Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 972
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • somewhere over the rainbow
Ей тук сме! Не изпускам от поглед ситуацията Naughty

Не знам дали ви казах, но аз миналата седмица 5-6 дни се влачих с болно гърло. Не се лекувах, щот' нали съм корава, викам ще мине само. Вярно, мина, но какви болки в ухото си докарах, не е истина. Вчера ми се ревеше, тече гной, не чувах добре. К'во, к'во, обадих се на хомеопатката и тя вика "Споко бе, пиеш си капките на 5-10 мин. Може да стане по-зле, но ти не се притеснявай, ще мине". Взимах капките, а болката става все по-нетърпима. Взех да се усъмнявам, пък и едни и същи капки за всичко newsm78 Снощи беше върха, потърсих Аулин, но нямахме /и по-добре/ и си легнах така, с болките. Въртях се, но съм заспала. Каква беше изненадата ми тази сутрин като се събудих - съвсеем лекичко ме боли около ухото Party
В същото време, комшийката от две седмици е с отит след хрема. Изпи куп антибиотици и даде луди пари.
А кажете как да не вярвам на хомеопатията?

Такаа. То хубаво Даяна обича филмчетата "Бейби Айнщайн", но започва да овори на английски Crossing Arms Чаша е "ка", от английското "кап", а вчера във филмчето за цифрите, след като казаха "Уаан", Дая вика "Тюууу" Crazy
Иначе като види две еднакви неща и казва "Дее".

ПП. Моля официално, който има книгата "Излекувай живота си" на Луиз Хей, да ми я прати. Връщам бързо Peace

# 211
  • somewhere over the rainbow
Тиция, справи ли се с ФШ? Ако не, свиркай на Скайп nadness /а и всеки друг е свободен да ми пише Wink/
Аз малко късно предлагам помощ, но пък от сърце Hug

# 212
Нан, браво, бе. Да взема и аз да си записвам час при моята та да се почвам и аз. Че както съм се разкекавила все нещо ми има и ме боли. А гледам Лора че и тя ми повтаря болестите. Сега нещо не се оправя и утре е пак на лекар, Павлин ще я води. Аз си мисля че пак ангина е направила.

Отвратителна седмица изкарах. Ходих да замествам една колежа в друг офис и Лора болна и работа много, направо нещо хич ми няма тонуса. А и времето не ми помага на настроението. Егати дългата зима. Мразя я!

Айде лека нощ от мен, помрънках си, че няма  на кого.

# 213
 JoyМацки, гледахте ли тази вечер Форт Бояр?Голям смях падна с водещия на "Рекордите на Гинес".Мистър Бийн да бяха качили на тази пътека, нямаше да бъде толкова смешно.Корем не ми остана от смях:35:
За тези които не са го гедали, а имат нужда от порция смях:
http://fort.btv.bg/
в сайта им трябва да са го качили този епизод до утре.

# 214
Момичета,аз на тази Емилова вяра също нямам.За тези пробиотици съм чувала само хубави неща,а разбрах ,че тя също ги предлага в нейния център.Та мисля да взема да пробваме.До колкото знам те са българско откритие и производство, от прясно мляко се извличат.Та моята кръсница с детето си,момиченце на 10 год. беше при нея за седмица.Детенцето е доста пълно.Аз не мога да приема,с какъв акъл тази ми ти така наречена докторка,ще подложи едно дете на лечебен глад! #Cussing out #2gunfireВъв всички дебели книжки,та даже и в Дюкянската/скоро го четох и ми е прясно/пише,че деца до 16 год. не се подлагат  на диета.А за мен това лечебно гладуване си е направо ДИЕТА!Според майката на детенцето,не е ,щото видиш ли ядяло плодове и чай! ShockedДори когато едно дете стане на 16г.,преди да се подложи на диета трябва да му се измери костната плътност,да се види дали костите са спряли да растът и чак тогава да се подлага на каквото и да било.То все едно да подложим сега нашите деца на глад или да ги оставим само на плодове. ooooh!Та нали тези дечица сега растът и се нуждаят от разнообразни храни за растежа си.А въпросното детенце е на този хал,защото яде 3 пъти повече и от мен,тъпче се със пици,сладолед,чипс и торти ежедневно.Решението е да се ограничат вредните храни,а не да се подлага на диетка с подове. Shocked
А дъщерята на докторката е 100 кила най-малко.Клиентка е на съпруга на близка приятелка.Сами си извадете изводите. Stop

Днес ходихме при педи.Не слиза на долу  Praynig.Изписа Осцилококциум,спрей за носи вит.С и каза,че може би е от зъбите.Сега ни никнат 3 кучешки. SickВ аптеката пък ми казаха,че от 5 дни нямали зареждане на ампули вит.С,не се произвеждали вече и не се знаело дали изобщо пак ще се произвеждат. #CrazyЧак не ми се вярваше.

