Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 893
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Мила лала Честит Рожден ден!
Да си здрава и щастлива
за съпруга си единствена любима
децата да те уважават
в работата оценяват.
Много здраве,щастие,късмет
и любов безкрайна като интернет

# 286
Мила Бета много силно те прегръщам  Hug Hug Hug Hug  lovekiss Flowers Bouquet Kissing Heart  action032Hug

Нани веднъж беше дала линк към една рецепта за кашкавалено руло.Имаш ли го под ръка ,защото ще имам гости ,а не мога да го намеря.

После ще ви кача малко снимки от Карлово,тази седмица сме ерген и мома Heart Eyes

# 287
Iska, дано не ти е късно, чак сега погледнах темичката.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249874.0
Бета, прегръдки и от нас! Hug

# 288
Iska, дано не ти е късно, чак сега погледнах темичката.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249874.0
Hug Kissing Heart kiss lovekiss Flowers Bouquet Kissing Heart kissблагодаря

# 289
Бета,  Hug  Hug  Hug

# 290
  • София
Бета,какво да кажа и аз,то думите са излишни.Много прегръдки и бъди все така силна.
И аз преживях това преди да забременея с Люси,изчакахме три месеца и започнахме опитите от начало.
Какво да се прави,Господ е решил така да стане.Другия път всичко ще е наред. Hug

# 291
  • София
Beta  Hug Hug Hug
Момичета, Цеце е по-добре, но равносметката е тази- за 1 месец, две гнойни ангини и 2 антибиотика  Tired Никакви ясли повече, натрових си детето  Crossing Arms
Дю, е за такива червени бузки говорих аз  Hug
Тиция, бързо оздравяване на мъника  Praynig
Лала, честит рожден ден на патерици   bouquet
И Цеце пие прясно мляко понякога, харесва го, започнахме с козе, а сега и краве домашни  Peace Бях решила да пие по-дълго време адаптирано, но той го отказа в един момент и оттогава не иска да го пробва дори  Naughty
Лек ден момичета, по-късно ще ви подосаждам пак  Party

# 292
Сладурки, по кафенце
Ивка, радвам се, че Цеци е по-добре, и никакви болести вече  Praynig
Лека седмица, и целувки на всички  Hug

# 293
Амери мерси за кафето!Чудесно започваме седмицата!

Flutter

А за новата тема кой ще я почва!Бях влизала в една чужда тема и щях да ви предлагам като нея да си оформим 1 страница, но да сме съгласни всички де!И може вече някое конкурсче или нещо весело да измислим за великден!

Някой започнал ли е подготовка, то е още рано но някои мои познати се подготвят със украсите! Thinking

Ще потърся коя беше темата! Peace

П.С. Намерих я,значи идеята е като тях да направим всички рожденни дни да се отварят със препратка към линк,така ще имаме много повече място на първа страница и за други неща!

Но нека всички са съгласни де! Peace

Ето я темата на септемвриичетата е вижте как е дадено!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277342.0

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 09:55 от Eli83

# 294
Сега влизам във форума и пак ме разчувствахте ужасно много. Благодаря ви много, душички, страхотно внимание, даже помните цветята, които обичам.

Аз на РД бях със зверска хрема. Просто ходех с една кърпа на носа, който въобще не спираше да тече, а аз да кихам. И беше така червен, че бях като клоун. 2 не виждах. Мъжът ми беше направил подаръка предварително - нов телефон - а родителите ми ни направиха подарък уикенд в Свети Константин и Елена, в Спа хотел - Азалия. Аз болна, влача се като парцал, на всичкото отгоре и бойлера ни се развали и чашата преля. Но си казах, че по-добре болна на Спа хотел, отколкото болна вкъщи без бойлер. Та там като се наврях в сауната, после в басейна, после масаж и така редувах няколко пъти и утрепах сополите. В събота вечерта вече бях супер. Много хубаво си прекарахме (децата бяха при нашите - това беше част от подаръка Mr. Green). По едно време в събота майка ми се обажда - безпокоила се за Пиер, защото повърнал и май го боляло корем. А аз - "ааа, не, не може да му има нещо. Ще му мине, как така ще се разболява точно сега - от 5 години това ми е първият уикенд релакс, а той ще ми повръща". Казах на майка ми, че вероятно се е задавил, тя не беше много убедена, но се съгласи.  hahaha Е, снощи вече ми вдигна температура, но пък тази сутрин нямаше. При мен винаги всичко трябва да е по-сложно, но все пак, въпреки че какво ли не ставаше, за да ми се развали уикенда, все пак успях да си го взема, със зор, но си го използвах до дупка.  Grinning

