Лала, усмихвай се!
Никога не е късно за едно Наздраве!
! Много е хубаво, че сте изкарали добре. Аз пък не съм много по спа, басейните и масажите, даже да не кажа хич, а уж съм водна зодия.
.
.
.
но върви на още един доктор преди да вземеш решение. Както казват старите хора-всяко зло, за добро. Когато трябваше да взема решение, за предното бебче/аз бях в 3 месец в края/ ме гледаха около 10 доктора-5 от тях ми казаха,че няма сърдечна дейност, другите ме успокояваха. Много бях разстроена. В този момент ми помогна една от санитарките в паталогията. Вкара ме в съседната стая и ми показа едно младо момиче, цялото обездвижено в 8 месец. В това положение е било още от самото начало на бременността. Жената ми каза, че това и е трета бременност и все с фатален край. Погледнах тъжните очи на бременната и и се усмихнах и казах, че този път ще си има здраво бебче. Прибрах се в стаята и реших, че ще си дам друг шанс-за здраво бебче. Докторите ми казваха,че дори и да ме обездвижат ,както нея вероятността да е увредено е голяма и затова се реших да направя аборт. Бета, пиша ти го, с тази цел за да не се отчайваш. 3 години след това си гушках Венци. Каквото и да стане, бъди силна
Бременността ти е малка и след месец пак опитайте
Може този път да излезе момченце-от сърце ти го желая

и сега ако някой ми подари лалета го взимам!Наистина са едни от най красивите и ухаещи на пролет пролетни цветя!
! Аз й имам доверие на мойта лекарка, тя е завеждаща на патологията на Тина Киркова, Панова се казва. В 8-ма седмица трябваше да се види вече, тя даже повече изчака, макар че още миналата трябваше да види сърчице. Аз някакси го приех вече, нали още преди две седмици онзи доктор ми каза, че не му се виждат наред нещата.
. А кравата е от селото, където живее майка ми, там доста хора гледат крави и им изкупуват млякото, така че вярвам, че е здрава.
Просто си помисли,че така е било писано и наистина е по-добре по-късно ,отколкото болно бебе.
Много го обичам. Друг е въпросът, че Даяна го недолюбва и, когато навири шишето и усети, че е прясно, прави една отвратена физиономия, все едно е мръсно и гадно /така се муси при вида на наакания си памперс
/ Ако Яна го обича, да си пие 
Прегръщам те горещо и ти изпращам цялата си събрана мъдрост по въпроса с надеждата да ти е малко по -леко.
( а за пробването изчакай минимум 6 месеца и тогава).
Иначе си изкарахме добре, беше весело и си поиграха децата, но все пак ..... Препоръчани теми