Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 984
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Честит Рожден Ден  delux69!     
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!И в най-скоро време да гушкаш едно малко прекрасно същество.

# 121
Честит Рожден Ден delux69!
Пожелавам ти мнооого здраве, да си винаги прекрасна и усмихната!
Успех във всичко с което се захванеш!
Късмет във всичко, което не зависи от теб!
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!
Весел празник ти желая и да получиш най-хубавите подаръци и най-прекрасните изненади! Бъди усмихната, много щастлива и обичана! И не на последно място скоро да си гушкаш едно прекрасно бебче.  Heart Eyes

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕЛУКС69! МНОГО ЩАСТИЕ И ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ, ТИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ

# 123
Честит Рожден Ден, delux69!
Пожелавам ти да си здрава и скоро да се случи това което най-силно желаеш!Имай търпението и пълни сърцето си с позитивизъм....и то ще дойде в най-неочаквания и едновременно с това най-подходящ момент за теб!
Hug

# 124
  • През девет земи в десета
ЧРД на Делукс 69!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Моята мама днес има рожден ден,почерпете се за нейно здраве Hug

Дидито,ще ти споделя моя опит с гърнето като се видим,сега заминавам на РД на мама и после на един приятел Simple Smile

# 125
Добро утро!

Егати подтискащото гадно мрачно време. Кога ще идва тая пролет?

Ние сме на рожден ден следобед, мислех да и обличам нещо леко, ама май пак с якето ще сме.

# 126
Добро утро и дано седмицата да е по-ведра и слънчева от днес Praynig
Боби,Лорка ти е одрала кожата направо.Страшно прилича на теб,а уж момите онаследявали гените на бащите си.Трънки.И при нас е така. #Cussing outАлекс вместо да прилича на мен изцяло се е метнал на баща си Confused

# 127
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехо, къде сте всички?
Честит рожден ден на Арлина на патерици! Здраве и много щастие!

Jorji, жалко за магазина! Моля се за много успех тази година /а и следващите/ на начинанието ви на Златни! Относно моето идване във Варна, много бих се радвала да се видим, но се опасявам, че няма да имам време - ще бързаме да се пътуваме обратно още на същия ден  Sad.

Тук днес е облачно и мрачно. Но  пък не е студено и ще направим една разходка из околността.
Ето една снимка да видите как Вяра от малка прави неприлични жестове   Mr. Green:

# 128
Здравейте, времето е наистина ужасно. А днес с мъжа ми по-добре да не бяхме ставали. Дъщеря ми има една голяма къща за кукла Барби, която й подарихме за Коледа и която се оказа доста паянтова. Пипи буквално й видя сметката, разпердушини я. Та снощи започнахме да мислим как да я пооправим и мъжът ми започна да я ремонтира и да я прави наново. И така вечерта къщата остана в центъра на хола. Тази сутрин Пипи става сутринта, засилва се във възторг от къщата, спъва се, пада в нея и прас!- счупи я по средата. Сега вече наистина не знаем как ще я оправяме. След това мъжът ми реши да вземе прахосмукачката и да изчисти камината. Чувам го как бръмчи, влизам в хола и ахвам. Над целия хол паднала мъгла! Започвам да му викам да спира веднага прахосмукачката, а той си пъхнал главата в камината и не чува! Както и да е, оказа се, че бавачката дето съм споменавала, че не спира да чисти вкъщи махнала филтъра на прахосмукачката, за да го изчисти и не го върнала обратно и целият прах от контейнера се беше вдигнал във въздуха. Целият хол беше облечен в ситен прах, можехме да рисуваме по мебелите. Децата бяха във възторг от суетата която настъпи. Ние обаче никак. Цяла сутрин чистихме, за да можем поне да седнем някъде. Ужас!