Докато четох поздравите, видях какво е написала Бета. Аз все пак се надявам нещата да се оправят, ако ли не, Бета, прегръдки от мен и да знаеш, природата си знае работата, специално в този случай.  Hug

# 295
хеей Лала важното е че сте сменили обстановката и сте си починали масажи туй онуй,пък няма сега заради един нос да си седиш в къщи я! Mr. Green

Ох аз да се махам вече!

Бай!

# 296
Поздрави и от мен!  55 С пожелание за спорна седмица към работните майчета! А на всички здраве на вас и дечицата ви!
amerie-мерси за вкусното кафенце!
Аз все още нямам настроение, но поне знам от какво е./М/. Много го мразя този период от месеца  Tired
За великденската украса вече творя. Утре ще покажа как съм украсила. Сега в момента правя подаръци за сестрите и лелките в яслата. Ще стане страхотно. Току-що засадих леща в памук  hahaha, за да стане жива тревичка за подаръците, но това ще порасне след седмица чак. Ако се получи и за мен ще направя.
lala-страхотен подарък си получила  Wink Нищо, че си била с хрема, важното е да си си починала психически. Имаш ли снимки поне да оплакнем очички  Crazy
Моето момченце май свикна с мисълта да ходи на ясла. Ходим пеша и не мрънка от 2 седмици. Но ако сестрата се задържи да си поговори с мен тогава проплаква, но е за малко. Иначе си я хваща за ръката и я води сам към стаята  Heart Eyes. Утре ще се опитаме за втори път да спим и дано този път се получи. Вече не го оставят да спи преди обяд и като го взема много плаче и е кисел и като се приберем едвам успявам да го преоблека и заспива в движение.
А с тази смяна на времето вчера такъв зор видях. Заспа в 18.45 ч. чак  ooooh!, но го събудих след половин час, за да не стоим дежурни през нощта. Иначе си легна в 23ч.

# 297
ети, имам една снимка в новия си телефин дето не знам даже как да я кача на компа Grinning Докато разбера как действа телефона, ще мине сигурно година, добре че са тука младите колеги да ме светват за някои нещица. А на снимката ми се вижда главно червеният ми нос и и нищо друго, с което някой да си оплакне окото.  Grinning

Бета, мисля си за теб тука и не искам да ти давам напразни надежди, но исках все пак да ти кажа, че като бях бременна във Франция, лекарите отказваха да ме прегледат преди 10-та седмица. Даже мисля, че ме гледаха по-късно за първи път. Моят гинеколог тука, който пък е работил в Англия също не обича да се взира преди 10-та седмица. Така че изчакай малко(струва ми се, че още нямаш 10 седмици) преди да предприемеш нещо, за да си сигурна в решението. Целувки!

# 298
  • Варна
Мила Бетта, Hug Hug Hug hug lovekiss lovekiss lovekiss
Господ си знае работата!

Искам и аз да ви пожелая успешна седмица  bouquet

Снощи не сме спали с Димитър, и сега отиваме да наваксаме Tired
После ще се включа по темите Mr. Green

# 299
Ей, Лала, не се измъквай без снимка  Mr. Green Радвам се, че сте изкарали добре  Peace Страхотен подарък, искам и аааааааааз  Praynig
Жоржи, зъбки ли го мъчат Друнди  newsm78 Дано сте добре  Praynig Ти май в последно време, нямаш мира  Hug
Аз няма да украсявам за Великден, щото ще ходим при свеки  Mr. Green Но, ще се радвам за всяка ваша украса  Grinning
Етко, ще стискам палци, мъника да свикне да спинка на яслата  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт