Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 979
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • През девет земи в десета
Амери,зависи дали това е стрептококова ангина или не,понякога дори в случаите когато вече няма висока температура и ангината е преминала се дава профилактично антибиотик ,защото стрептококите могат да увредят сърцето(особено бета хемолитичните стрептококи,които причиняват скарлатина),точно заради това на деца,които често боледуват от ангина се вадят сливиците,но все пак решението си е твое,а и педиатърката може би по-добре е преценила! Peace

# 106
 newsm59 Арлина!

dance  ura newsm18 Tada  bigdance2  Gift  party041

nbirthday newsm38  bigdance2 и на сестрата на Ети!

Синеочка огладнях като я гледах,какво яде на клипчето!
Аз сега също ще направя опит,тя Юл си яде де,но и аз тъпча нямам нерви да я оставя сама,тя с една лъжица аз със друга и бутам да яде! Mr. GreenСега ще я оставя да видим! Thinking

Иси повечето болести и неприятности и ядове ни се струпват от самите нас,от напрежението от самовнушение и лоши мисли!Така че гледай ведро на нещата ,мисли позитивно!
Кой го казва ooooh! аз съм най големия песимист но се мъча да се оправя!

Абе някой кърми ли още? newsm78Какво ядете въобще,аз от едно известно време си имам пак бебе,Юл става по нощите 20 пъти да яде,по 1 кофичка кисело мляко испива на интервали ама съм отрепана от ставане, ужас ви казвам, все едно пак бебе гледам!
Изяжда си цялата супа за вечеря допълнително от нашето хапва каквото има и мляко пие цяла нощ!Ужас!Снощи вече минах на вода белким се откаже амаха Whistling

# 107
  • През девет земи в десета
Ели аз кърмя,но през нощта само водичка давам,как ще се отказваме незнам,иска си детето и друго не признава,снощи опитах да я сложа да спи без кърмене,пък като заспи сама да и дам,не става,накрая беше изпаднала в истерия направо и аз покрай нея,хем бях сигурна,че късното отбиване ще е по-голям проблем,но нали все ми е жал и заради голямото кашляне около Нова година,все пак има антитела в кърмата като си контактуваме двете!Мисля навърши ли две години да и отрежа квитанциите.
Вече се махам окончателно,че ви дотегна днес от мене.
Лека вечер на всички Hug

# 108
Здравейте,

Аз да ви се похваля че от 3-4 дни не съм давала гърдата.Тази сутрин ме излъга и му я дадох,но бързо се усетих и си я взех още преди да е слезло млякото.  Mr. Green Много съм гадна.Но пък сега е момента да го отбия.Нямам нерви вече да го чакам да суче.Освен това откакто не суче си хапва по-стабилно.
3 нощи нищо не е ял,пие вода понякога и толкова.Дано да е все така.Та моето дете на 1,8м се отказа от нощното хранене  Whistling

Ходим на ясла,болестите ги овладяваме засега с хомеопатията.Даже аз скоро излекувах гнойна ангина при същата лекарка.За 4-5ч и свалих Т.

Лорка голяма сладуранка.Гали и той хапва с виличка,но с лъжичка само някои по-гъсти храни.

Това от нас,лека вечер!

# 109
  • Варна
Ехоооооооооооооооо ние сме тук wavey

Честита бебка на сестрата на Диди!Да е живичка и здравичка,да радва мама и тати smile3504

Честит Рожден Ден  Арлина!Бъди много щастлива! newsm51
Честит Юбилей  на сестричката на Ети!
smile3525

Честита Първа Пролет на всички!

Прочетох само последните две странички,и бързам да се изкажа по въпросите Mr. Green

Ивка,и аз съм на мнението че е по -добре гледачката пред яслата.по-здравичък ще е сто процента и ще му е отделено подобаващо внимание Hug

Иси,много ме заинтригува този филм.откъде мога да го изтегля newsm78
Аз съм чела отгоре отгоре,де книгата на Луиз Хей,в която тя пише как се е излекувала от рак,само с внушение. Peace
Аз съм същата,само се притеснявам и много предизвиквам съдбата. Tired
С гърнето сме на никъде,като го сложа и веднага скача,ако въобще успея да го накарам да седне ooooh!,на  седалката в тоалетната е същия ужас Tired,там е още по-голям зор,хем го карам да влиза и му казвам кое гърне на кого е,как мама пиша там и той трябва да пиша в неговото и не.Незнам какво да направя,ако някой може да ми даде съвет,ще се радвам Hug

Мамин Друндел е добре,чакаме още един кучешки и два кътника и е голям зор.големи истерии,голямо чудо да не разправям.нака се напъва,че вчера от пищене и напъни,ме су напукаха капилярите на едната бузка #Crazy.
Чудо,чудо.отказва да спи сам,и някой от нас спи с него,редуваме се защото така се върти като спи,че пребива този който спи с него ooooh!Не яде сам,какво да ви кажа,голям образ е
Аз също започнах с Хомеопатията и мога твърдо да заявя,че съм много доволна Peaceе,интервюто ми беше преди 9 дни,но ефектът е налице bowuu Мноооооооого се радвам,направо се чувствам друг човек Flutter
Друго какво да кажа за нас,отказваме се от магазина /за съжаление Tired/,много сме вътре #Cussing out и много ме е яд.събираме си чукалата и отиваме на Златните в нашия си прекрасен магазин.Дано сезона да е читав Praynig

Пепи,като идваш към Варна чукни едно телефонче ако имаш време Hug.както и всички други мами идващи във Варна по работа Heart Eyes

Ами да ви оставям,че доста пописах Mr. Green

Всички болни мами и дечковци бързо оздравяване Hug Hug Hug

# 110
Амери,зависи дали това е стрептококова ангина или не,понякога дори в случаите когато вече няма висока температура и ангината е преминала се дава профилактично антибиотик ,защото стрептококите могат да увредят сърцето(особено бета хемолитичните стрептококи,които причиняват скарлатина),точно заради това на деца,които често боледуват от ангина се вадят сливиците,но все пак решението си е твое,а и педиатърката може би по-добре е преценила! Peace
Пиги, и аз на нейното решение се осланям  Praynig Питах я ,след като и давам "Нурофен", как да разбера дари вдига темп., но тя ме увери, че ако има проблем ще вдигне, въпреки, че и давам сиропче. Та, мисля да изчакам. От лятото не е пила АБ, ще се преборим сега.
Ренито  Hug
Джорджи   Hug
Липсвате, бе хора  Grinning

# 111
  • Варна
Амери  Hug

Ей го на моя убосник,да го видите с разбит нос
http://images24.snimka.bg/005427819.jpg

# 112
  • somewhere over the rainbow
Лелее, Синеоче, скри ми шапката Лорка Crazy  Дая е на светлинни години от нея, но се надявам в яслите да я очукат Mr. Green

Жоржи, моята хомеопатка горещо ми препоръча тази книга на Луиз Хей. Аз нали съм си хроничен оптимист /което не остана скрито и за нея де/ и тя смята, че ще ми е доста полезна книжката... в смисъл няма да ми е трудно да изпълнявам препоръчаното там. Та ако ти е под ръка, може да ми я пратиш да хвърля едно око и ще ти я върна Blush

# 113
Аз също съм от кърмещите. Ема е готова за отбиване, но май аз несъм. Изобщо не ми тежи, тъй като тя не досажда, и да не чуе дявола, нощно време спи. Днес обаче след поредното ми излизане, малката ми маймунка беше доста кисела и като се лепна за гърдата половин час няма отърване. Явно доста й липсвам и гледа да ме върже.  Joy
Рени, браво, радвам се, че Галко добре приема отбиването. Дано и занапред си хапва повечко и спи спокойно през нощта!

Аз докато пак се намоткам, има 4 нови отговора!  Crazy

# 114
  • Варна
Нанче,нямаш проблем,само трябва да питам майка ми къде е.веднага ще я пратя,само да я намерим Hug
Рони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 115
Честито на  сестричката на Диди да и живо и здраво бебчето.
Етка честито и на твоята сестричка. Много прекрасна възраст - късмет, здраве и много любов и желая.   bouquet
Арлинка честит ти рожден ден.  Hug

Момичета ако ви е интересно ето ви един сайт.  http://www.kehoeducation.com/ Този автор е също много интересен. Аз лично съм чела от него успехът и парите. А Луиз Хей има мисля 4 или 5 книги. Незная коя препоръчват, но тези който съм чела са много хубави. Просто тярбва да ти станат настолна книга за да има полза от тях, иначе с един два прочета май не стават нещата.

Лорчето е страхотна,  Peace ние пък отказахме всякакво ядене от как сме в сф. В чудо съм се видяла пие 1-2 пъти по 120мл АМ и половинка попара. Това му е за цял ден как живее направо незнам. Започна да отслабва, но няма начин как да го накарам да яде. Като каже не и не отваря устата.

# 116
  • София
Здрасти и от нас!
И аз да честитя рождения ден на Арлина-много здраве,щастие и любов желая!
Честит Юбилей и на сестрата на Ети-весело изкарване с любимите хора!
Аз съм още малко в еуфория от вчера заради бебка-благодаря за пожеланията! HugУтре ще ходим да я видим отблизо-сестра ми казва,че е много мъничка и сладка,като кукла! Grinning
По темата за песимистичното мислене-и аз мисля,че много влияе.Иси-много си чувствителна и много ,,боледуваш,, за всички-опитай се по-ведро да гледаш на нещата-наистина-гледай смешни филми,чети П.Г.Удхаус,общувай с по-усмихнатите си колежки и ще видиш как без да усетиш всичко ще се нареди-поне в съзнанието ти! Hug
Иначе и аз кърмя-много!Влади си ме ползва за биба. CrazyВечер се събужда по около 3-4 пъти.
Пиги-винаги съм ти се възхищавала за компетентността ти по въпросите за здравето на децата-направо си половин доктор!И изобщо много добри съвети даваш!Ако можеш ,и аз като Жоржи,моля за съвет за гърнето! Hug Peace
Жоржи-сори за магазина-успех на ,,Златните,, Peace

# 117
  • Варна
Добро утро Hug

Честит Рожден Ден,мила delux69!Желая ти цялото щастие на земята. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesБог да е с теб и със семейството ти!

Дидито,вчеря мернах една тема за гърнето в Майки Бъдещи и ..... Ще ми е интересно да чуя мненията на тези от нас които са успяли със задачата.Пиги,Иси и ти имаш опит знам аз Wink

Много прекрасен ден на всички  bouquet
Аз отивам да работя Wink

# 118
Муцки добро утро!

Ч.Р.Д. мила Делукс! Пожелавам ти само радост и усмивки!

Нан-че този напредък е от яслата, да знаеш. И на гърне я научиха там, 90% си казва (!!!) сама. Аз срамота е, но ще го призная бях се отказала да я слагам въобще и тя една неделя си носи гърнето и вика ако. Сложих я и свърши работата и после Павлин питал понеделника дали я слагат там и те му казали: да и тя си пишка и ака почти само на гърне Embarassed Embarassed

Ели папка супичка от пиле със някакви зеленчуци. Аз и готвя за вечеря и за съботите и неделите и гледам хем да са супички, хем по-гъсти че иначе се капе. И аз я кърмя. Като ме види на вратата от работа :Титиииии и не се отлепя от мен поне час.

Амери стискам палци за Киа. Дано да и мине, но дето вика Пиги трудно минава без АБ.

# 119
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277838.0 Peace

Честит рожден ден Делукс!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт