Арлина!

и на сестрата на Ети!
аз съм най големия песимист но се мъча да се оправя!
Какво ядете въобще,аз от едно известно време си имам пак бебе,Юл става по нощите 20 пъти да яде,по 1 кофичка кисело мляко испива на интервали ама съм отрепана от ставане, ужас ви казвам, все едно пак бебе гледам!

,на седалката в тоалетната е същия ужас
,там е още по-голям зор,хем го карам да влиза и му казвам кое гърне на кого е,как мама пиша там и той трябва да пиша в неговото и не.Незнам какво да направя,ако някой може да ми даде съвет,ще се радвам 
.
Не яде сам,какво да ви кажа,голям образ е
е,интервюто ми беше преди 9 дни,но ефектът е налице
Мноооооооого се радвам,направо се чувствам друг човек 
/,много сме вътре
и много ме е яд.събираме си чукалата и отиваме на Златните в нашия си прекрасен магазин.Дано сезона да е читав 
.както и всички други мами идващи във Варна по работа 

Питах я ,след като и давам "Нурофен", как да разбера дари вдига темп., но тя ме увери, че ако има проблем ще вдигне, въпреки, че и давам сиропче. Та, мисля да изчакам. От лятото не е пила АБ, ще се преборим сега.

Дая е на светлинни години от нея, но се надявам в яслите да я очукат

ние пък отказахме всякакво ядене от как сме в сф. В чудо съм се видяла пие 1-2 пъти по 120мл АМ и половинка попара. Това му е за цял ден как живее направо незнам. Започна да отслабва, но няма начин как да го накарам да яде. Като каже не и не отваря устата.
Утре ще ходим да я видим отблизо-сестра ми казва,че е много мъничка и сладка,като кукла! 

Вечер се събужда по около 3-4 пъти.

Бог да е с теб и със семейството ти!

Препоръчани теми