Разбира се от яслата.
И при нас Ренка имаме едно дето кашля като дърт пушач, но явно няма кой да го гледа. На яслата ги спират само, когато децата имат температура. 

В съседна група е имало дете с бактерия. Направили са на всички деца кръвни изследвания, без да са уведомени родителите. На моя позната детенцето се е заразило при контакта с болното дете. Майката е бясна, поради факта, че не са уведомили родителите, че е имало проблем. И пред свършен факт-върви до туб-диспансера. Е те това на нищо не прилича
Аз чух, че децата пиели от една чаша. Е, защо тогава да се чудя, че детето ми е болно
Докато си го гледах, ми се е разболявал 2 пъти, а от 4 седмици посещение на ясла - 3 пъти при доктора
Ще го наблюдавам още известно време и май ще се замисля за детегледачка. Уговорила съм една жена, колкото и трудно да ми е финансово ще трябва да се справя заради детето ми
чак сега успях да ви изчета.
Та да ви питам,май месец подходящ ли е за отбиване или трябва април да стане,още когато не е толкова топло? 
,а половинката още повече. 

Дори в парка като види дечица с по-разголени дрешки и ходи да ги дърпа да им види пъповете
Иначе,въпреки че вече 4 месеца не се кърмим като ме види гола и казва:"Ам,ам" и сочи с пръст/

Скоро да оздравява Венци 
Даже докато спи сега кашля.Утре сме при Ферфериева.
Препоръчани теми