Пък и аз си мисля, че затова всеки си има вкус. Не може да обичаме всичко. Всеки си има нещо, което не харесва. И аз не правя изключение. Отначало й се връзвах, ама вече не. Айде, мамчета искам да прочета и вашето мнение. Може пък грешката е да е в мен наистина. 
Тиция, не говоря за Двореца, а за Гранд хотел Велинград. Доста мнения прочетох и накрая сведох избора до Двореца, Рич и Гранда, като това за Гранда надделя. Дано да посетим и другите. Половинката отначало доста се опъваше. Все му се струваха много парите. Отначало искахме да отидем с приятели, за да не сме сами и да не би случайно да ни е скучно, но всички отказаха точно поради финансови причини. В крайна сметка не съжаляваме, че бяхме сами. Всичко (нощувки, пътни и храна) ни излезе едно майчинство+детските за две деца, тоест 270 лв. За някои може да е много, за други малко, но аз лично смятам, че си заслужава такъв пълен релакс. Имаше 2-3 фъстъка на възраст колкото нашите и като ги видят много ми домъчня за беблата. Но после като ги наблюдавах, разбрах, че ако я бях взела, нямаше да е почивка, а търчане и нон стоп наблюдение, че за малко единия мъник се нагълта с вода и направо ми се изправи косата.
Днес ще се постарая да кача снимки.
;
Поне ако бяха по-умни щяха да допълнят нещо,което обичайно пием и ядем,а не безалкохолни,каквито нито аз,нито мъжът ми пием.Кажи му балгърска работа и повече не го обиждай
Вече дори не се обръща да ме целуне,а хваща госпожата за ръката и влиза вътре.Май лорка на Синеочка имаше такива моменти с обичта към яслата
, ще остана без коментар. Да, важно е да се харанят пълноценно и здравословно, което поне на този етап се старая да е така. Но все си мисля, че тръгне ли на уч-ще каузата е загубена. Така, че давай го спокойно и се старай малката да се храни здравословно, пък с времето и тя ще обича повече определени храни както всеки един от нас! 
постарах се най-сбито да опиша къде, какво, що, но ако някой има и други питания да не се притеснява да пита. Ще му бъде отговорено.
Ако някой има обратно мнение нека сподели. Обещавам да не сърдя.
Рони с послеписа си направо ми оправи настроението. Умрях от смях. 
Не ми е кеф да гледам такива грозотии!!!
Знам, че съм луда, не ми казвайте 
Браво, че се подобрява!
Дано го качат на сайта, че явно не е било за изпускане.

По тази тема,днес срещнах мой приятел и като ми показа щерка си с 3 месеца по-малка от нашите и тежаща 15 кг...направо се комплексирах,че не си храня чадото. 

Имам, горчив лак от каката, дали мога да я лакирам?