Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 904
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет!
Браво на всички, които имат успех с диетите! Аз за пореден път се убедих, че това не е за мен! Пък лято идва! Срамота! Да взема да се "метна" и аз на таз Дюкянската  Thinking

Ееех, Jorji, размина ми се идването до Варна! Тайничко се надявах, че ще ми остане време да се видим...ПОнеже имало много желаещи от Търново за семинара, решеили да го организират тук, на място!
BettaHug.
Ронка, как мина ваксинацията?

http://www.book-bg.com/search.php?skey=%CB%F3%E8%E7+%D5%E5%E9&f=author      -   я кажете сега за коя книга се говореше преди няколко дни в темичката? Да взема да си я купя, че изпитвам крещяща нужда от такова четиво, съдейки по психическото си състояние последните няколко дни!

Остявам ви, че едва гледам!
Лека и спокойна нощ!

# 196
Добра вечер, мамчетааа! Hug
И аз едва гледам, ама викам да се разпиша, че ще ни забравите. Rolling Eyes
Amerie, както предположи не можах да се излекувам без АБ. Вече съм по-добре, но ме гепиха всички странични реакции на АБ и ходя като без глава през деня, вие ми се свят, гади ми се и на всичкото отгоре и разстройство някакво се появи...за гъбите няма нужда да споменавам. ooooh! Утре го спирам и започвам друго да лекувам. Laughing Май успях да опазя Данката, поне за сега. Praynig

И аз да се похваля, въпреки че не спазвам стриктно конкретна диета- вече съм -9кг. Малеее, как съм могла да нося на гърба си толкова много телеса, а колко има ощееее за сваляне. Взех да свиквам и не мисля толкова за ядене както преди.

Мама Дани
Ох, дано Криско е в някакъв период и скоро това буйстване да отшуми. И Дани раздава шамари нощно време, понякога се мята и реве, сякаш нещо го дразни и не му е удобно, ама като цяло спи. А пък сутрин щом реши, че вече няма да спи, още преди да си е отворил очите, се надига и започва да ме дърпа да ставам"Там, там" - в другата стая. #Crazy Голямо мрънкало е ако не стана на секундата, което естествено не се получава. Tired
Арлина,Ани Специални оздравителни целувки на малките кукли! Heart Eyes Hug  Praynig

Ох, взех да пиша глупости и затова по-добре да лягам. Лека и мека! Hug

# 197
Добро утро! Laughing
Момичета,някой да е пил пробиотици?Кръстницата ми ходи при д-р Емилова и сега пие,та ми ги препоръча.Особенно ефикасни били след прием на антибиотици.Продавали ги в хотела на д-р Емилова.Има няколко вида,за различни болежки.Мисля да взема да пием цялото семейство.То и аз вече се чудя какво да давам за укрепване на Зоя,че аман от болести.Ето какво представляват:  http://www.bio-milk.com/index.php?lang=bg

# 198
Здравейте, почерпете се за здравето на моята голяма племеничка, днес става на 8 години!

# 199
Добро утро. Hug
 newsm59 Честит рожден ден на племенничката ти, Дю. Да ви е жива и здрава, и много да ви радва. Днес ми е ред и ми се пада да похапна малко, затова ще се почерпя с един от тези вкусно изглеждащи бонбони.

Ей, Нани, ти май имаш специална лечебна сила   costumed050, защото снощи спуках бебла от целувки и днес е по-добре.  Вече ще знам на кой по-точно да рева, когато някой от нас се разболее. Mr. Green
Амери, Нани поздравления за страхотните резултати от диетите. Аз като стигнах килограмите, на които забременях и заковах. Но няма да се отказвам. И аз не спазвам точно  Дяканската. Дали пък там не ми е грешката. newsm78 За статистиката да кажа, че съм 175 см и 74 кг. По време и на двете бременности качих по 20 кг. Като родих баткото и още на 20 ден си влязох в старите дрехи и доста бързо се възстанових. И килограмите бързо си върнах без много усилия, и кокалите ми бързо се събраха. А сега след Ели направо бях чудо. #Crazy
За закъснялото сватбено пътешествие ще ви разкажа по-късно, че лудетината не ме оставя.
Топъл и слънчев ден.  Nature Sunny

# 200
  • София
Здравейте мами,
Цеце пак е болен  Tired Цяла нощ е с температура и запушен нос, днес пак не е на ясла, не знам вече какво му става на мъничето  Cry Преди 1 седмица свършихме един АБ, не искам да давам пак...оплаках се и се махам  Tired

# 201
Arlina,моят съвет е да неп равиш нищо,което др Емилова казва NaughtyТази трябва да я забранят със закон  #Cussing outИмам две приятелки,които дадоха луди пари да отсбавта в клиниката й и накрая качиха тройно и то при пълно съблюдаване на всички правила.За капак и си навлякоха куп болести.

# 202
АРлинка аз лично бих ти препоръчала първата и книга тя е въвеждаща в материята и се чете възможно най-леко. Казва се Излекувай живота си WinkНани май е протест че ходя на работа. Вчера беше залепен за мен целия ден не мога да мръдна никъде даже и до тоалетната идваше с мен. А ако се измъкна от стаята идва при мен и веднага мамо гуш.  Crazy  Целия ден се гушкахме и си играхме и снощи спа много спокойно, не съм яла бой  Wink Притеснено ми е днес но няма начин трябва да се работи. Вчера баща му беше болен и аз си бях у дома, но днес вече не може.
Иначе сутрин и ние сме като вас. Става и веднага ми казва мамо тани, бука бука, елече мече, деди Коце. ( превод в ефир - мамо става, обличай ми елечето и пантофките и в другата стая при дядо му коце).  Joy

Дю честит рожден ден на племенничката ти. Да ти е жива и здрава и много безгрижно детство и пожелавам.  Hug

Ивка много лошо да ти е болно детенцето  Sad Бързо оздравяване ви пожелавам на всички
Arlina,моят съвет е да неп равиш нищо,което др Емилова казва NaughtyТази трябва да я забранят със закон  #Cussing outИмам две приятелки,които дадоха луди пари да отсбавта в клиниката й и накрая качиха тройно и то при пълно съблюдаване на всички правила.За капак и си навлякоха куп болести.
  Naughty съгласна съм

# 203
Ронка Hug, ще я покажа Мимозата, ама сега нещо ме мързи да ровя за снимки.

За  Емилова и моето мнение е като на Tizija и Дани.Моя близка роднина ходи при нея преди години.Свали малко килограми и след това стана тройна ShockedСлед няколко месеца пак я подкара на чайчета и плодчета и пак отслабна малко, спря гладуването и стана по-дебела от всякога.Да не говорим, че и на нервите й според мен подейства това издевателство над тялото.
Човек може да отслабне дори когато си хапва всеки ден шоколад и пържени картофки.Нещото което има значение според мен е дали той се храни или тъпче и до колко се движи.
А въпросната докторка смятам че е достатъчно да и хвърлиш един поглед за да разбереш, че здраве и красота по нейните методи ще видиш през крив макарон  LaughingТя дори малко плаши с нездравия си и некрасив  вид  Rolling Eyes

# 204
  • София
Дю-Честит Рожден Ден на племенничката ти-да е жива и здрава и щастливо детство и желая!
За Д-р Емилова са ми противоречиви чувствата,защото,когато живеех във Варна моя приятелка,болна от псориазис/заболяване на кожата,при което по цялото лице и тяло се образуват червени петна,после се образува кожичка,която се бели,а в по-напреднал стадий се увреждат и вътрешни органи/Та с диетата на тази лекарка имаше периоди,в които кожата и напълно се изчистваше и имаше голямо подобрение.Но ,започвайки захранването-болестта се връщаше.Друг наш познат,вече тук от София ходи,за да отслабне-даде 700лв.за 10дни.Действително отслабна,но пак си възвърна килограмите не след дълго.Гледала съм нейни лекции и има доста логични неща,в това което казва-за пречистването на организма от токсини,действието на различните храни и т.н.,но и там става въпрос за начин на живот-да промениш всичко в навиците си и да се храниш предимно със сурови плодове и зеленчуци и много чай и вода.Та затова бързо се връщат старите резултати,защото не всеки успява да задържи този режим.Пък и тя стана много комерсиална-много е скъпо нейното,,лечение,,не всеки може да си го позволи,а плодовете,които ще ядеш там не са ти включени в цената. Crossing Arms
Мамо Дани-внимание и обич му е майката,а?
Всички болнички да оздравяват,че верно много гадно да гледаш детенце болно! Sad

# 205
Здравейте, сладурки  Heart Eyes
Дю, да е жива и здрава ,порасналата ти племенница   bouquet
Нани, съжалявам за АБ, но все пак си се закрепила  Wink Пък за гъбите  #Cussing out Аз лично съм пак на лекарства #2gunfire
Арлина, ние в къщи не пием такива пробиотици newsm78 Не съм запозната  Outta Joint
Ивка, много кофти, това с дечко  Hug Може, да не му е повлиял предния АБ?  
Аз днес пуснах Киара, така ми е свито сърцето, че ще ми звъннат от яслата, че нещо не е наред  Praynig Моя мъж днес ме зарадва, че свеки от 1.04.- напуска работа и ако видя зор ще я пращам на село  Sad Иска ми се вече, да работя, да имам повечко време за себе си. Знам, че звучи егоистично, но неиздържам вече у дома. Тотално съм затъпяла  Mr. Green
За диетите, сбъркана работа съм, ама като не ща да ми правят, операция на гръбнака, трябва да махна товара  Close Пък и аз почти винаги ( изключвам бременностите), съм си поддържала 62-65 кг. Та 74 са ми в повечко Embarassed Височка съм 182см - доста е но с по-малко кг. ми е добре  Grinning
Ами това от мен, по-късно пак  Hug

# 206
Честит рожден ден на племенничката ти Дю!
Много здраве, щастие, късмет, безгрижие, умерено послушание, хиляди сбъднати мечти и безброй усмивки!!!  

# 207
Amerie,изобщо не се притеснявай,че ще изглеждаш едва ли не в нечии очи лоша майка NaughtyДецата си растат и наистина се убеждавам,че не е нито в техен,нито в наш интерес да се превръщаме в жертви на гледането.Преди време имах друго виждане за нещата,но като се усетих,че изобщо не съм му в полза да е постоянно с мен и аз да съм психясала,нещата се промениха.А,откакто ходи на ясла,съм направо като нова Mr. GreenСпокойно имам време и работа да отметна,и себе си да погледна.А,и като го взема така ми е домъчняло цял ден за него,че му се радвам повече отвсякога. Heart Eyes
От два дена се опитваме да спим там,но нещо бързо се наспива и към 14 ме искат да го вземам ConfusedИмаме ново гадже-Криста,с която обикалят стаята хванати за ръце и онази ти ми мома го учи само на бели,защото е и по-голяма LaughingДнес съм доволна,че не се разплака,а директно хавна лелката за ръка и влезе в стаята.
По въпроса за Емилова,наистина плодовете не са включени в цената и като дръпнеш калема излиза над 1000 лв. всичко ooooh!То поне да си струва,а и това го няма

# 208
....Имаме ново гадже-Криста,с която обикалят стаята хванати за ръце и онази ти ми мома го учи само на бели,защото е и по-голяма Laughing
Ехе, и по гаджета тръгнаха  hahaha Бъзикам се Wink В тая възраст са най-сладки, особенно като се гушкат и целуват. Такива невинни ангелчета са...

# 209
Яяя тук е много шарено!

Дю честото на рожденничката ,да порасне голяма и всичко което желае да го постигне!  bouquet

Ние бяхме малко при мама и развалихме режима сега ще се стягаме да слушаме че нерви нямам!Еее с баби хич не слушат тез деца!

Хайде като имам време ще пиша повече!

Дани мен пък ме целуват ,като разгонена е,мами мамииии мами,и ме целува ,и на баща и налита аз чак ревнувам,и това по нощите онази вечер стана в 4 и до 7 сме се целували!Ужас!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 18:30 от Eli83

Общи условия

Активация на акаунт