Набързо прехвърлих какво сте писали и за да съм малко поне в час ще се изкажа по 2 теми, които ми направиха впечатление. За възрастта и майчинството какво да кажа...Аз родих първото си дете на 28, а второто на 30. И двете ми деца започнаха да посещават заведения откакто навършиха около 20 дена. Даже май и по-рано. Дъщеря ми като беше на 40 дена си спомням, че ходихме на ресторант със свекъра и свекърва ми, а тя беше с колики и писна. Собственичката на ресторанта беше там, дойде и каза, че имала опит с коликите, взе Мишел и започна да я рахожда из целия ресторант, даже в кухнята я завела, приспа ми я и ми я върна. Аз през това време си хапвах доволна, че някой ме е отменил. Мен често ме обвиняват, че съм недотам добра майка. Мъкна си децата от малки по заведения, не съм ги приспивала, оставих ги да спят сами на 2-3 месеца, не им правя изследвания, не им давам сиропи и лекарства както си му е реда.... Колко пъти баща ми ме е питал с укор в гласа - ама ти това дете на един лекар няма ли да го заведеш? Ами поне един сироп му дай! Вчера даже една приятлека на майка ми се обаждала вкъщи, а нас ни няма. Майка ми й казала, че децата ни са болни и никъде нямало да излизаме. А ние бяхме излезли - по магазини, аз на козметик и т.н. Аз хремата, кашлицата и леката температура не ги имам за тежки болести и те не ми спират нормалното ежедневие. Между другото децата са много добре, излизането сякаш ги ободри и ето - нито хрема, нито кашлица имат вече и болестта пак трая само 2-3 дни. Тук свързвам тази тема за лошата майка с тази за психическата нагласа. За мен е много важно това последното. Забелязала съм, че колкото повече се шашкам за нещо, толкова по-зле става. Затова ежедневно се опитвам да си повтарям, че всичко ще е наред и че няма никакви причини за притеснения. Иска, ти подлагала ли си се на лечение при Хаджиева? Според мен трябва задължително да го направиш. Според хомеопатите, ако майката не е добре и децата не могат да оздравеят. Между другото моят нов хомеопат ме излекува май от гъбичките. И от доста други неща ме разтовари, най-вече в психологичен план. Аз дълго време задържах една голяма болка в сърцето си, той ми изкара душичката на интервюто, за да изплюя камъчето, даде ми едно лекарство точно за такива случаи като мен и след това ела да видиш какви неща избиха. 2 седмици ходих като замаяна, но много ми олекна. На всяка цена трябва да се пробваш и ти, ако вече не си го направила. Аз откакто съм при др Джеджев си промених буквално светогледа. Не че преди съм се шашкала чак толкова, но сега вече съм много по-уверена в нещата които правя. И лоша, хубава, аз съм майката на децата си и толкоз. Такъв им бил късмета! hahaha
Улях се с писането и затова спирам, че който ме прочете е герой! Mr. Green

Честит Рожден Ден на патерица на Delux69 и на Арлина!  bouquet

# 129
Ето една снимка да видите как Вяра от малка прави неприлични жестове   Mr. Green:
JoyМария пък на небето вика "ебе".И като ми се разкрещя това ми ти диване на площадката"Ебе, ебе, ебе........", а аз повтарям след нея"Даааа, небе, мамо!" за да замажа положението. Embarassed

Синеоче
, голям образ е Лорка с тази голяма лъжица.Ама как отваря широко устата само. Joy
Мария също има голям напредък с храненето, но не са й чак толкова добре координирани движенията като на Лорето.

С гърнето и ние сме до под кривата круша.От месеци не е акала в памперса, но за пишкането много рядко ми казва.Надявам се, че когато махна памперса, ще има по-голям напредък.

Браво на момичетата, които все още кърмят. HugАз пък разбрах къде е бил при мен проблема и съм много щастлива, че мога да  направя нещо по въпроса с кърменето на второто дете.С поликистозни яйчници съм от години, а по време на бременност можело да се вземат мерки за това.

А за младите майки-имам близка приятелка която е родила на 20 години.Разкошна майка е и е достатъчно да опознаеш детето й за да се убедиш сам в това, че е така.На детето просто му личи от всякъде, че е гледано с много любов и не му пука въобще дали е захранено рано или късно, дали е било на кърма или кисело мляко(живо и здраво е ), това което знам със сигурност е че е щастливо дете
 и само един закачлив поглед от страна на майка му е достатъчен за да се спука и хилеж.
Само с поглед успяват да си общуват двете...страхотни са Grinning

Момичета, исках да ви попитам вие готвите ли на децата със сухи подправки, или само свежи използвате?

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 13:24 от Asya_

# 130
АСЕ, аз слагам малко чубрица  осве всички зеленийки,защото и тя си  билка NaughtyА и леща без чубрица просто не върви Thinking

# 131
 newsm68 Герой съм. Лала прочетохте целия пост  Wink и то с голям интерес. Много обичам да чета твоите постове.  Whistling
Ние също сме малко болни, но вече от година не се шашкам. Действам в началото с каквото си знам и обикновено до 24 часа сме оздравяли. Е този път е малко по различно, но пак ще минем с едно сиропче и разните му там чайчета.  Party
Аз мисля, че тук няма нито една майка, която наистина си мисли, че не е добра майка за детето си. Това, че не ни съвпадат мирогледите си е нормално, няма да си гледаме децата еднакво разбира се. Иначе ако всички ги гледахме еднотипно щяха да станат и еднотипни, а това е невъзможно а и нежелателно. Трябва да има различни личности. Аз за себеси знам че правя най-доброто на което съм способна е понякога греша, изкушавам се да се поглезя е много рядко, но се случва. И въпреки това вярвам че съм най-доброто за Криси. Според мен това е правилното мислене.  Embarassed
В крайна сметка няма земята човек, които да може да го обича повече от мен, а дори само това по себеси не е никак малко.  Heart Eyes
Тук в Сопот е страхотно времето следобяд. Бяхме на разходка и сега спим. Аз отивам да му забъркам един бабешки чай за кашлица.  Whistling

