СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 500
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
 newsm59 smile3525 Честит Рожден Ден Марина

да добавя за стволовите клетки - доколкото си спомням какво ми обясниха в Св. Лазар 2400 лв. струва извличането на стволови клетки и мисля че беше по 150 лв. годишно за съхранение. Освен това имат мобилен екип - не си спомням имаше ли нещо допълнително освен разходите на доктора, който ще доийде до определения град, даваш си термина , записват те и доктора е 24 часа на разположение да тръгне към теб.

а за Варна не знаех че е 3000 лв. - множко ми се струват, но както всички казахте ако има дори малка вероятност това да помогне на детенцето ми - ще го измислим някак

цунки от мен и лек ден

# 91
  • Бургас
Добър деееен Simple Smile! Кой остарява с една година? hahahaМаринкатаааа! Важното е да си помъдряла, ама за какво пък ти е тази мъдрост, когато нещо друго чакаш:)! Е, затуй моето пожелание е за любов в чакането на здраво и красиво бебче, лека бременност дотогава, леко раждане,  всичко добро и да не ни забравяш:)!
Уандето ме разхили с нейните здрави зъби кат турила картинка сал с  един:)))!
 Тъъъкмо се връщам от магазина, Диде, в смисъл ако бях прочела, щях да накупя продуктите от рецептата ти и да я врътна. Тенкс и на теб и на Иринии, оооо, още утре си спрятам една трапеза с вашите неща. Аз пък тук от нашата бакалия започнах да си купувам..кифла..с мармалад..ми кефи ме..тестена яко и вкусна..
А, бе, хора, знаете ли какво ми се е прияло- праскови, от ония голите..Хааааа, имало в Метро, ама как пък не да ида до там.. Ама ще ги сънувам вече, бе, лелее, а вчера ми се привидяха в един магазин и моя човек ми вика- това са домати, щурчоо, викам -не, праскови са, влязох , а те верно домати били, ам такива- като праскови..Поръчала съм по всичките зеленчукови  и други магазини в района и чакам, гръцки ли ще са, хамерикански ли, не знам, праскови да са..компот и натурален не компенсират..
 Вие днес какво ще правите? Говорете, де, отчет давайте..хихи
 Добре дошли на новите мами! Hug

# 92
Zdraveite otnovo....eeeeeeeee, napisah edin "burz otgovor", ama ne znam kude izchezna Sad

Ta tam pisah, che sum na 26 g., oshte ne sme jeneni i barem muj moi se seti da mi predloji nai-setne! Simple Smile
Vuv 12ta sedmica sum... Ot Sofia, Javorov .. Simple Smile) A terminut mi mai e na 24.09.08, pone zasega.

IIii, malko telegrafno stana, ama sum na rabota sega Sad

Pozdravi na vsichki!!
Do pak Simple Smile

# 93
Мерлинката, ползвай Кредора моля, за да пишеш на кирилица.
Най-горе на прозореца в дясно има едно квадратче, като го натиснеш можеш да си сменяш клавиатурата автоматично.
Май тия дни ще си снимам тумбака, че вече взе да се заобля. Не че не си е обличък по дефолт hahaha, ама почна да проличава леко.
Накупих си бременни панталони, ама всичките ми халтавят и засега нося спортни панталони.
Имам питанка към бъдещите 3 майки в отбора.
Правите ли разлика между бременностите, намирате ли прилики с предните?
За себе си установих невероятна прилика с първата бременност (като оставим настрана, че сега владея положението с гаденето и се разминах да не повръщам), но основните вкусове и мераци за храни са същите.
Как е при вас, ще се радвам да споделите  Hug

# 94
Муци, има праскови в Хит - ако ти е по-наблизичко. И аз ги заглеждах, но устоях засега Wink

# 95
  • София
Аз вече 2 пъти си купувам ягоди от пазара на Графа(пред църквата) може и там да има прасковки!

# 96
  • Бургас
Диде и Мари, мерси, мацки! Ама този Хит, Марийче, къде беше?
 Добре дошла на комшийката Мерлинка и а дано ти предложи твоичкия, ако не- предложи му ти, то в днешно времеее:))

# 97
Честит Рожден Ден, Марина!!!

Малееееее, момичета какви са тези вкусотии бе, не ви ли е срам.И без това непрекъснато нещо ми се хапва и то все разни неща дето не съм се сещала за тях от цифра време и изведнъж ми се появяват в мислите и почвам да готвя по нощите, а сега тиквички, праскови, пюрета, царевици, ужас!
Диде тия тиквички значи много ги обичам, да знаеш, а и теб те знам, знам и къде живееш  Wink
Идваааааааам!!! Mr. Green

Вечерница, и сега и предишния път/2006г./все така не ми се драйфа изобщо, само съвсем в началото ми ставаше лошо от разни миризми, обаче този път като че ли налитам повече на сладкишите, предния път само сладолед ми се хапваше от време на време, обикновено посред нощ  Mr. Green
Като изключим, болките ниско долу, ту от ляво ,ту от дясно, шепата лекарства дето ги пия сега и притесненията, които имам благодарение на кадърните ни доктори, всичко ми е като при предишната бременност, надявам се и да завърши успешно като нея.Дай боже!

# 98
Муци, аз ходя в Хит-а в Младост. Има и другъде из Софето, ама като не мога да се сетя къде...

Момичета да си споделя мъката... от няколко дни не мога да спя, въртя се по цяла нощ, а сега от вчера имам и зверско главоболие. Знаете ли нещо за спасяване. Така не помня от кога не ме е боляла глава

# 99
Имам питанка към бъдещите 3 майки в отбора.
Правите ли разлика между бременностите, намирате ли прилики с предните?
За себе си установих невероятна прилика с първата бременност (като оставим настрана, че сега владея положението с гаденето и се разминах да не повръщам), но основните вкусове и мераци за храни са същите.
Как е при вас, ще се радвам да споделите  Hug

Аз намирам голяма прилика с предишните бременности. Почти по същия начин се чувствам-т.е. почти нищо не чувствам физически- все едно не съм бременна!!!

# 100
Аз пък  немога да се ориентирам в месеците. Според моята лекарка съм в 4 месец пък аз си мисля че съм в 3. Добре де 14 г.с кой месец е  newsm78. И изобщо ми е странно че по калкулатора край на първи триместър годават 12 седмица, а край на втори триместър 27, Това какво значи че втория триместър е по дълъг с няколко седмици ли?

# 101
Беба, един триместър е 90 (+-1,2) дни. Смятай това на колко седмици се равнява.

# 102
  • Бургас
Мари, аз знам моето главоболие откъде идваше и си взех бележка..не знам за тебе, ама примерно- гледаш много тв, носиш очила, пренатоварваш се психически..с много мисли за бебето и т.н. Мисли позитивно и сподели нещо, което те терзае с приятел. Споделяй, не задържай мислите си. Hug

# 103
  • София
Беба, Г.С. отчитат лунарните месеци.
А във всеки следващ календарен влизаш на датата на термина си т.е. както сме с теб с един телмин - 20.09., в четвърти месец влизаме на 20.03  Hug

# 104
  • Бургас
За беба28 и за който има нужда:
http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=1986196594

Общи условия

Активация на акаунт