Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 972
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
За скъпата ни ЛАЛА:

Лала, усмихвай се!

Никога не е късно за едно Наздраве!

# 271
  • София
Дано Лала намине да си види лалетата, много красиво стана наистина!

Ани, разгледах най-старателно снимките, чудя ти се на ентусиазма да пишеш толкова подробно, супер си  Wink! Много е хубаво, че сте изкарали добре. Аз пък не съм много по спа, басейните и масажите, даже да не кажа хич, а уж съм водна зодия.

Браво на дечицата, едно на английски, друго на немски проговаря  Laughing. Яна пък говори с френски акцент  Laughing, казва Ньо може (не може), ганье на гърнето и едно такова хубаво носово Н, трябва да я чуе Лала, сигурно ще оцени  Joy.

Аз да ви питам, няколко вечери подред вместо АМ-то (още й давам Аптамил 3) й давахме прясно мляко, от съседска крава. Ще ми се да го спирам това АМ вече. Мислите ли, че е добра идея да даваме прясно или е по-добре да й давам айран? Тя май няма да го пие с такъв кеф, ама  newsm78.

За съжаление, нямам добри новини за сърчицето. Ембрионът не е мръднал от миналата седмица и не тупка. Ще ходя да го махнем във вторник  Cry.

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 23:45 от Betta

# 272
Бета, сигурно ли е това, що не изчакаш още малко и да идеш пак на док. Да не е станала грешка, б*си, много кофти ми стана  Sad  Hug
Моята Киа, от НГ, не пие АМ вечер, сама го отказа, но от няколко дена, си пийва айрянче с баща си, по време на вечеря. Още не съм и давала, само прясно млекце. Винаги е с грис, или "Нескуик"- зърнената закуска ( много рядко).
Много силно те прегръщам  Hug

# 273
Betta -много гадни новини, spoko но върви на още един доктор преди да вземеш решение. Както казват старите хора-всяко зло, за добро. Когато трябваше да взема решение, за предното бебче/аз бях в 3 месец в края/ ме гледаха около 10 доктора-5 от тях ми казаха,че няма сърдечна дейност, другите ме успокояваха. Много бях разстроена. В този момент ми помогна една от санитарките в паталогията. Вкара ме в съседната стая и ми показа едно младо момиче, цялото обездвижено в 8 месец. В това положение е било още от самото начало на бременността. Жената ми каза, че това и е трета бременност и все с фатален край. Погледнах тъжните очи на бременната и и се усмихнах и казах, че този път ще си има здраво бебче. Прибрах се в стаята и реших, че ще си дам друг шанс-за здраво бебче. Докторите ми казваха,че дори и да ме обездвижат ,както нея вероятността да е увредено е голяма и затова се реших да направя аборт. Бета, пиша ти го, с тази цел за да не се отчайваш. 3 години след това си гушках Венци. Каквото и да стане, бъди силна  Hug Бременността ти е малка и след месец пак опитайте Wink Може този път да излезе момченце-от сърце ти го желая Hug Hug
п.п.Понякога животът ни поставя трудности, не за да ни сломи, а за да ни направи по-силни и след време победата да е по-сладка.

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 00:27 от eti_31

# 274
Бета, силна прегръдка от мен!
Сигурна съм , че ще вземеш най-правилното решение Hug

# 275
  • Варна
Beta  Hug ,хем ми е мъчно  хем ме е яд.С такова желание го направихте...,но наистина по-добре малко по-късно но здравичко.
За прясното мляко знам,че не е редно да се дава.Макар и от домашна крава. Peace

# 276
Бета  наистина гадно и само ти си знаеш какво ти е...
Проверете поне с още двама лекаря състоянието ,защото няма да е честно спрямо никой, заради лекарска грешка да бързате,не бързай,дано  стане чудо! Praynig

Лала хайде на отчет,ама май е ранко още де, с това ново време! newsm78

И на мен ми станаха любими лалетата и сега ако някой ми подари лалета го взимам!Наистина са едни от най красивите и ухаещи на пролет пролетни цветя!

Юл яде кисело,но прясно не ще ,ако искат децата не виждам лошо...

Е пак се смях с този Ети! Mr. Green

# 277
Аз съм решила още една година да продължим на адаптирано мляко.Иначе Мария и кисело яде, прясно също е опитвала от кухнята.Чела съм, че прясното мляко след 3 годинки се дава, но не мисля, че ще е фатално и преди това да се даде.
Това което ми направи впечатление обаче е, че кравата е съседска.Предполагам, че са й направени задължителните изследвания, за туберкулоза да речем.

# 278
Бета, прегръщам те силно и ти желая кураж и сили!

# 279
  • София
Благодаря ви за съчувствието и милите думи  Hug! Аз й имам доверие на мойта лекарка, тя е завеждаща на патологията на Тина Киркова, Панова се казва. В 8-ма седмица трябваше да се види вече, тя даже повече изчака, макар че още миналата трябваше да види сърчице. Аз някакси го приех вече, нали още преди две седмици онзи доктор ми каза, че не му се виждат наред нещата.

И аз съм чувала, че не трябва да се бърза с прясното мляко, ама гледам, че си го пие и й харесва  newsm78. А кравата е от селото, където живее майка ми, там доста хора гледат крави и им изкупуват млякото, така че вярвам, че е здрава.

# 280
  • София
Бетта- Hug Hug Hugи от нас!

# 281
Betta,съжалявам мила за бебчето HugПросто си помисли,че така е било писано и наистина е по-добре по-късно ,отколкото болно бебе.
Алекс беше при баба си и в 5.00 сутринта ми го докараха,защото вдигнал адска температура , започнал да повръща и жената се уплашила да стане още по-зле.До преди малко беше като парцал и нито Панадол,нито свещички помогнаха.Добре,че му дадох Нурофен и веднага му светна.Дано нямаме повече толкова боледуващи бебета,че наистина е кошмар.
Лала,разказвай мъжо как те сюрпризира за рожденния ден Wink

# 282
  • somewhere over the rainbow
Лала, честит рожден ден!  bouquet Много Hug от нас!
Бета, Дая отдавна консумира прясно мляко /може би от половин година/ от село. Имам им абсолютно доверие, защото аз самата пия мляко от тези крави от години, направо се наливам де Blush  Много го обичам. Друг е въпросът, че Даяна го недолюбва и, когато навири шишето и усети, че е прясно, прави една отвратена физиономия, все едно е мръсно и гадно /така се муси при вида на наакания си памперс hahaha/ Ако Яна го обича, да си пие Peace
Другото, за бременността, момичетата са ти го казали Hug

# 283
Бета, съжалявам миличка. Минала съм по този път цели три пъти, докато дойде момента с Криси. Не се отчайвай, опитай се да погледнеш по философски на нещата. Според мен не се тормози с още прегледи и напразни надежди.  Cry Прегръщам те горещо и ти изпращам цялата си събрана мъдрост по въпроса с надеждата да ти е малко по -леко.  Hug ( а за пробването изчакай минимум 6 месеца и тогава).
Тиция много лошо с тези високи Т, дано се оправи бързичко Алекс.  Hug
Ние бяхме предиобяд на детски рожден ден, и съм разочарована от Криси. Това не беше моето усмихната и общително дете. От както сме тук в София е станал, много затворен, не общува с никого и реве за мен само за миг ако ме изпусне от поглед.  Outta Joint Tired Иначе си изкарахме добре, беше весело и си поиграха децата, но все пак .....

# 284

Общи условия

Активация на акаунт