Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 2

• 30 477
  • 526
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, аз последно си поръчах обувки, и дойдоха по пощата, за около 10 дни, преди това бански и те за 10дни по пощата, а относно таксите, мой приятел митничар ми каза, че до 170евро не плащаш мито и ддс като физическо лице.
  bouquet

Shocked ти сериозно ли, ами като все пак те извикат да плащаш мито Thinking

# 451
Момичета, аз последно си поръчах обувки, и дойдоха по пощата, за около 10 дни, преди това бански и те за 10дни по пощата, а относно таксите, мой приятел митничар ми каза, че до 170евро не плащаш мито и ддс като физическо лице.
  bouquet

Много ще е хубаво ,ако това което си написала е вярно. Hug Но защо всички казват , че се плаща мито на сума над 45 евро? Вече много се обърках.  newsm78
Само за инаформация , колко ти тежаха обувките ,които си получила по пощатата, тъй като и аз съм в очакване на едни балеринки и се чудя как ще си ги получа- с UPS или Overseas .

# 452
Момичета, бих искала да си поръчам ето тази рокличка
Но разбрах,че номерацията не отговаря изобщо на нашта-някой може ли да ми помогне кой точно размер да си поръчам-
мерките ми са
бюст 86см
талия 76
ханш-96
В бг нося 40 размер, благодаря ви предварително!

# 453
  • Варна
inkata84, дай линк към рокличката  Peace

# 454
# 455
Но разбрах,че номерацията не отговаря изобщо на нашта-някой може ли да ми помогне кой точно размер да си поръчам-
мерките ми са
бюст 86см
талия 76
ханш-96
В бг нося 40 размер, благодаря ви предварително!

Мисля, че си за S.

# 456
Fairy Tale, благодаря за отговора!

# 457
  • Варна
Аз докато се организирам те са ти помогнали вече  Blush   bouquet

# 458
izviniavam se za kirilicata,no ve4e mi pisna ot victoria................na parvata mi porachka platih mito i dds i izrishno popitah do kolko niamam mito i dds i otgovora beshe do 80evro.sega porachkata mi e 163lv.i ups-a mi pishat 4e pak sam za mitnica.molia vi niakoi vesht po vaprosa da mi obiasni...............blagodaria vi mn.predvaritelno

# 459
izviniavam se za kirilicata,no ve4e mi pisna ot victoria................na parvata mi porachka platih mito i dds i izrishno popitah do kolko niamam mito i dds i otgovora beshe do 80evro.sega porachkata mi e 163lv.i ups-a mi pishat 4e pak sam za mitnica.molia vi niakoi vesht po vaprosa da mi obiasni...............blagodaria vi mn.predvaritelno

като четох старите теми а и тази има на много места упоменато че мито и ддс се плащат над 45 евро Peace

# 460

Аз писах в първия пост: За поръчките над 45 евро (или над 22 евро, ако се изпращат по UPS) се дължи мито. Не знам кой ти каза за 80 евро. Както гледам някой дори спомена и 170 евро. Откъде ги взимате тези цифри?

# 461

Аз писах в първия пост: За поръчките над 45 евро (или над 22 евро, ако се изпращат по UPS) се дължи мито. Не знам кой ти каза за 80 евро. Както гледам някой дори спомена и 170 евро. Откъде ги взимате тези цифри?

митничари smile3521 ако в някой град не вземат мито до 170 евро, споделете ще е по- далавера от там да ходим да си вземаме поръчките Joy

# 462
Момичета,опитвам се да направя поръчка,но незнам грам английски,така че карам на автопилот.Значи:избрах две рокли-едната 35$,другата 29&.На Order Total имам следното:
Merchandise Subtotal $64.00
Shipping and Handling $27.99
Taxable Subtotal $91.99
Sales Tax $0.00
Order Subtotal $91.99

Значи ли това,че ще ми дръпнат $91.99 и нито стотинка повече(защото говорите за някакви мита)?И още нещо:картите ми като са в лева,а не в долари,проблем ли е?
  Благодаря Ви и извинявайте ако са ми глупави питанките! Embarassed

# 463
дали ще има мито и ддс ще разбереш като пристигне пратката тук, аз разбрах че ако пращат по пощата няма мито, ако пратят по ЮПС тогава ти се обаждат и ходиш и плащаш, иначе да- това ще ти дръпнат от картата, ако има друго ходиш и се занимаваш да плащаш кеш както се вика, картата няма значение в какво е, проблем ще е за теб ако имат такса за превалутиране Peace

може ли едно питане: поръчах на 21.05, нямам мейл че е тръгнала поръчката, но в сайта пише че е шипната на 22.05, като на Шип Метод пише Друг, може ли да ми кажете това дали е поща или UPS? миси  bouquet

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 09:43 от tedd

# 464
  • София
Опасни са от ВС, за около половин година на два пъти вдигт цената на шипинга. А иначе години наред си беше един и същ #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт