СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 506
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, нощна стража!
Днес си взех резултатите от ранния скрининг и са ок, казаха ми да правя само ултразвуци в 15-16 за невралната тръба, и 19-23 пълна фетална морфология, не е необходимо в конкретния случай да се прави БХС 15-16, този ранния бил по-точен.
Уандич, не се охарчвай с таксита още от автогарата, вземи си автобус 84 от терминал 1 или 284 от терминал 2, доста прилични автобуси, спокойно ще си седнеш, и с тях до Плиска или Орлов мост. Оттам можеш спокойно да се метнеш на такси за по-нормални пари, или пък да продължиш с градския транспорт. Тази клиника е към края на бул. България, преди околовръстното виж http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=082493d30a557fc098c1764a1afd84 … C8%DF&num=104
като най- близки спирки са дадени тези на трамвай 7 /на около 200-300 метра/ - върви по Витоша, покрай НДК и после по бул.България и автобус 64  

# 151
  • София
uanda  моя офис е точно до болницата, непременно да отделиш 30 мин поне за едно кафе!!!! От колко ти е часа?

# 152
  • Бургас
unique_v, изпуснах ли те..уфф..утре, ако прочетеш пиши как си като цяло, как се чувстваше там.. въобще пиши.. Heart Eyes

# 153
  • Бургас
Борче, поздравления за хубавите вести за тебе! Вдигам палец!:)

# 154
bora,гуш и на теб Hugза изследванията.Тези терминали са на летището,нали?Че аз мисля да долитам JoyИ хич не ме бодат излишни пари да тръшкам по таксита.Пък и да се повозя малко в гр.транспорт,че съм забравила:)
Дидка,разбира се,че ще имам време Flutterза кафенце.Остави тел. да пусна смс като се довлека  bouquetМисля да идвам сама без мъжо,да не му губя времето,че му е много "кът",пък и аз да не съм малка JoyНищо,че бъркам кварталите hahaha
Julka,правят във Варна,знам,но нямам особено доверие на малкия,който ги прави,пък и вече съм била при Мазнейкова и бях доволна.Нищо не усетих.
Момичета,много съм ви задължена с инфото-който може да дойде на 31. да се видим-да идва-аз черпя  bouquet
Сега отивам да си лягам,че днес цял ден се прозявам PartyЛека нощ и да спите в златен кош Laughing
Муци,аз не мога да издържа до толкова късно като теб Heart EyesХайде до утре Hug

# 155
  • София
Пускам ти на ЛС номера ми, ма да кажа аз като ти видях пупата...и почнах да се чудя дали моето бебе не са бебеТА и докторите да не са ги видели!...може ли аз да съм с най-голям корем от всики вас. Shocked

# 156
А добър вечер и от мен. afwitch Как е нощната смяна.Гледам има нови попълнения отбора.
Шейла, за препаската не ме питай.Кошмар душко, кошмар.
Муцоооооооо, как си мила?

# 157
  • Бургас
Стелчее, дано се сбутаме на вратата и да те върна за малко да те видя:)), че не бях тук, бе много често да знаете, само никът ми виси, а ме няма пред компа..
Добре съм, какина!:) И ти, нали? Какво правиш по цял ден? Бачкаш ли? Да се пазиш, ей! Цунк:)

# 158
Тъкмо щях да ти се карам, че даваш зор за нощна смяна, а те няма никаква.Добре съм и аз.Като изключим, че моя корем май най-големия, пък съм на опашката  newsm78 hahaha Joy

# 159
  • Бургас
Оф, аз днес прочетох в един сайт, че околоплодната течност може да е причината коремът да е голям и се посдухах малко, щото много ми знае главата каква пък е тая течност..и трябва ли да е много и въобще колко трябва да е..опасно ли е да ти прави корема голям или ич и те такива... то пишеше, че и двуплодието тоже е причина, ама не ми казаха дофторете две.. newsm78

# 160
честно да ти кажа и аз нищо не знам по този въпрос, ама като си гледам корема и се плаша.За двете и на мен ми се искаше, че нали съм от дъртачките та да ги отгледам на веднъж, ама нейсе.Док каза, че съм нахална.8 години  чакам и сега пък и две. Надявам се че утре някой ще ни светне по въпроса.
И понеже Шейла ще се включи след малко, та да я питам кви са тия упражнения за бременни.Преди като живеех в Пловдив нямах проблем с фитнеса, ама сега в тая провинция не знам какво да правя.Доктора ми забрани и секс и упражнения, но аз не съм у,бедена, че трябва просто да си дебелея.Та - Шейла пусни линкче за упражнениица.Мога ли да си карам кростренажора. Praynig кажи.

# 161
Е голямо писане, няма изчитане.
Будувате и си приказвате, значи сте добре  Laughing
Поздрави  Hug

# 162
  • Бургас
Айде пък ти, Шейла по това време? Екстра!  Дебелееш ли, бре? Аз не. Нещо спрях. Само сякаш гърдичките са ми станали мааалко по- големшки. Турих на дупето малко, на краката горе и край! Аз съм много кльощава, бре..оо, аз може би съм най- кльощавата от тук. Имам нужда, ама е на..квото- такова! Хич за нищо се не притеснявам вече.
Мисля си сега:
Колко е хубаво човек да е свободен да отиде където поиска. И да има тази възможност физическа. Говорехме си тези дни с четвъртинката(хахахах ).....да живеем на морето..той е съгласен:)),говорили сме в Германия да ходим..щот съм с езикова, той също го поназнайва..та..знам ли..първо Враца..май:)

# 163
  • Бургас
Здрасти, Америка:)! Даааа, добре смееееее! И ти, нали? Как е там? Разкажи, ако имаш време..

# 164
Айде пък ти, Шейла по това време? Екстра!  Дебелееш ли, бре?
Мисля си сега:
Колко е хубаво човек да е свободен да отиде където поиска. И да има тази възможност физическа.
Ами да , гледам че понякога се включва към 2часа.За дсебелеене, бих казала, че по скоро се подувам  като balloonНа килограми си стоя толкова, колкото наддадох предния месец, ама на корем  smile3555 smile3511 чудо ти казвам.Ей тая мацка в профил  pregnant ряпа да яде.Ама си купувам дрешки и хич не ми дреме.Абе мъничко ми пука.От Ес размер, сега съм на Ел  261uu Mr. Green
За свободата ми кво да ти кажа - ходи ми се на околосветско.Нали Шейла ще ни води.
И между другото - Добро утро банда. Hug

Общи условия

Активация на акаунт