# 132
Ех Лала буквално си си сбъркала професията.Винаги когато чета това което пишеш  много ми олеква направо си психолог.Когато те чух по телефона въпреки ,че си мислеше че не ми даде кой знае какъв съвет след като затворих телефона с теб ми подейства релаксиращо. Да последния път когато ходихме във Варна се подложих на лечение при нея. Честно казано има ефект само от тези гранули които са само при нужда.Понякога на работа пак ми причернява и ми става лошо и често казано стигала съм до шкафа си само пипайки взимала съм си гранулите и като седна до 1/2 час и ми светва. Тя ми препоръча този филм Тайната. Тя също ми каза ,ако аз спра да мисля лошо ,да се плаша от всичко децата ми ще са добре и няма да боледуват толкова често. Не посмях да ти се обадя ,защото и Марти и Валери бяха със сополи и кашлици дори нашите приятели бяха пратили Ники при баба и.Обадих се само на Тиция ,защото и носех чай за татко и.
Синеоче и нашия Валери е на светлинни години от вас.Не се храни сам да не кажа ,че сега изобщо не се храни.
Жоржи вече ме е срам да кажа ,че имам опит с гърнето вече една година го тормозя.Пак сравнявам с Марти ,но такава съм си.Когато е здрав си казва и за ако и за пиш ,но когато е болен си ака на воля в памперса. Crazy
АСЕ, аз слагам малко чубрица  осве всички зеленийки,защото и тя си  билка NaughtyА и леща без чубрица просто не върви Thinking
Peaceи аз
Боби,Лорка ти е одрала кожата направо.Страшно прилича на теб,а уж момите онаследявали гените на бащите си.Трънки.И при нас е така. #Cussing outАлекс вместо да прилича на мен изцяло се е метнал на баща си Confused
Ей сега ще изровя една снимка от нашата среща и да видите ,че не е права Hug

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 16:35 от isi_kam

# 133

Като видях началото на поста на Лала и викам ееей сега ще е до долу,ще падне четене,ама то малко,Лала може и още, много увлекателно пишеш,защо не почнеш някоя книга,има издателства които поемат разходите и си делите печалбите, определено ще имаш читатели! Peace

Аз също слагам сухи подправки имам сух джоджен,за фасулчето,чубричка,
друго сухооо newsm78 newsm78 newsm78 сухо пилешко бутче- малеее кви супи стават от негоо!(Да не помислите че не се бъзикам! Mr. Green)

Нещо ми е тъпо и изморено,сигурно е от пролетта! newsm78

Айде да си направим шарено,всеки да пише в някакъв цвят,който иска де!ВръщаМ Се да си го боядисам писаното!
Айде бай на всички  икойто е болен да оздравява!

# 134
Асе слагам сухо каквото нямам подръка зелено. То като се замисля най-често магданоз и копър купувам на връзки, другото сухо. Всеки според както си готви но най често ползвам босилек, джоджен и чер пипер. А и дафинов лист.

Лала ти имаш дарба. Незнам дали би станала добър психолог, но пък много увлекателно обрисуваш нещата. Въобще добър презентатор си. Дано да ти е от полза в професията.
Като чета твоите преживявания с хомеопатията съм склонна да мисля че ще ми помогне на мигрената и други хронични болежки. Но някак все отлагам, май имам някакво нежелание да се захвана, от какво ли newsm78

Лети, и аз си мисля че прилича на мен. Особено като си гледам стари снимки съм същата. До 12г. ги носех тия бузи.

Момичета Лора яде сама и е самостоятелна, но пък сигурна съм че почти всички са по-напред от нея в говореното. Едва от седмица се опитва да повтаря и да свързва прости изречения. Напр.: Няма е беката( няма я бибката) Или пее: тик так лалалалаал( тик так ставайте дечица) , бабабалалалала ( баба марта бързала)

Тези песнички в яслата ги пеят, да не си помислите че аз ги знам.

Утре съм на работа, ужас!!!!! 9 дена си стоя в къщи и вече съм като зомби. Сега ми е гадно и никакво, ама предполагам че след утре ще вляза в ритъм.

Общи условия

Активация на акаунт