... Peace
аз искам да си взема едни сандалки и няколко тениски от серията Pink ама още им се чудя... Whistling

Приятно съм изненадана от тениската на Пинк - памукът е много приятен. За съжаление съм разочарована от късите панталонки - ватирани са Crazy

# 32
  • София
vadjra, супер...и моите всички неща за XS и са ми идеални... Peace
аз искам да си взема едни сандалки и няколко тениски от серията Pink ама още им се чудя... Whistling

Приятно съм изненадана от тениската на Пинк - памукът е много приятен. За съжаление съм разочарована от късите панталонки - ватирани са Crazy
Може ли линк към тениската Hug

# 33
  • Варна
vadjra, и аз съм много доволна от тези тениски...имам 3 или 4...сега ще си поръчам още...идеални са...а принципно не нося тениски, но тези са супер просто   bouquet
къси панталонки и аз си взех  Crazy

# 34
  • СОФИЯ
katomova, точно тази я няма вече...

Но като модел е подобен на тази, само апликацията е различна

# 35
  • София
Благодаря! Аз точно такава мислех да си поръчам, но не смогнах Hug

# 36
Аз пък още не съм получила пратката си, изпратена на 19 февруари. Сега ще пиша писмо до ВС. Много интересна ситуация. В последното писмо аз им се карах защо те изпращат пратките по UPS, искам по обикновенна поща, а ето виж, че пратките се губят... 

# 37
Преди малко направих първата си поръчка - ето тези обувки в черно и бяло. Дано пристигнат благополучно и най-вече да съм си улучила номера.

# 38
Здравейте  Hug четох в предните теми, че някои мами се комбинират за поръчка, сега някоя мама дали иска да се комбинираме в една поръчка, в момента имат 4-дневни намаления и то на много привлекателни цени, аз си харесах 2 неща на стойност 17-18$ Щях да пусна линк ама сайта им е блокирал в момента  newsm78

http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/Sale/?names … =M&rfnbr=3742

http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/Sale/?names … /L&rfnbr=3762

# 39
Момичета, помогнете!  newsm78 За първи път се опитвам да направя поръчка от сайта, но незнам каква карта да избера от запитването , тъй като аз имам Виза Електрон, и като избера Виза от поленцето, трябва да напиша шестнайдесет цифрен номер ,но на мойта карта е деветнайсет цифрен код. Аз си написах кода с повечето цифри и накрая като натиснах бутончето за потвърждаване на поръчката, нищо не излезе (например, че ми е приета поръчката) , а само една кака ,която ми казва, че в момента сайта е претоварен или нещо такова, понеже не разбирам много английски и да съм опитала отново по късно.
Хиляди извинения момичета, но найстина за първи път ми се случва да поръчвам онлайн, моля ви някои да ми отговори дали изобщо съм направила поръчката?
Благодаря!!!

# 40
  • Варна
SESELA, аз също съм с виза електрон и тя е с 16 цифри...твоята много цифри има  Crazy ... както и да е щом е пренатоварен сайта опитай по-късно или утре...това е единственото, което мога да ти кажа   bouquet

# 41
    Моля ви,не пишете публично такива неща.
Писах на модератор, дано го изтрият/редактират Praynig

# 42
SESELA, аз също съм с виза електрон и тя е с 16 цифри...твоята много цифри има  Crazy ... както и да е щом е пренатоварен сайта опитай по-късно или утре...това е единственото, което мога да ти кажа   bouquet
jorjeta , само да те попитам , като пускаш поръчката и трябва да въведеш номера на картата 16-те ли цифри от твоята карта пишеш, без трицифрения код накрая? Защото моята също е от 16 цифри, но накрая на номера имам трицифрен код. Сега се опитах без трицифрения код накрая да пораъчам, ама незнам дали е правилно!!! newsm78

# 43
  • Пловдив
Първо въвеждаш номера на картата, а секюрити кода в друго поле.... Peace
Не пишеш и 2 -та номера заедно!
Дано си ме разбрала! Rolling Eyes

# 44
  • Варна
Мда, първо въвеждаш САМО шестнайсетте цифри отпред...после си има поле за другите 3 цифри  Peace

Общи условия

Активация на акаунт