СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 493
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Банда, баба ви Стела се предава.Без  box бой. smile3534 И мисля да полегна.Лека нощ от менVДо утре.Муци не се заседявай толкова. newsm51 Heart Eyes

# 166
  • Бургас
Ма не мога толкова рано да заспа, беййй..обърнах си режима яко. Лека нощ, душка!

# 167
Е как да ви следи човек? Пропуснах снощи, че заспах в хола, като дърта пианица на земята. И сега викам да дойда да видя какво става...а вие сте се изпуснали!

Не знам какво запомних, но я да видим:

stellla, аз ходя на фитнес класове, че ми е най лесно. Едното е с тежести а другото е йога/пилатес/тай чи. Защо доктора ти е забранил да спортуваш? Най добре говори с него. Най хубавите леки упражнения ще да е йогата. Има йоги за бременни по нета. Може и по youtube да има видеота.

За бремеността - всичко ми е същото, освен че за първи път имам лениви черва и не ми се гади от салатки. С миналата девойка, за мой голям ужас не можех да ям салата за няколко седмици, само паста ми се ядеше.

И забравих. Ако пропуснах някой, моля кажете пак, че ми прегоря куфанката.

# 168
  • Стара Загора
Аййй Иринко честак на новата бременност Heart Eyes Лека и безаварийна Hug
Сега аз влизам тука да размахвам пръст де /щот съм лоша Twisted Evil/...използвайте бутона моля...не пишете няколко постинга един след друг.
Благодаря bowuu

# 169
:Муцо, сдъфкаха ни.
Хера, мерси.Не се бях замисляла за къф ми е тоя бутон.
Весел ден сладурки.  bouquet

# 170
Аз съм невинна (да подчертая), но Хера, какво е значението, то така и така тия постинги не се зачитат?  newsm78

# 171
Хей софиянки, честит ви последен сняг. HugМоля ви кажете ми къде е тъпия бул.Европа.Някъде по пътя за Белград, ама по околовръстното ли да мина  - 17номер търся, някакъв сервиз за Ровър, а идвам от Ловеч? Praynig
Шейлаздравей.Ама ти си като манекенка бе мило.Ник`ъф корем.

# 172
Добро утро на всички ранобудни мами Simple Smile
Кажете къде са тез магазини за бременни, че положението почна да става малко тесничко .....
И как така пазарувате по интернет? Как знаете какво да си поръчате?
Ихаааа, голяма веселба тук, брей Simple Smile
Поздрави!

# 173
http://bgmaps.com/map.asp?sid=91c96d7b76b0c20142a26db7fd0fa7e0&a … ame=&oType=49

Ей това трябва да е бул. Европа 17 /новото име на бул. Сливница/. На номер 17 има отсреща трябва да има Мото Фое.

Дано не бъркаме с колегите.  Thinking

Поздрави!

# 174
Ще видя след малко.И ще ти кажа. Hug

# 175
Добро утро маменца,
как спахте?
аз се събудих в 5!, подлудяла съм и ми е кривооо и ми се реве. реших да си остана в къщи днес на топло и да мисля позитивно, както казвате
на всички лек ден и много се усмихвайте Hug

# 176
Добро утро мацки Heart Eyes
Гледам добре сте си поговорили снощи, браво.

Стела, това е някъде в Люлин, но за съжаление не мога да ти помогна Embarassed Ааа, докато се чудя, тя Мерлинката ти е показала къде. Този сервиз се падал някъде в ляво след орион, но повече не знам.

Лек ден от мен!

Стела, гледам, че и ти си на фракси (нали не те бъркам от Зачатие). Защо го слагаш и каква доза? На мен ми е предписн от 0.6 мл, обаче се чудя защо толкова много.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:53 от Григчо

# 177
Мен леко почват да ме плашат килцата, щом и мъжа ми забеляза как съм наляла брича и бедрата, явно съм качила още.  И аз имам обаче чувството че се надувам някак, явно и вода задържам, а за газовете да не говоря като газова бутилка под налягане съм Joy като пръцна и ми спада шкембето. Страх ме е да се претегля, отложих това за събота, сега ще събирам смелост миналата седмица бях вече 55 да видим сега каква ли цифра ще ме изненада  #Crazy очаквам 56 -57.

# 178
Кажете къде са тез магазини за бременни, че положението почна да става малко тесничко .....
И как така пазарувате по интернет? Как знаете какво да си поръчате?

Merlinkata, аз поръчах дрехи от много хваления в този форум френски сайт La Redoute. Днес ще си взема колета от централна митница и после ще разказвам, как е качеството, отговарят ли размерите, заслужава ли си изобщо. Но за да не разводнявам нашата тема, във форума има огромно количество инфо за този сайт, как се поръчва и всякакви други тънкости.

Между другото аз съм в Изток и се надявам на следващата среща (говорехме за Борисовата градина) да се появиш и ти. cheers

Желая на всички безгрижен, топъл и вкусен ден!  Peace

# 179
Добро утро момичета.
Браво на нощната смяна добре се е представила, а на тези които са на работа лек и приятен ден въпреки снега вън /дано да е последен за тази зима искам да е лято/ на тези които са си вкъщи им завиждам благородно newsm51

Общи условия

Активация на акаунт