Днес е и един много каръшки ден.Шофирах ужасно,все едно до сега не съм се качала никога на кола.Бях и с друг инстуктор,че моя имаше някаква неотложна работа.Сега за капак на вечерта, ми се прецака мишката.Хубаво че има офис тук отсреща,че се уредих до утре,докато си взема нова. Sick
Отивам да слагам детето да спи,че таткото вече го изкъпа.Лека вечер на всички. Hug

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 21:49 от arllina

# 215
Ася аз гледах и направо въздух не можех да си поема от смях и корем ме заболя,ужасно смешно,дали няма да го има качено във вбокс или другаде ,щото в сайта им май го няма! newsm78

# 216
  • София
Ако не ви се четат мрънканици, не четете, няма да се сърдя, ще се оплаквам  Confused
Цецето е с вирусна гнойна ангина, при това втора в рамките на 3 седмици  Tired
Май отново ще го спираме от ясла, тати като си дойде днес от командировка ще го решим. Ще му съсипя здравето на детенце. Тече му гной от носа, от ушенцата, някакъв ужас, температура държи  Sad Тази нош спа добре, но миналата не е мигнал.
Е това е при нас.
Аз снощти след работа запалих колата и отидох при него (той е при баба си) и тази сутрин наобратно и сега ми се спи, едва гледам.
И забравих, че имам изпрани дрехи в пералнята от вчера, само мухъл да не хванат, докато ги просна  ooooh!
Оплаках ви се  Rolling Eyes
 Hug

# 217
Добро утро. Hug
Ивка ужасно е това, което си написала. И не се притеснявай да пишеш за каквото и да било. И доста мрънкам, ама като го напиша и някак си ми олеква. То нали за това е форума. Аз отдавна не помня такава болна година. То не познавам човек, който не се разболя-  и деца, и възрастни. И толкова са гадни тия вируси и с големи усложнения и последствия. smile3518 Нямам думи. Дано Цеце се възстанови бързо и повече никакво разболяване. newsm17 Дано не ми се разсърдиш, че на фона на твоите дертове, аз ще разкажа за нашето приятно преживяване във Велинград. Та най-накрая отидохме там за 3 дни само ние двамата с половинката. Отседнахме в Гранд хотела. Очарована съм от всичко. Определено си заслужава да отидеш там, но за предпочитане е през седмицата. Много по-спокойно е и има възмоност да ползваш всичко, което ти влиза в цената на нощувката, без да чакаш. Само в джакузито и басейна се събирахме по 4-5 човека, което си е нищо. През уикенда ти се налага да чакаш за сауните, парнатя баня и тем подобните. А басейните са фраш и ако си решил да плуваш- забрави. Може само да си киснеш. Температурите на басейните са 29 градуса на големия и 35 градуса на джакузито, детския и мисля, че и на външния също. Голям кеф беше. Точно пристигнахме и заваля сняг. Доста натрупа, но след това снега го стопи. Иначе страхотно е да те вали сняг и то на доста големи снежинки, а ти да си киснеш в топлия басейн. За закуската нямам думи- доста обилна и разнообразна, особено за тези, които закусват.Като започнеш от плодове и зеленчуци, мляко- топло и студено, айрян, прясно препечени филийки, кроасани и банички с различни пълнежи, яйца-варени и бъркани, 4-5 вида колбаси, кексове, кафе и фрешове. Сигурно имаше и още нещо, което не се сещам. Двойната стая е достатъчно голяма-освен двете легла имаше и диванче, което се разтяга при настаняване на дете. Банята ни беше с душ-кабина. Имаше даже телефон до тоалетната. Grinning Също и сешоар. Направихме си доста снимки. Ако някой го интересува може да кача. Има е още за обясняване, ама айде да не ставам нахална. Останалото ще разкажа следващия път.
Определено не правя реклама, а изказвам своето мнение, което не е задължително да съвпада с вашето.
Лек ден, момичета. Целувки на юлчетата.

# 218
Аз искам снимки! Hug

А вие ходите ли на кухня???

# 219
Ивка спрете го да се оправи щом имате баба!Дано оздравява бързо Praynig

# 220
Здрасти, сладурки  Hug
Ивка, много кофти, но не се сдухвай, ще се наредят нещата. Нали знаеш, че след всяко лошо, идва добро  Hug И не се притеснявай, винаги можеш да напишеш какво ти е, аз често имам такива ситуации, и намирам подкрепа тук във форума. Въпреки, че се познавам само с някой от майчетата  Grinning Киара, също имаше гнойна ангина, но явно не е било тежко, понеже не вдигна висока темп, мина без АБ ( за ужас, на някой мои познати  Mr. Green). Доверих се на педката, и нещата се оправиха. Ще се оправи и Цеци, бъди силна  Hug
Аз това предаване го пропускам, то от висене пред компа, май нищо не гледам  Mr. Green
Ани, радвам се, че сте си изкарали добре. И разбира се, че искаме снимки  Crossing Arms
Бай за сега, че диетичната тема чака да я прегледам  Laughing

# 221
Добро утро, момичета.

Ивка, бързо оздравяване на Цеце. Измъчи се милото, и вие покрай него. Силно гуш от нас с Ема.  Hug Hug Hug

Арлина, относно вит. Ц, няколко лекари ми казват да стривам от хапчетата и да ги давам на Ема. Имат абсолютно същият ефект и е доста по-евтино. Така, че не е голям проблем, че не намираш ампулите. Аз ги слагам в сокаче, за да не усеща какво й давам.
За д-р Емилова, мнението ми е доста отрицателно. За мен глада не е начин на отслабване. На моята свекърва колежка-фармацефт си лекува децата само с глад. Което също не съвпада с моите представи за лекуване на болно дете!

Ани, много добре сте си изкарали. Искам снимки. И аз така искамм да отидем някъде само с половинката, но няма да ни огрее.  Confused

Ели, Ема не е на кухня, тук Баба много й готви, всеки ден има супичка и второ, та даже и десерт.

Някой спомена, че откакто сме във Враца детето не боледува. (сори, че непомня кой). Наистина е така. Дали от въздуха, или пък от това, че е заобиколена от много внимание и любоиов, незнам, но важното е, че има ефект.

Нан-че, аз също много вярвам в хомеопатията. Но за съжаление не срещнах добро отношение от хомеопата при който записах Ема, и се отказах. А тук във Враца, няма такова чудо.  Confused
Радвам се, че на теб ти помага и се чувстваш добре!  Peace

Синеоче, бързо оздравяване на Лорето. И лека работа на теб. И мен много ме подтиска това време. Но тук от 2 дни е слънчево и ттопличко, та и настроениетоо е на ниво.

Исках още да пиша, но не помня какво. Сега отивам на кафе, пък после ще дописвам, ако има нещо.

Спорен ден, сладурки.   bouquet

# 222
Any,за Двореца ли говориш?
Ако не е за там направо ти завиждам,защото ужасно обичам такива неща и вече нямам търпение да дойде 27-ми и да забия към Анталия Mr. GreenМъжо може и да не дойде с мен,защото му изникна нещо адски спешно и сега се чудя с кого да отида ThinkingНо отказване няма,защото иначе после като ме грабне работата чак на зима ще имам време за почивка Sick
На моя синковец основния стимул да ходи на ясла му е манджата там JoyВсе едно го държа гладно това дете.Но определено има напредък,защото си заспива съвсем кортко още към 13,а в къщи ме прави на луда,за да мегне към 14-15

# 223
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата Hug
Ани, не се сърдя, браво, че сте си изкарали хубаво. Аз ходя на Двореца във Велинград, също е много добро място, а за масажите, мммммммммм, думи нямам, последния път си направих два един след друг  Sunglasses
Ели, сутринта си говорихме с една колежка, стара софиянка, затова как изглеждат децата гледани на село и тези тук в София. Преди години на една нейна колежка детето и било гледано на село и като затръгвало на училище го взели в София. Тя разказва, че като го видели за първи детето било с пухкави червени бузки и само 3 месеца след това с изпити и пожълтели бузки. Пак тя разказва, че им дошли служебно мъж и жена от гр.Рила и жената била с червени бузки, та колежката възкликнала малко неуместно, яяя какви червени бузки имате  Laughing а мъжът и казал, че в техния град всички жени са така и да я извинява, ама софиянки изглеждали, като умрели  Rolling Eyes
Та и мойто Цеце, като си пости при баба (в гр.Септември, нищо че викам, че е на село  Mr. Green ), като го взема е с червени бузки, въпреки, че той по принцип е с по бледа кожа, като тати. А като постои малко тук и "избледнява"  Thinking
Тиция, нещо против Двореца ли имаш  newsm78

# 224
Рони-възможно е да е от чистия въздух. Важното е Емка да е здравичка :hug:
Боби-бързо оправяне на снахичката HugИ дано скоро да излезеш от това настроение. Гадно е да заместваш някой, особено ако и с по-различна работа от тази, с която си свикнал.
Ели-аз също готвя на Венци от м.Юли миналата година.
ANY79-радвам се, че сте си изкарали супер. ДАВАЙ СНИМКИ!!!
Tizija-така съм се смяла с твоето момче. Сутрин какво му казваш. Хайде на на яденето ли? Вместо -на ясла  Crazy Може би му допада начина на готвене там. И моето мъниче си изяжда всичко, но след като си го взема на обяд изяжда още 1 банан и половин ябълка  Shocked Явно не му стига порцията. Simple Smile
ivka76 -ох, как те разбирам само как се чувстваш... spoko Определено е много гадно и за теб и за Цецко. Много болезнено и на всичко отгоре и температура  Sad Гоги ми е правил близо 100 ангини. Ужас!!! През седмица. Тъкмо спрем лекарствата и след седмица пак почваме нови ooooh! Имай търпение. Цунки на мъника от леля Ети   love001
Asya_-гледах го. Голям хил. Стомаха ме заболя. Ами то толкова сладко го направи hahaha
N_A_N™-нищо чудно да ти проговори и на английски малката  Crazy

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 19:31 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт