Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 985
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Hug

Пиги,да е жива и здрава майка ти  bouquet  bouquet  bouquet
Пепи,голяма сладурка вяра Heart Eyes .Мерси за пожеланията  bouquet
Лала и аз съм герой  WinkLaughing,при вас както винаги е весело hahaha Аз също се пробвах при Хаджиева,и засега съм доволна от резултата,макар че още е рано да се говори за резултати. Rolling EyesМного се радвам че при теб нещата  са така добре Hug
JoyМария пък на небето вика "ебе".И като ми се разкрещя това ми ти диване на площадката"Ебе, ебе, ебе........", а аз повтарям след нея"Даааа, небе, мамо!" за да замажа положението. Embarassed
Хахахахах  Joy Joy Joy ужас  Joy
Аз също готвя със сухи подправки Peace
Синео4е,вие пак много говорите Peace.Димитър казва 5 думи на кръст,нито изречения нито нищо Crossing Arms

Ели Hug

Ние с мъжо отиваме да си пуснем едно филмче,лека вечер ви желая  bouquet

# 136
Лала,винаги съм си представяла,че във вашата къща е адски весело Grinning
Ох,Алекс има някакви екземи по краката и съм се видяла в чуо.Два дена беше при баба си и не й дадох крема за атопичната кожа на мустела и веднага се появиха гадните неща #Cussing outМилото,чак се чеше като краставо от сърбеж ooooh! 
Вчера пък на мен ми се скри шапката от една мома на 18 месеца.Бяхме в парка с баба му и него, и въпросанта мадама дойде да го заиграва и говореше като голямо дете.Няма бебешки изрази,няма мънкане-всичко в прав текст. #CrazyНаправо се шашнах като разбрах възрастта й.Чак се комплексирах,че моя не говори толкова много и в изречения Sick
Боби,сериозно ли си имала такива бузи hahahaВсъщност и аз съм била голяма дунда и бузанка като малка за разлика от сега newsm78

# 137
А добър вечер от мен.

Делукс, честит празник с малко закъснение, но от сърце ти желая здраве, късмет и в най-скоро време да гушкаш малко, здраво и прекрасно бебе, за да си напълно щастлива!   bouquet

Пиги, да ти е живо и здраво майчето!   bouquet

Аз снощи щурмувах из кръчмите и дискотеките във враца. Така се налудувах, пийнах си прилично и съм много доволна. Чувствам се много добре, имах нужда от едно такова излизане. Легнах си след 3, и станах сутринта в 8. Малко нанагорно ми се видя, и сега едва гледам.  Tired

Ема също се опитва да се храни сама, има малък успех, но докато стигне Лора има още много супи с хляб да изяде.  Joy Иначе пък мнооого говори, всичко разбира и знае, много е наблюдателна....нищо не й убягва от погледа. Също така е много подредена, всяко едно нещо знае къде му е мястото, и ако нещо не е както трябва тя се грижи да си отиде където му е мястото. Много ми е забавна и смешна  Joy Joy Joy

Лала, както винаги писанията ти са много завладяващи. Няма начин да не те прочета!!! Голям купон е при вас, изобщо не скучаете.  Laughing Wink

Исках още да пиша, но отивам да лягам, че 2 не виждам вече....
Приятна вечер.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 22:53 от Рони-Лимони

# 138
Аз снощи щурмувах из кръчмите и дискотеките във враца. Така се налудувах, пийнах си прилично и съм много доволна. Чувствам се много добре, имах нужда от едно такова излизане. Легнах си след 3, и станах сутринта в 8. Малко нанагорно ми се видя, и сега едва гледам.  Tired
Хи-хи  Outta Joint, и аз така, че и без мъжо бях  newsm03
Айде утре ще пиша повечко, само минах да ви нагледам  Hug
Лала  Hug

# 139
Не мога да разбера толкова ли няма кой да ги гледа тези деца като са болни,че болни ги пращат в яслите  #Cussing out
3 дни ходихме и пак сме с кашлица и сополи.Това ни е вече за 5-ти път.Ходим 2-5 дни и пак вкъщи със същите симптоми.Е,аз не съм се хич притеснила,понеже има кой да ми го гледа.Хомеопатичката ще го излекува,но не мога да не се ядосвам как не ги връщат такива деца кашлящи и със сополи.Еми да си оправят политиката че ми писна вече  Crossing Arms

# 140
Добро утро на всички!
Ето и кафенцето!
Прочетох ви и сега ми е такава каша в главата относно включването ви по обсъжданите въпроси! Rolling Eyes
Тиция - и при нас е така - Лъчко е одрал кожата на баща си, дори и хора който не са виждали мъжа ми като видат лъчони и пак казват на баща си прилича. Аз много исках да ема неговите сино очи, но само тях не е взел Mr. Green
Лала - много ти се възхищавам колко положителен човек си! Много ме е яд, че аз много се шашкам Лъчко като се разболее. И незнам как да го преодолея.
Синеочка-  ние имречения не казаме, само отделни думи. Но ми прави всечатление, че казва думите правилно, а не по бебешки.
Ели83-много добра идея е цветното писане Peace
Към самостоятелното хранене не проявяваме особен интерес, а за гърнето - сяда и нищо не върши, дори и на яслата. казва пиш и ако само като си свърши работа за да му сменим пампито. та който има успехи в тази област, моля да сподели Flutter
Като писахте за неприличните жестова та се сетих - Лъчко от извесно време започна да се заглежда когато се обличаме. Вижда татко си по боксерки, сочи го и вика буба, вижда мен по сутиен и започва да вика тити. Вашите деца как реагират, забелязват ли различията, впечатляват ли се??? newsm78
Ставам да се приготвям, че ще ходя до работа да уточним с шефа връщането ми  на работа. Малко ми е притеснено, че доста промени има там откакто съм по майчинство. Embarassed Стискайте ми палци!

# 141
Тъкмо свалих последните снимки! Ето една от вчера, че май не сте ни виждали Thinking

# 142
  • София
Добро утро  Hug
Ели, за цветното писане е добра идея  Peace
Рени за болните деца в яслите, нямам думи  #Cussing out Родителите са виновни със своята безотговорност, но и мед. сестри там за какво са  #Cussing out
Лала, бъди сигурна, че всички четем твоите "романи", много увлекателно пишеш  Peace
Де да можех и аз да съм толкова позитивна, колкото ми се иска  Rolling Eyes
Момичета, кажете в София къде има добър изпитан хомеопат, че и аз вече искам да ходя, пък поне от гадните гъби да ме оттърве ще е добре  #Cussing out
Набързо по темичките- с гърнето сме до никъде, ама сигурно вината е до голяма степен моя, че почти не го слагам  Embarassed
С храненето се справяме добре  Peace Е не колкото Лорка  Hug
А с говоренето сме доста добре, направо понякога с тати сме ей така  #Crazy като го чуем.
Де-си, Цеце като ме види гола и тича по мен да се гушим   Party а от тати не се впечатлява  Laughing
И Цеце е одрал кожата на тати, как няма едно пръстче на мен не знам, ама аз нямам против де, тъкмо ще е по-мъжествен  bowuu Един ден майка ми разхождала Цецко из квартала, в който съм израстнала и я срещнала една съседка, която я питала, на кой е това дете. Тя и казала ами на Ива и онази ей така  #Crazy

За детегледачката нищо конкретно не решихме с тати, на него му се иска да го пробваме още малко с яслата, че бил сред деца, ама мен ме е страх от болестите, та засега нищо  newsm78

Хубав ден  Hug

# 143
  • Варна
Здравейте Hug

Рени Hug.Наистина има много безотговорни майки,чак не ми се коментира....Чак ме е страх като тръгнем на ясла/ако въобще тръгнем/как ще са при нас нещата.Чувала съм че децата които се лекуват с Хомеопатия не боледували толкова ама newsm78

Де-си,
стискам ти палци  bouquet

Димитър и аз незнам вече на кого приб(лича,едни казват на мъжа ми,други на мен и аз не мога да определя.на мен ми прилича страшно много на свекъра ми.вчера мъжо ми вика,че толкова много си бил метнал малкия на мен по характер и лудост Crazy,че чак нямало накъде  повече hahaha.и аз му викам "Е ,нали пола ти е взел какво искаш по-вече". hahaha чак и на теб да се метне Mr. Green

Прекрасен ден на всички ви желая  bouquet
Наминах да се оцветя Wink

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 10:11 от jorjito

# 144
Вие някакви витамини пиете ли за пролетната умора?Не малките, а мамите?Чудя се какви да си взема,нещо за стимулиране на имунната система,но да не се пие 3 пъти по 2 щото забравям ,мисля си и аз да си взема пчелен прашец,освен newsm78

И на гинеколог да взема да се закарам че пак се почна с гъбите! SadАМАН!

Браво Рони,аз със танк не моиш ме закара така ме мързи!Но ако пиина две водки за отскок, ще си помисля!

Айде приятен ден на всички!

# 145
Ели,недей така с този мързел,че и аз съм в перманентна пролетна умора-зиме,лете,все пролетна Mr. Green
По повод приликите на децата,мен много ме бъзикат,че Алекс бил със синьо- зелени очи #2gunfireТова всъщност ми беше моята мечта,защото у мен е единственото ,което си харесвам и исках и той да ги наследи,ама нъц.
Ренка,в нашата ясла е много строго и дори само да кихне и го връщат.И ние до сега сме ходили два пъти по два дена,защото все сополясва и после си стоим в къщи ooooh!

# 146
Добро утро и от мен. Деси, мерси за кафето, мнооого собре ми дойде, само, че аз го пия без сметанката.

От вчера съм на Дюканската диетка и съм много доволна от резултатите. 1.5 кг. съм по-надолу. Еййййй, откога го чаках този момент. Няма отказване, голям стимул е когато виждам как кантарчето ми показва минусчета. ще се вталя и аз най-накрая след разждането. Те хората са казали, "по-добре късно, отколкото никога" !  Wink Мъжо като си дойде след 2 седмици дано не ме познае, и е впечатлен от резултатите!  Joy  Party Още е много рано да говоря така, но съм адски щастлива и вече много си го обичам, туй моето черно кантарче.  Mr. Green

Ели, аз преди да започна диетата, всяка сутрин на гладно си хапвах по една лъжичка мед с пчелно млечице. Доволна съм, много добре ми действа, но и апетита отваря добре....  Laughing Няма лошо да опиташ. На Ема го давам всяка сутрин.
Да ви се похваля, откакто сме тук във Враца, моето дете сякаш израсна изведнъж пред очите ми. Страшни бузки направи, и косичката и порасна доста... Последният месец в София, Ема постоянно боледуваше и явно това й оказа голямо влияние на апетита и бузките, дори погледа й беше един тъжен. А сега е голяма фурия, няма спирка за минута.

Рени, не се впечатлявай толкова на яслите. Няма оправия, или поне в скоро време. То колко неуредици има, като например места за ясла, пък какво остава да ги връщат.....безотговорността е голяма и навсякъде в тъпата ни бюрокращина, а и не само!  Close Вината е само и единствено на родителите, немога да си представя що за човек си, за да си пуснеш болното дете на детско заведение  newsm78 ..... непокисти и ..... да не се изразявам по-грубо, че не е прилично.... Sick
Дано Галко е добре и по-бързо си направи имунитета за яслата!  Praynig Hug

Аз също незнам Ема на кого прилича...Всеки дава различни мнения- ма мен, на баща й. За мен това не е от голямо значение, важното да е здрава. Според мен прилича много и на двама ни, взела е най-хубавите ни черти!  Blush  Mr. Green  Heart Eyes  Wink

Викам да спирам вече, че досадих. Сигурно пак съм пропуснала нещо, но ще се включа отново на поправка.  Mr. Green
Слънчев ден, изпълнен с положителни емоции ви желая.   bouquet

# 147
  • София
Здравейте и от нас цветни майчета!Днес е слънчево и оставих малкия на детската площадка с баба му за един час,да мога да си свърша някоя работа,че Влади не ме оставя.
Рони-много се радвам за Емичка,и аз все ще ти казвам,че и на мен ми се стори порастнала и с повече косичка-нека!Така е,като отвсякъде е обсипана с обич и внимание! Hug
Ох,а за Дюкановата диетка,май и аз ще почвам,само да ми мине неразположението и аз в кюпа,че само се чудя какво да облека! Animal Pig
За пролетната умора-и аз,и мъжо сме така.Не е мързел,а някак си просто всичко ми тежи,уморено ми е някакво.. SadИначе онзи ден се разнообразихме като отидохме да откриваме сезона на мотористите с наши приятели такива.Първо се разходихме до Панчарево,после отидохме на ресторантче и изобщо много хубаво си изкарахме.Влади беше адски впечатлен от моторите.Ето го:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/15#1
За болните деца в яслите скоро четох мнението на една мама,която каза,че на здравото си детенце е намерила размазани сополки по бузата-оказало се,че лелките използвали една и съща носна кърпа за всички деца!!!Кошмар!Затова може би така бързо се разболяват.Аз като слушам такива истории за яслите и твърдо решихме да си го гледам възможно по-дълго,пък нека по-бавно се научи да яде сам и да ходи на гърне,важното е да ни е здравичък!Иначе и Влади казва все повече думички,но като иска да обясни нещо надълго и нашироко говори на свой език. Simple Smile
За приликата-в началото адски много приличаше на тати,но с течение на времето започнаха да му се размиват чертите и да взима и от мен.Важното е да не прилича на съседа! Grinning
Чао засега и хубав ден!

# 148
Привет, мацки!
Лала, много положителна личност си, и ми става гот като се включваш  Hug
Киара е по-добре и от сряда сме на ясла. Направо луднах, че и моя замина по работа в провинцията  Mr. Green Ама ще се справя  Grinning
И аз пак съм се огъбила, като ми отслабне имунитета и веднага съм  Close Мнооого ми писна. Да взема и аз да пробвам с хомеопатия, по-зле няма накъде  Grinning
Киара, е от средно бърборещите  Grinning Казва "мартеници", а на млякото си казва "це". Що ги съкращава така, нямам идея. Но, пък от 2 дена, казба "бича те, мамо" - обичам те. Дали не се размазах  Mr. Green
Рени, то и Киа, го лепна от яслата вируса. Но и да се ядосвам, няма смисъл. За съжаление, на никой не му пука, пък и на персонала му е по-лесно, като имат по-малко деца в групата.
Бета, как ли е? Дано всичко е наред  Praynig
Деси, успех при шефа  Peace
Синео4е, лека - работна седмица   bouquet
Ще ставам, че имам сто задачки  Wink
За витаминките само, да напиша - и двете пият Мултисаностол, и на Киара давам допълнително Есберитокс

# 149
Здравейте и от нас! При нас много духа, излязохме за малко и щеше да ни отвее.  Crazy
За това на кой прилича Калоян, повече е на баща си. Мои приятели се шегуваха, че е от мъжо, но дали аз съм майката, не е ясно. Rolling Eyes
Витамини не давам, но като го гледам как не яде, май ще трябва да почна нещо.  Thinking
За гърнето - сяда след спане - пишка и ака. Вечер като го събличам за къпане и му разкопчавам памперса, го карам да пишка в него като гледа как пишка. Ама как го обясних... Whistling
За сухите подправки - слагам от всички, които и ние ядем. Друг е въпроса, че Калоян манджи, почти не яде.  Confused
синео4ка - много хубаво папка Лорка.  Hands Clap А Калоян като я видя как хапва и искаше и той да яде и не какво да е, а кус-кус. И в 21 часа направих кус-кус и си го изяде.   Wink
jorji - успешен сезон на Златните  Money Praynig
Деси - гледа ни голи, но не се впечатлява. Е, мен като ме види и търчи да цокне по-малко и от двете, както се смеем - да си препикае територията.  Laughing Понякога сочи баща си, после себе си и вика "пиш". И аз му казвам, "Да, и двамата с тати имате пишки".
Ели - аз пия Матерна, нали още кърмя, но пазабравям доста често.
Рони - браво на Емка, все така да е здравичка. Heart Eyes Hug
Дидито - много готин Влади на мотора  Peace
amerie - гледам ти кантарчето и ти се радвам. Каза, че ще отслабнеш и почти си успяла. Остават ти само някакви си 3 кила. Бравос.   Hands Clap   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт