Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 2

• 30 489
  • 526
  •   1
Отговори
# 435
  • София
vencho, има някой неща, които са си абсолютни боклуци...но аз лично имам невероятни попадения, от които даже съм си взела 2 еднакви броя Crazy
Сподели си хубавите попадения Grinning

# 436
vencho, има някой неща, които са си абсолютни боклуци...но аз лично имам невероятни попадения, от които даже съм си взела 2 еднакви броя Crazy

сигурно е така. но аз просто няма да имам нерви да дочакам попаденията. и после  31% отгоре на всичко над 22 евро....по-добре да си пазарувам в румъния от намаленията (иначе е скъпичко)

и мода интернешънъл не ми беше познато

# 437
  • у нас
Здравейте   bouquet
Пак един въпрос от мен-само с кредитни карти ли се плаща във ВС,че моята съм я пресушила,има някакви 50лв вътре  Tired ,но пък в дебитната на (VISA electron)ЦКБ имам някой лев.Дали не мога да платя с нея  newsm78

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 18:32 от Lorexa

# 438
Можеш с дебитна-аз така поръчвах  Peace

# 439
  • у нас
Можеш с дебитна-аз така поръчвах  Peace
Благодаря ти   bouquet

# 440
  • София
И аз като vencho съм леко разочарована от нещата в сайта.  Confused От всичките си поръчани неща си харесвам само едни сандали.

Междру другото тази рокля ми е дълга и няма да я нося, размер XS e, ако я някой я иска да ми пише на лични- http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay … IL&rfnbr=2667.

# 441
  • Варна
от серията Pink имам 10 неща (потници и фанелки), които са просто невероятно удобни и практични и хубави  Peace
а сега последно си бях поръчала един ленен панталон XS...дойде нещо огромно, но с етикет XS Shocked това нещо сигурно отговаряше на L  ooooh! занесох го при шивачката и тя ми го преправи тотално... Crazy ... както и да е...исках да кажа, че има  много кофти, но и много удобни и хубави дрехи  Peace

# 442
И аз се включвам към разочарованите от продуктите в сайта. Имам 5 поръчки и всичките бяха с надеждата че следващата ще е сполучлива. Единствената ми покупка която си заслужава са едни летни чехли и промоционалната чанта която получих за покупка над 50 $. Най-фрапиращото беше бански от две части където горнището ми става идеално а в долното може да влезе саранска мечка newsm78.

# 443
  • у нас
Сега някой да каже как са дънките им.Доволни ли сте от тях,че съм си харесала едни,а са 59,50$.Ако са кофти и не си отговарят на размера,няма да им взема и половината от цената в Продавалника  ooooh!

# 444
Аз съм си купувала преди около 2 години и не бях доволна. Върнах ги. Нямаха нищо общо с картинката. Новите им модели не знам как са.

# 445
  • у нас
Поръчах ги,пък като дойдат ще пиша,дано съм олучила размера  Praynig

# 446
Момичета , мога ли да ви попитам нещо, има ли варянт да си следите доставката къде е и как става това. Има някакъв номер на доставката които ме интересува ,но незнам как да го разбера. Когато направих поръчката ми пуснаха имеил с номера на поръчката ,а сега се чудя дали пускат втори с номера на доставката  newsm78
мерси  Hug

# 447
  • у нас
И аз като поръчваща за първи път да попитам

Ordered        Shipped
Merchandise Total:       $59.50            $0.00

ето така изглежда статуса на поръчката ми в момента.Защо на Shipped сумата е 0$ при положението че при поръчката ми даде сума от 27,99$ ? Дали е така защото все още не е изпратена и е в процес на обработка (In Process) ?Хехехехе колкото и да ми се иска няма да ми легне безплатна доставката,но питам за да се ориентирам.
Благодаря  Hug

# 448
Да-това означава-че още не е шипната.Когато бъде-ще ти пратят и-мейл,и тракинг номер.
Лично на моята поръчка се бавиха около 1 седмица да я шипнат,а после дойде за 3 дена с UPS на вратата Rolling Eyes

# 449
Момичета, аз последно си поръчах обувки, и дойдоха по пощата, за около 10 дни, преди това бански и те за 10дни по пощата, а относно таксите, мой приятел митничар ми каза, че до 170евро не плащаш мито и ддс като физическо лице.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт