СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 489
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте! Много красиво навън! Simple SmileЖелая приятни емоции и бели мисли! Heart Eyes Hug

# 196
муцито, от кой прозорец гледаш бе душа? на мен ми е супер депресе този зимен пейзаж през март месец!

# 197
  • Бургас
Гледам едни борове, натежали леко от снега, сякаш забременели и те..)) и си мисля дали ще се виждаме пак тук след като родим, да не зачезнете..

# 198
 А как ми се доходи на скиииииииииииии, тамън се бях примирила.... Embarassed

# 199
Гледам едни борове, натежали леко от снега, сякаш забременели и те..)) и си мисля дали ще се виждаме пак тук след като родим, да не зачезнете..
ние в септемврийки 2006 нали ти казах - останахме си към 30тина активно пишещи мами, от над 100 - въпрос на желание и лична нужда за споделяне... Някак след първата година - като избие първото зъбче, като проходи, като се захрани човечето - въпросите и вълненията намаляват. Мама се връща на работа и ежедневието и става съвсем, съвсем друго. Но времето изкарано през тези месеци на очакване - завинаги остава едно от най-умилителното - да знаете. Затова е мноооого хубаво, че има такива форуми за подкрепа споделяне и подсилване на хубавите чувства.  Heart Eyes

# 200
  • София
А как ми се доходи на скиииииииииииии, тамън се бях примирила.... Embarassed
Толкова ме е яд че се разминах със ските тая зимаааа...ходихме 2 пъти до Витоша и Боровеж, толкова ми се караха скиииииии!!! newsm45

# 201
Само да ви кажа внимавайте, когато пресичате. Днес един идиот щеше да ме отнесе на пешеходната пътека. Нямаше никакви други коли, а той се беше засилил като на магистрала #Cussing out Размина ме на косъм. Всичко стана за секунди. Изкарах си акъла. Така че, гледайте на 4, когато пресичате, че не се знае от къде ще долети някоя кола.

# 202
Диденце на плачи мило,че както се очертава може и другата зима да не караме ски smile3511. И аз така се надявах да отидеме в Египет,и датата си бяхме избрали,добре че се отказах като разбрах че съм бременна че щеше да им оповръщам пустинята.Дано поня лятото сме добре та да походим на плаж .
Григчо това което ти се е случило е ужасно и мен скоро щеше да ме блъсне единидиот,бях с колата а детето отзад,така се изплаших.Трябва найстина да внимаваме и да се пазим повечко.

# 203
Аз февруари карах един ден, колкото да си начеша крастата. Ама не само, че трябва да внимава, но си уморява зверски бързо с туй човече дет си носи  baby_neutral

# 204
Момичета можете ли да ме насочите за кола в Пловдив. Става въпрос само за интимните зони. От години си я правя сама ,но сега чакам бебе и ще ми е по трудно да се справям, та си мислех да взема да се ориентирам вече към козметик. Дайте съвет, за мен сега е важно козаметичката да си знае добре работата и да е чист салона и колата, лошо ми става като си помисля че ще ида да ме маже с някаква кола дето е скубала 100 жени преди мен/ поне преди години беше така и от тогава се отвратих/ Ако може да ме ориентирате и за цените че да имам идея колко ще ми струва горе долу, за цялостно интимно обезкосмяване. И да питам - освен че съм бременна трябва ли нещо по специално да кажа на  козметичката  или да внимавам за нещо   Благодаря предварително!

ТОВА ЗАПИТВАНЕ СЪМ СИ ГО ПУСНАЛА КАТО ОТДЕЛНА ТЕМА В "КРАСИВА МАМА" АМА ДА ПИТАМ И ВАС, АЙДЕ ПЛОВДИВЧАНКИ ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ!

# 205
И мен ме интересува туй нещо Peace. Ииии, ако някой може да даде такава инфо и за София - супер!

# 206
  food010 момичета черпя ви едно кафенце. аз нали съм у дома днес, гледам часът на мама и пия мляко с нес / позволявам си тези дни и е много хубавко/ - много е страхотно да се излежаваш по дългичко през деня, ммм супер preggo

за колата: аз ползвам такава услуга от мисля, че 6-7 години. трудно си намерих козметичка в София, но успях! намира се в Мусагеница и се справя добре. Имах и една козметичка в Лозенец, но тя излиза в майчински. Ако някой иска инфо ще дам. Но ви съветвам задължително при препоръчана козметичка, защото мен са ме разранявали жестоко от некадърност

# 207
  • Бургас
irinii, да, мацко! Очаквам това изживаване с трепет! Мисля, мечтая..И си викам- за спане- няма проблем, както съм могла да ходя да ми тряскат на главата дискотеки и да ми дава заето, та няма да понеса детенцето си да плаче, пък и не всички дечица плачат непременно като зверове, нали..и още- както мога и сега да стоя през нощите, и тогава ще мога..и като знам вариантите за какво все пак плаче то, ще взимам мерки веднага..хич няма да му се шашардисвам..тук могат да се научат всички неща относно отглеждането, има книги..има лекари, има преди нас родили приятелки.. Hugвярвам, че с всичко ще се справим и без огромните плашещите ни усилия..душата ми го чувства:), ще се справим с много любов!

# 208
Еххххххх, и аз да можех да си остана в къщиии, а тез 10 часа ми идват множко, но и аз пия кафенце - наздраве!! cheers cheers

# 209
Какво се обезкосмявате? Натурални си ходете, кой ви гледа?

Аз ползвам студена кола маска вкящи. Най ми харесва че се мие с вода, това ми беше най ужасното от професионалната кола.

adicted добре дошла на 15 Септември! Ще си очакваме заедно.

Чудя се какво друго да правя, тъй като имам една неприятна работа да свърша. Само си губя времето, признавам си.

Общи условия

Активация на акаунт