Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 2

• 30 474
  • 526
  •   1
Отговори
# 465
Опасни са от ВС, за около половин година на два пъти вдигт цената на шипинга. А иначе години наред си беше един и същ #Cussing out

Май защото доста пратки ги изпращат по UPS, иначе и аз се учудих...

# 466
На мен лично от UPS ми казаха, че мито се дължи над 45 euro.

# 467

може ли едно питане: поръчах на 21.05, нямам мейл че е тръгнала поръчката, но в сайта пише че е шипната на 22.05, като на Шип Метод пише Друг, може ли да ми кажете това дали е поща или UPS? миси  bouquet
[/quote]

И при мен е подобна ситуацията. Поръчах си нещата на 21.05. и вчера като си проверявах статуса на поръчката видях , че ми е шипната на 26.о5. , но и аз още не съм получила имейл по какъв начин е изпратена.   newsm78

# 468
  • Варна
Аз пък никога не гледам в сайта  Flutter...обикновено като поръчам седмица по-късно ми пращат нещата и от мейла разбирам по какво са ги пратили...предполагам, че ще получите мейл...ако не им пишете да ги питате  Peace

# 469
  • София
А при мен вече 3 дни статуса на поръчката е unknown.Естествено , че им писах и те ми върнаха отговор , че трябва да им се обадя по телефон , за да ми кажат какво се случа с поръчката ми.Иначе паричките ги изтеглиха веднага

# 470
аз чаках цяла седмица за да ми пуснат пратката  Peace

# 471
Харесала съм си тези джапанки http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay … ZZ&rfnbr=5019
нося 37 номер. Кой номер да си поръчам?  Thinking

# 472
  • София
Харесала съм си тези джапанки http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay … ZZ&rfnbr=5019
нося 37 номер. Кой номер да си поръчам?  Thinking

Поръчай си 7.5

# 473
  • у нас
Момичета,има ли някакво раздвижване около статуса на поръчките ви?
Получих втори мейл, при мен както и при Теди,за шип метода,пише "друг"
А този тракинг номер кога го пращат  newsm78

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 10:51 от Lorexa

# 474
  • София
Момичета,има ли някакво раздвижване около статуса на поръчките ви?
Получих втори мейл, при мен както и при Теди,за шип метода,пише "друг"
А този тракинг номер кога го пращат  newsm78
Чакай котчето на пощата 10-тина дни след дата на е-майла

# 475
  • София
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application?namespace=m … iew&selColor=

аз си поръчах тези сандали онзи ден и сега чакам с нетърпение да си получа поръчката.

# 476
Момичета,някой може ли да ме включи в поръчката си newsm78 искам бански да си поръчам Peace

# 477
  • Варна
Ако е само бански аз мога...ще поръчвам днес и аз една долница на бански и още едно нещо...надявам се по пощата да ми ги пратят  Peace

# 478
Момичета,кой номер обувки да поръчам?Нося 39 по BG номерация.

# 479
  • Варна
на 39 отговаря 9ти номер по тяхната номерация, ако ще си поръчваш сандали/чехли според мен си вземи 9.5, ако има...но ще си прецениш де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт