Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 907
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ей,Амери-много сладки твоите момиченца!Верно ли си гризе ноктите?Много лошо,честно казано не мога да помогна със съвет. Sad

# 241
Ей, не ви е срам! Naughty Ама вие ме взехте за мезе! Crossing Arms
Ети, от теб пък най-малко очаквах да те домързи да готвиш. Rolling Eyes

Аз пък обичам....е, не ми е любимо, но е за предпочитане пред това да бърша прах примерно и да повдигам и най-малката джунджурия. Crazy

Амери
, Дани не си ги гризе, но за сметка на това си напъхва цялата ръка в устата. Shocked

# 242
Амери страхотни са Simple Smile. Да са ти живи и здрави. Криси също трудно и рядко казва К обикнове казва Т, затова е Тиси и много рядко Киси. А днес му викам кажи Кристиян Михайлов - а той Киси Адабайлов.  Joy
Амери за гризкането на ноктите и ние имахме такъв проблем, но беше само за 2 седмици. БАща му има такъв гаден навик и той като го гледа беше започнал. ИЗрязах ноктите до дъно, и забраних на баща му да го прави пред него. След 2 пъти изрязване до дъно се отказа, но аз нямам кой знае колко заслуга. newsm78
Тази вечер ми каза - Ей мамо, бичкам.  Hug Party щях да се разтопя от кеф, няма по хубаво нещо по -прекрасен момент от този. А какви закачливи пламъчета плуват в малките очички.  Blush

А да се оплача - вчера пак бях на работа и снощи съответно изядох солидна порция бой.  ooooh! На два пъти ме натупа. Първият път беше в 2 и 15 след 10 мин успях да го успокоя и да заспи и после се повтори в 3:15. Вече ме е страх другата седмица като трябва да ходя всеки ден на работа какво ще е. Сигурна съм че преживява че ме няма през деня. Като се върна от работа е залепен за мен, иска да се гушкаме постоянно и ако някой случайно го докосне ( не дай боже да поиска да го гушне) се започва едно - Няма пипа, няма геда, Мама пипа. Ужас Shocked Сутринта баба му го пита Криси защо плака снощи а той и отговаря- баба пипа, няма пипа.  ooooh! Как ще свикне Криси без мен, а аз мисля към май да го пращам на ясла сигурно тогава вече ще ходя със сини очи  Joy

# 243
Пак съм аз забравих да пиша, че това че в София децата боледуват повече е  Peace 100% потвърдено и от нас. За 4 седмици сме изкарали 3 вируса, единия вече си го влачим 2 седмици (остана янкаква остатъчна кашлица, но пак не без нищо.). Надявам се хомеопата да ни помогне да се адаптираме и да закрепим имунната система.  Praynig

# 244
Ети, от теб пък най-малко очаквах да те домързи да готвиш. Rolling Eyes
Ами да ти кажа от време на време влизам явно в някакви дупки и блокирам. cry По принцип обожавам да кисна в кухнята. Но имам периоди, както сега в които дори не мога да измисля какво да наготвя  Banghead Явно, защото много сладки и тем подобни правих напоследък...не знам  newsm78 Иначе предпочитам да готвя 1000 ястия, от колкото да гладя - е те това ми е смърт. Каня се по няколко дена докато започна купчината  hahaha
amerie-много са ти сладки слънчицата, ама да те питам-пазиш ли ми Доми за Гоги? Че да не я открадне някой софиянец  Sad
Чак ме е страх да се похваля, да не ме чуе дяволът-пу-пу-пу- Венци от 3 дни ми носи сам гърнето и го използва по предназначение. Понякога ме лъже и ме кара да стоя при него и да си говорим  Joy Става и казва-нямаааа- и пак сяда. Но много съм щастлива. Явно му е дошло времето. След обяд го оставям без памперс, но се случва и да намокрим някой комплект.
Мама Дани- spoko

