Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 13 135
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Привет отдавна не съм писала. Нещо нямам желание за нищо. Толкова съм притеснена, за капак вчера майка ми ми вдигна кръвното и и затворих телефона и съм сърдита.
С Криси става нещо. Цяла нощ ме спуква от бой Shocked Спи, мрънка и налага, скубе полудявам. Както си спиш и се започва едно налагане  #Cussing out. Вече незнам какво да го правя. Имам разни книги за възпитанието и тази сутрин ставах да чета какво става с това дете. Според книгити пише че може би е от смяната на обстоятелствата на Криси (местенето ни в София), боледуване на дете (а той беше болен и още не е оздравял напълно), глад ( от както сме тук не яде почти нищо живее на 1/2 купичка попара и нищо друго). Предлагам всичко включително и сладки неща, разни гризинки не и не. Не слага нищо в устата.  ooooh! И на фона на всички тези обстоятелства може би стана толкова агресивен. И през деня понякога се опитва да ме бие (предимно с мен го прилага), но все някакси успявам да овладея положението, но вечер е някакъв кошмар.
Решила съм да го запиша на хомеопат дано помогне. Гледам да не му се карам, а да обеснявам на дълго и нашироко. Мисля си че може би защото ходя и на работа и затова към мен е агресивен. Вече съм в огромна чуденка.  Sad
Помагайте момичета на вас разчитам.

# 181
Рени-имунитет се създава след като навършат 3 годинки Sad Така каза нашият доки.
Мама Дани-възможно е да ти е обиден, че те няма през деня, ако имате голяма връзка двамата. Той при теб ли спи? Ако е така опитай се да го оставиш сам. Когато Дидо е наряд спя с децата. То не е никакво спане де. Венци обикаля цялото легло и раздава ритници. Спи на възглавниците ни  Crazy и ние с Гоги свити на кълбо се опитваме да спим  hahaha Та затова ако спи с теб се опитай да го отделиш, дори и ако имаш възможност в друга стая.  Венци, ако има проблем през нощта в тъмното ме намира и ляга при мен.  Heart Eyes
Asya_- Thinking добра идея. Дай я насам за 1 седмица. Мъжо иска още 5 кг. да сваля. Ама ще ги пратя послушното Венци  smile3534. Той не дивее, но става много рано  Crazy
Betta-хапвай, хапвай има време, после ще сваляш. Аз бях наддала многоооо кг. чак се срамувах да излизам навън, но сега си ги възвърнах.
didito.-не знам за сестричката ти, защото е била с операция, може би другите момичета ще кажат някое мазило. Аз използвах Пантенол и много бързо ми зарастна срязаното отдолу.
синео4ка-тук в Русе пращат болни децата си  Tired Дори една майка казала:  И какво да го правя у нас. Ще ме изгонят от работа. Ееееееееее, че не съм била там да и кажа: За гледачки не е ли чувала  #Cussing out

# 182
Добро утро.  Hug
Еееееее завърнахме се и сега всичко пак по старому. Като четох май болните са се увеличили, вместо да намалеят. И ние не правим изключение - бебла пак е болна, но този път май е по-леко. Ох, дано.
Бета, изключително много се радвам за теб и мъничето. Сигурна съм, че в петък ще чуеш малкото сърчице. newsm10
Доста поводи за празнуване съм изпуснала затова само ще кажа:
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДИВИ И КРАСИВИ.  bouquet
За гърнето нямаме проблем- казва си отдавна, но аз откакто се е родила съм започнала да я уча. Embarassed С много търпение и постоянство ще успеете. За храненето е на моменти- понякога изявява желание сама да яде, друг път иска аз да я храня. Мисля, че се справя добре. Но с пиенето от чаша сме до никъде. Понякога вечер се събужда и иска да пие вода и аз, за да съм спокойна, че няма да се измокри съм й оставила от тия неразливащите се чаши. А през деня иска да пие само със сламка. Опитвам да й давам само от чаша, ама глътне една глътка и бяга. Не знам как ще свикне. Thinking
Мама Дани, нямам идея защо така се е получило. Все още не съм се сблъсквала такъв проблем. Иначе от няколко дни забелязвам, че Ели пуска зъбките в действие. И то пробва все върху батко си, особено ако не й угоди нещо. Ние не се хапем вкъщи и никой не й е показвал. Laughing Вчера пък смени тактиката- започна да щипе. Накарах баткото и той да я щипне леко, та дано разбере.
Лек ден на всички юлчета и техните мами. Hug

# 183
Етка уж спи отделно в неговото си легло, но понеже са му свалени решетките леглото е допряно до спалнята. Слагам си го на леглото и заспива и докато ме няма си спи спокойно там.  Аз лягам и след час два вече започва мамо гуш, съответно се мести при мен обръща ми гръб, ляга на ръката ми и така заспиваме. Преди нямаше проблем така залепен до мен спеше непробудно цяла нощ. Аз свикнах и се научих и така да спя, но сега нещо става както си спи изведнъж започва или да мрънка или да си плаче сериозо и да ме търси да ме бие. Съвсем целенасочено ме търси и като ме стигне удря със все сила, а ако докосне коса хваща и дърпа. #Cussing out Понякога се карам, понякога се опитвам да го успокоя, понякога го удрям ефекта е един и същ докато не се успокои сам не престава.  newsm78
За писах си час за хомеопат и на 1ви сме на интервю да видим какво ще ми кажат Crossing Arms

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 16:39 от Мама Дани

# 184
Здравейте, сладурки  Hug
Бета, не се тревожи за килцата, имаме изпитан режим вече  Wink Пък от сърце ти желая, да чуеш на следващия преглед, малкото сърчице. Всичко ще е наред  Praynig
Ани, пиши как изкарахте  Grinning
Мама Дани, ще се успокои детенце, явно промяната му се отразява  Hug
Желая на всички болнички, да се оправят  Praynig
Аз утре щу пускам Киара, на ясла, и очаквам да мрънка, че от престоя в къщи доста се разглези  Mr. Green  Нещо ме гонят нервите, тези дни  #Cussing out
Отивам на разходка из форума, докато дребсата спи  Grinning

# 185
Мама Дани-  Смени си мястото с татито в леглото Crazy Поне него да го побие малко.

# 186
  • София
Мама Дани, май наистина ти се сърди Криси, какво пише по книжките, как да се процедира в такива случаи  Thinking? То освен търпение и любов какво друго, но аз например не съм от най-търпеливите. Дано бързо премине този период.

Амери, методът явно работи, като ти гледам лентичката  Peace, но аз много не съм по диетите, дано не надебелея много, миналия път си бяха над 20 кг.

АниHug. Ти не каза къде ходихте, как изкарахте?

Рони, аз мисля, че голяма част от болестите ни идват от мръсния град, виж как й се е отразило на Ема махането оттук.

Яна вече ми заспива след 15 часа, а днес - в 16.15. Пак ще беснее до 23.30  ooooh!.

# 187
Здравейте  Hug Ние преди около час се прибрахме.
Сложихме ваксината, издадоха ни имунизационен картон, и сме готови за път. Само паспорта на кучето не е съвсем готов, трябва да му прасна една снимка и да му се удари печат от ветеринаря.

Рени, чакаме Калин да дойде да ни взема или на 5-ти, или на 12-ти април.  Peace Heart Eyes

Мама Дани, аз също мисля, че е от смяната на местото. Спомням си в началото, та дори и до скоро като идвахме на Враца, Ема изобщо не спеше спокойно. Дори не в нейното легло. Това ми беше и най-голямото притеснение при местенето ни тук. Но този път нямаме проблеми (да не чуе дявола  Twisted Evil ) Може би, защото си спи в собственото легло, а не в преносимото.

Бета, следващият път ще чуеш туптящо сърчице!  Hug

Асе, незнам дали ще ми я дадеш Мимето. Но поне пусни една снимка да я видим таз красавица!!!  Heart Eyes

Бързо оздравяване на всички болни малчугани!  Hug

# 188
Амери, методът явно работи, като ти гледам лентичката  Peace, но аз много не съм по диетите, дано не надебелея много, миналия път си бяха над 20 кг.
Бети, то не е диета, то си е гОлямо Ядене  Mr. Green Питай, Ронката  Wink
Мойта Кики, голям сън днеска - 3ч, добре, че ми звънна тел. щото си мислех да ходя да я събуждам  Laughing
Ася, тя и мойта "дива", ама пусто - не отслабнах, даже напротив  #Cussing out Сега съм като нов човек  Embarassed
Ронка, радвам се, че Емка е добре  Hug

# 189
  • София
Ееех,Амери,само дразниш!Още малко и аз започвам! newsm22
И ние днес бяхме на лекар,да бият последния ,,Пентаксим,,-голям рев,голямо чудо!Просто се страхува от този лекар и това си е!Надявам се довечера да няма реакция и да спи спокойно. Praynig,иначе за протокола:тежи 12кг.700гр. и е висок 94см.
Мамо Дани-да не би на малкия да му никне зъбче,та така неспокойно спи?
Ани-и Влади все още пие от сламка,не се справя с чашата и това е!

# 190
Дидито, не съм виновна  Sad Просто действа  Peace Вече две приятелки + личната + рехабилитаторката са -зарибени  Peace

# 191
amerie -любопитна съм как изглеждаш сега, но ще почакам да стигнеш края на лентичката. 

# 192
  • София
amerie -любопитна съм как изглеждаш сега, но ще почакам да стигнеш края на лентичката. 
ДА,ДА!Още сега! newsm47

# 193
Ние пак сме със сополи,аман вече! #Cussing outИ кашлицата не е спряла вече сигурно 3-та седмица.Изобщо не може да диша,не спи спокойно,утре пак ще я водя педи да я види. Sad
Бета: Hug
Направо е лудница при нас.Едва намирам кой да ми гледа детето,майка ми не я иска болна,сестра ми е бременна и не може,да не я зарази.Утре на едни приятели ще я оставям докато кормувам,а съм минала едва 7 часа.На всичкото отгоре се налага да обикаляме по магазините за някой неща около къщата.Днес ходихме за тапети,капарирах и килим за детската,до края на седмицата и корнизи трябва да вземем.Снощи ни запалиха парното,сега останаха само лайсните на паркета,парапета на стълбището и ВИК-то в баните и сме готови.Изключвам дребни козметични довършителни работи,копуването на някой неща...Да не казвам голяма дума,ама за Велик ден може и да успеем да влезем.А и същевременно освен да пазарим за къщата,милото трябва да работи и да ходи по срещи. ooooh!
Сега пак е на среща до посред нощите и се налага аз да къпя Зоя.Отивам.Лека вечер на всички. Heart Eyes

# 194
arllina-ще стискаме палции да стане за Великден  fingerscrossed fingerscrossed
Е, аз за днес ще спра да ви досаждам, че прекалих   bouquet
Лека и спокойна вечер момичета!
  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт