Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 892
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мамо Дани-сетих се нещо-преди време и Влади имаше проблем със съня.Постоянно се въртеше,проплакваше,събуждаше се.Педиатър ми препоръча хомеопатичен сироп/мисля,че и Сузи_а го беше споменала/,нарича се Киетюд.Пише,че е точно за нарушение на съня при дечковците.Пие се на обяд и вечер по една супена лъжица.На Влади съм давала само 2-3дни и наистина вече няма проблем/събужда се само като огладнее и ожаднее/.Може да попиташ и своя педиатър какво ще каже,но по принцип този сироп е безвреден и се продава без рецепта.Просто е и за по-будни и чувствителни деца,които преживяват нещата повече.Може да опиташ! Peace

# 256
  • София
Ето и от мен лаленца за Лала:

Честит рожден ден! Да си жива и здрава!

# 257
  • През девет земи в десета
Честит Рожден ден мила Лала,нека се сбъднат всичките ти мечти!!!

# 258
  • Варна
Честит Рожден Ден  мила Лала!!!

# 259
С поклон пред личността, майката и съфорумката ни Лала. Бъди каквато искаш да бъдеш, правито каквото ти се иска се радвай на малките си слънчица.  Hug

# 260
Честит Рождед ден Лала!
Бъди щастлива с децата си, горда от постиженията си, обичана от съпруга си и уважавана от приятелите си!

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ЛАЛА newsm51
Така и не се научих да качвам снимки Confused
Гледайте "Сеизмограф".Дават диспут ЗА  и ПРОТИВ брака и фактическото съжителство.Този консултант ми лази по нервите #Cussing out

# 262
Говорехме преди време за изпълнението на Краси Ванков.  Joy
Ето малко доза смях: http://www.youtube.com/watch?v=lkc8STCY_NI&feature=user

# 263
  • Варна
И мен току-що Димитър ме заключи на терасата #Crazy #Crazy #Crazy.стоях половин час там,виках,пищах,хвърлях щипки на долните етажи,но никой не излезе.тъкмо щях да чупя стъклото на хола с една празна бутилка и моя се прибра.през това време Димитър вече беше станал лилав от рев,защото се усети какво е направил и че мама не може да си влезе....
Сега аз съм виновна естествено,как съм могла да изляза без GSM, да простирам #Cussing out

И те така....
още сърцето ми е в гащите

# 264
Ох, познато  Tired Но да си призная не се сещам винаги да съм с мобилния в джоба, но затвори ли се вратата и се карам винаги на Венци, за да не ме заключи пак и му обяснявам какво може да се случи. jorjito, да нацелуваш малкия пакостник. Hug Почват се белите  hahaha

# 265
Мила Лала,
честит рожден ден!!!

# 266
ЧРД, Лала! От всичко хубаво - по-много!!! Лалетата свършиха, надявам се да приемеш и рози  Wink
Понеже баткото не яде разни зелении и месо, а само кайма, салами и луканки, една моя близка роднина (няма да споменавам коя, че знам ли) ми заяви, че затова аз съм виновна- не съм го научила. За формирането на вкуса най-важната роля имала майката.
Ани тези коментари са ми любими. Мнението ми е като твоето, но Калоян яде само някои неща.
И аз като теб всичко му приготвях и той си хапваше добре. И изведнъж около нова година отказа отказа всичко: манджи, каши, пюрета. И от тогава яде само някои неща, които се броят на пръсти. Започнах да му украсявам храната, да й придавам форми, взех му красиви чинийки - е не, и не. Пробвах и да не му давам нищо друго, освен предложеното ястие и резултата беше - гладен, но не хапна. Отвори си шкафа и си взе хляб. Сега съм го оставила да яде каквото си иска. Вече сам ми казва какво иска и аз му го правя. Естествено, продължавам да готвя и да предлагам. Та така и аз се оплаках и да, може и аз съм виновна, но не мога да му давам насила нещо, което той не желае.    33uu Тази седмица го записах на кухня, да го пробвам с нещо по-различно и резултата е - три пъти почти си изяде десерта и веднъж опита супата.  Confused
Хубавко сте си изкарали на Велинград и хотела изглежда екстра.  Peace

НАН - и Калоян обича да ги гледа, той пък на ябълката казва "Епъл". Лошо няма, нека учат децата. После ще ни превеждат.  Laughing
Ася - и аз го гледах, голям смях падна.
Дю - много сладка Герганчето  Heart Eyes
Синеочка, Ивка - много неприятно. Бързо да оздравяват мъниците. И всички болнички.  Flowers Four Leaf Clover
jorji - мале мила и аз бих си изкарала акъла. Добре, че се е прибрал мъжо ти, че и двамата сте се измъчили. Много целувки и прегръдки за успокоение.  Hug Hug lovekiss lovekiss Ама се чудя какви са тези дограми, които се заключват отвън.  newsm78

# 267
  • Варна
Ети, въпреки че го гледах това с Краси Ванко сега пак се посмях с кеф.Децата ме гледаха,гледаха и накрая и те започнаха да се смеят въпреки,че не виждаха монитора  Laughing

Между другото има две такива предавания по руската и по испанската.Участниците са навлечени с разни дунапрененеи дрехи и трябва да преминават по мостчета,по движещи се ленти и др.та голям смях пада.Със сълзи съм се смяла.По руската се движи стена от гипсокартон в която е изрязана човешка фигура в различна поза,ако участника не успее да застане в същата поза стената го избутва в един басей с вода. Joy

Жоржи ,позната история .И мен са ме заключвали ,но добре че мъжа ми беше в другата стая.

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 20:48 от suzi_a

# 268
Честит Рожден Ден, Лала!
Бъди здрава, запази силният си дух, музата си за дъъълги постове и нека децата и мъжът до теб те правят много щастлива!
Hug

Жоржи, извинявай ама мене ме напуши на смях от случката  JoyДа ти е жив и здрав дивака, а ти да оцеляваш лесно след дивотийте му Hug
Етка, Peace Joy

Ех, че се разкрасява темата винаги на рожденният ден на Лала Heart Eyes

# 269
  • София
Мила Лала,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве и винаги при вас да ви е все така весело.

А с тези лалета направо се разтопих.Те и на мен са ми любими,ама толкова любими,че чак преди казвах,че съм способна да се влюбя в някой стига да ми подари един голям букет от тях.

Ние нямахме нет тези дни и ви поизпуснах.Сега наваксах де,но нещо ме мързи да пиша.
Хайде целувки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт