Ех, много готино ми стана като видях дъгите
и аз много отдавна не бях виждала!Рони - явно много добре се отразява при баба и дядо на малката кукла! Хубаво е да гледа детето ти как сияе и се чувства добре. Правилно ли разбрах? - от вчера си на диета, пък -1,5кг???? Ей, ще взема и аз да почна
досега не се зарибих, защото мислих да постя, но нещо не се чувствам конфортно с толкова ограничено меню и пролетната умора. То верно, че като гледам и линийката на Амери, резултатите са прекрасни. ще се запозная по подробно и почвам....Дидито - голяма сладурана малката! да е жива и здрава! А другата снимка - нямам думи
прекрасно!Ети- много
на Венци и бързо да оздравява! айде, кафито като оздравеетеА сега да ви се оплача - днес пак съм при шефа. Отделът, в който работих от скоро са го трансформирали в консултативен център, с удължено работно време е и се работи на смени /от 6-14ч., 14-22ч. и редовна 9-18ч/
Аз не мога да работя на смени, защото мъжа ми постоянно пътува и няма кой да гледа Лъчи. Но нали е голяма фирма, нодявам се шефа да ми предложи нещо друго и подходящо. Нещо не се чувствам уверена сега да тръгна по интервюта за нова работа
след това 2 годишно умствено затъмнение 
Пак щях да забравя да се оцветя, но се сетих в последния момент

Налага ми се спешно да обработя едни служебни снимки,а идея си нямам от това чудо
Много добре се чувствам, ям и отслабвам...е, нема друго такова чудо!

Дано скоро се възстанови и да не я боли толкова!
, например гото - леглото, гата - възглавницата, пон - панталон, бука - бълбука, гай - играе. Прави изречения от 4 думи, но с неин си словоред - Аня мама дава пие означава Яна дава на мама да пие (милото ми дете, как се грижи за мама