С Криси става нещо. Цяла нощ ме спуква от бой
. Вече незнам какво да го правя. Имам разни книги за възпитанието и тази сутрин ставах да чета какво става с това дете. Според книгити пише че може би е от смяната на обстоятелствата на Криси (местенето ни в София), боледуване на дете (а той беше болен и още не е оздравял напълно), глад ( от както сме тук не яде почти нищо живее на 1/2 купичка попара и нищо друго). Предлагам всичко включително и сладки неща, разни гризинки не и не. Не слага нищо в устата.
И на фона на всички тези обстоятелства може би стана толкова агресивен. И през деня понякога се опитва да ме бие (предимно с мен го прилага), но все някакси успявам да овладея положението, но вечер е някакъв кошмар. Решила съм да го запиша на хомеопат дано помогне. Гледам да не му се карам, а да обеснявам на дълго и нашироко. Мисля си че може би защото ходя и на работа и затова към мен е агресивен. Вече съм в огромна чуденка.

Помагайте момичета на вас разчитам.
и ние с Гоги свити на кълбо се опитваме да спим
Та затова ако спи с теб се опитай да го отделиш, дори и ако имаш възможност в друга стая. Венци, ако има проблем през нощта в тъмното ме намира и ляга при мен. 
добра идея. Дай я насам за 1 седмица. Мъжо иска още 5 кг. да сваля. Ама ще ги пратя послушното Венци
. Той не дивее, но става много рано
Дори една майка казала: И какво да го правя у нас. Ще ме изгонят от работа. Ееееееееее, че не съм била там да и кажа: За гледачки не е ли чувала 

Пък от сърце ти желая, да чуеш на следващия преглед, малкото сърчице. Всичко ще е наред 

, но аз много не съм по диетите, дано не надебелея много, миналия път си бяха над 20 кг.