# 245
amerie-много са ти сладки слънчицата, ама да те питам-пазиш ли ми Доми за Гоги? Че да не я открадне някой софиянец  Sad
Чак ме е страх да се похваля, да не ме чуе дяволът-пу-пу-пу- Венци от 3 дни ми носи сам гърнето и го използва по предназначение. Понякога ме лъже и ме кара да стоя при него и да си говорим  Joy Става и казва-нямаааа- и пак сяда. Но много съм щастлива. Явно му е дошло времето. След обяд го оставям без памперс, но се случва и да намокрим някой комплект.
Пазя я, пазя  Wink То ,мойто кривото, кой ще го изтърпи  Mr. Green Същата, като майка си  Outta Joint Ама ей на, русенец ме взе, та що да не ти я дам за снаха  Hug
Киа, и тя така с гърнето. Иначе ако е без пампи, пиша на гащите в повечето случаи. Казва "пиш", когато вече е намокрила и пантофите  Close

# 246
Мама Дани все забравям да те питам, Криско в будно състояние ли те млати или спи и действа? 'Щото Дани размахва ръце и нервничи доста често когато е със затворени очи и спи. Явно преживяват нещо насън? newsm78 Ей сега преди да заспи ни изреди по домова книга... Joy явно са много чувствителни.
Ети И аз нещо се усещам, че напоследък не ми идват идеи за готвене, особено за Дани, ние сме лесни. Rolling Eyes Имам чувството, че му готвя едно и също. Thinking

Изчезвааам! Stop

# 247
Пак съм аз, обаче утре ,може да не се добера до компа, та сега бих искала да поздравя една прекрасна майка, съпруга и жена ЛАЛА   Hug
Желая ти здраве, защото е важно,
щастие, защото е необходимо,
любов, защото тя ще спаси света,
упоритост, за да преследваш мечтите си,
търпение, за да ги постигнеш,
и смелост, за да ги отстояваш докрай!
Нека всяка твоя съкровенна мечта
се превърне в реалност!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛАЛА!

Имам някакъв спомен, че обичаш лалета, и ти подарявам тези прекрасни градини

# 248
Всички вкъщи много, много да те обичат,
Мила мамо децата да те наричат.
Мъжлето на ръце цял живот да те носи,
Когато ходиш на разпивки - да не задава въпроси.

От здраве да не се оттървеш,
а парите си да не можеш да преброиш.

и Още......

Желая ти достатъчно слънце , за да запазиш мирогледа си светъл !
Желая ти достаъчно дъжд , за да оцениш слънцето още повече !
Желая ти достатъчно щастие , за да запазиш духът си жив !
Желая ти достатъчно болка , че и най - малките радости в живота да ти изглеждат много по - големи !
Желая ти достатъчно да получиш , за да задоволиш желанията си !
Желая ти достатъчно да загубиш , за да оцениш това , което имаш !
Желая ти достатъчно " Здравей " , за да ти даде сили за последното " Довиждане " !

Нека всички врати са отворени пред теб , а на затворените да намериш ключа !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЛАЛА!!!

ПП. Искам да ти подаря всички лалета на света, защото ти го заслужаваш!!!

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 01:22 от Рони-Лимони

# 249
Лалета лалета лалета за Лала!
Помня миналата година беше всичко във лалета,супер!

Пак си ти виновна Лала! Grinning

Честити рожден ден!
 Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена
с усмивка вечно озарена
и с много радост наградена!

Тайфата ни те поздравява - здраве и любов ти пожелава! Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение!

# 250
  • Варна

Честит Рожден Ден , мила Лала!
Бъди обичана,бъди желана ,бъди щастлива жена и мама!

# 251
за Лала!

# 252
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛАЛА!
ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!

# 253
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден,Лала! newsm59
Много здраве,щастие,късмет,любов,изобщо-само хубави работи ти желая! И много лалета!/ама така и не се научих да го правя това с картинките Embarassed/

# 254
Ч.Р.Д. Лала

Общи условия

Активация на акаунт