Не знам дали ви казах, но аз миналата седмица 5-6 дни се влачих с болно гърло. Не се лекувах, щот' нали съм корава, викам ще мине само. Вярно, мина, но какви болки в ухото си докарах, не е истина. Вчера ми се ревеше, тече гной, не чувах добре. К'во, к'во, обадих се на хомеопатката и тя вика "Споко бе, пиеш си капките на 5-10 мин. Може да стане по-зле, но ти не се притеснявай, ще мине". Взимах капките, а болката става все по-нетърпима. Взех да се усъмнявам, пък и едни и същи капки за всичко
Снощи беше върха, потърсих Аулин, но нямахме /и по-добре/ и си легнах така, с болките. Въртях се, но съм заспала. Каква беше изненадата ми тази сутрин като се събудих - съвсеем лекичко ме боли около ухото 
В същото време, комшийката от две седмици е с отит след хрема. Изпи куп антибиотици и даде луди пари.
А кажете как да не вярвам на хомеопатията?
Такаа. То хубаво Даяна обича филмчетата "Бейби Айнщайн", но започва да овори на английски
Чаша е "ка", от английското "кап", а вчера във филмчето за цифрите, след като казаха "Уаан", Дая вика "Тюууу" 
Иначе като види две еднакви неща и казва "Дее".
ПП. Моля официално, който има книгата "Излекувай живота си" на Луиз Хей, да ми я прати. Връщам бързо
/
Мацки, гледахте ли тази вечер Форт Бояр?Голям смях падна с водещия на "Рекордите на Гинес".Мистър Бийн да бяха качили на тази пътека, нямаше да бъде толкова смешно.Корем не ми остана от смях:35:
Във всички дебели книжки,та даже и в Дюкянската/скоро го четох и ми е прясно/пише,че деца до 16 год. не се подлагат на диета.А за мен това лечебно гладуване си е направо ДИЕТА!Според майката на детенцето,не е ,щото видиш ли ядяло плодове и чай!
Та нали тези дечица сега растът и се нуждаят от разнообразни храни за растежа си.А въпросното детенце е на този хал,защото яде 3 пъти повече и от мен,тъпче се със пици,сладолед,чипс и торти ежедневно.Решението е да се ограничат вредните храни,а не да се подлага на диетка с подове. 
.Изписа Осцилококциум,спрей за носи вит.С и каза,че може би е от зъбите.Сега ни никнат 3 кучешки.
В аптеката пък ми казаха,че от 5 дни нямали зареждане на ампули вит.С,не се произвеждали вече и не се знаело дали изобщо пак ще се произвеждат.
Чак не ми се вярваше.
Тази нош спа добре, но миналата не е мигнал.
Нямам думи. Дано Цеце се възстанови бързо и повече никакво разболяване.
Дано не ми се разсърдиш, че на фона на твоите дертове, аз ще разкажа за нашето приятно преживяване във Велинград. Та най-накрая отидохме там за 3 дни само ние двамата с половинката. Отседнахме в Гранд хотела. Очарована съм от всичко. Определено си заслужава да отидеш там, но за предпочитане е през седмицата. Много по-спокойно е и има възмоност да ползваш всичко, което ти влиза в цената на нощувката, без да чакаш. Само в джакузито и басейна се събирахме по 4-5 човека, което си е нищо. През уикенда ти се налага да чакаш за сауните, парнатя баня и тем подобните. А басейните са фраш и ако си решил да плуваш- забрави. Може само да си киснеш. Температурите на басейните са 29 градуса на големия и 35 градуса на джакузито, детския и мисля, че и на външния също. Голям кеф беше. Точно пристигнахме и заваля сняг. Доста натрупа, но след това снега го стопи. Иначе страхотно е да те вали сняг и то на доста големи снежинки, а ти да си киснеш в топлия басейн. За закуската нямам думи- доста обилна и разнообразна, особено за тези, които закусват.Като започнеш от плодове и зеленчуци, мляко- топло и студено, айрян, прясно препечени филийки, кроасани и банички с различни пълнежи, яйца-варени и бъркани, 4-5 вида колбаси, кексове, кафе и фрешове. Сигурно имаше и още нещо, което не се сещам. Двойната стая е достатъчно голяма-освен двете легла имаше и диванче, което се разтяга при настаняване на дете. Банята ни беше с душ-кабина. Имаше даже телефон до тоалетната.
Също и сешоар. Направихме си доста снимки. Ако някой го интересува може да кача. Има е още за обясняване, ама айде да не ставам нахална. Останалото ще разкажа следващия път.
Но отказване няма,защото иначе после като ме грабне работата чак на зима ще имам време за почивка 

Определено е много гадно и за теб и за Цецко. Много болезнено и на всичко отгоре и температура