Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 2

• 30 470
  • 526
  •   1
Отговори
# 510
  • СОФИЯ
Пазарувам редовно от VS, но за пръв път ми се случва да получа такова писмо:

We regret that we will not be able to ship to you the item(s) stated below. We
apologize for this inconvenience and have gone ahead and cancelled the order.

Items paid by check/cash/gift card will be refunded immediately. Items paid
by
credit
card are never charged until shipped, therefore no refund will be due.

Again, we apologize for this inconvenience and should you need further
assistance, please reply to this e-mail or call us at 1-800-888-8200.

Има ли шанс да ми върнат парите, ако им пиша  Rolling Eyes

# 511
  • Варна
И без да им пишеш те ти казват, че ще ти върнат парите  Peace

# 512
  • СОФИЯ
Благодаря ти jorjeta   bouquet

Притесненията са ми, че вече са изтеглили парите от кредитната карта, а няма нищо върнато все още Tired

# 513
  • Варна
Ми то понякога се забавя връщането, но не се притеснявай...те са коректни и всичко ще е наред  Hug
... а пък и пише, че парите не се теглят, докато не изпратят стоката...така че сигурно за сега са само блокирани  Crazy

абе...не се притеснявай скоро ще разполагаш със сумата  Laughing

# 514
И аз се навих да поръчам, харесах си два чифта бански и едни къси панталонки.

# 515
Момичета, знаете ли, дали  обувките на Colin Stuart  си отговарят на номера? Аз нося 39 , според вас кой номер би трябвало да си поръчам? Благодаря!  bouquet

# 516
Момичета, знаете ли, дали  обувките на Colin Stuart  си отговарят на номера? Аз нося 39 , според вас кой номер би трябвало да си поръчам? Благодаря!  bouquet

9. Ако са отворени може и 8,5.

# 517
Здравейте, аз си поръчах 1 бански, 1 пижама, бикини и 1 блуза за около 113 $. Поръчах ги на 28/5 и вчера си ги взех от пощата. Поръчах си М размер /висока съм 170 и тежа 59 кг. Embarassed / и само пижамата ми е малко широчка. Нещата и на живо изглеждат доста добре. Е малко цвета дава отклонение. Но като цяло съм доволна.

# 518
SP810597
кода е валиден до 6/6/2008 и работи
на мен ми намали 30 USD от поръчката Hug

MoneyНякой работещ код за намаления-този вече неще Praynig

# 519
Момичета,ако някой продава бански от най-малките номера-XS,да ми пише на лични че има страхотни модели но нямам как да чакам евентуална поръчка Peace

# 520
Момичета, да ви попитам само от къде се взимат кодовете за намаления. Мисля да се пробвам с бански, панталон и потниче!

# 521
Момичета, да ви попитам само от къде се взимат кодовете за намаления. Мисля да се пробвам с бански, панталон и потниче!

http://www.retailmenot.com/view/victoriassecret.com
http://www.1001coupons.com/victorias-secret.html

или потърси в Гугл по Victoria's Secret Coupon Codes

# 522
Здравейте! Simple Smile

И аз днес направих първата си поръчка на бански от 2 части, само че за горнището ми изписа, че е backordered, но аз го поръчах все пак, защото просто не искам друга разцветка от този модел. Та въпросът ми към тези, които вече са поръчвали от там, е дали все пак ще си пристигне това горнище?  Confused Че само с едно долнище не знам какво ще правя.  Laughing

# 523

http://www.retailmenot.com/view/victoriassecret.com
http://www.1001coupons.com/victorias-secret.html

или потърси в Гугл по Victoria's Secret Coupon Codes

bouquet Благодаря много!

# 524
Здравейте, аз си поръчах 1 бански, 1 пижама, бикини и 1 блуза за около 113 $. Поръчах ги на 28/5 и вчера си ги взех от пощата. Поръчах си М размер /висока съм 170 и тежа 59 кг. Embarassed / и само пижамата ми е малко широчка. Нещата и на живо изглеждат доста добре. Е малко цвета дава отклонение. Но като цяло съм доволна.

А снимков материал може ли Wink?

Общи условия

Активация на акаунт