Да си здрава и щастлива
за съпруга си единствена любима
децата да те уважават
в работата оценяват.
Много здраве,щастие,късмет
и любов безкрайна като интернет

благодаря

Никакви ясли повече, натрових си детето 

Бях решила да пие по-дълго време адаптирано, но той го отказа в един момент и оттогава не иска да го пробва дори 

Е, снощи вече ми вдигна температура, но пък тази сутрин нямаше. При мен винаги всичко трябва да е по-сложно, но все пак, въпреки че какво ли не ставаше, за да ми се развали уикенда, все пак успях да си го взема, със зор, но си го използвах до дупка. 
С пожелание за спорна седмица към работните майчета! А на всички здраве на вас и дечицата ви!
, за да стане жива тревичка за подаръците, но това ще порасне след седмица чак. Ако се получи и за мен ще направя.
Нищо, че си била с хрема, важното е да си си починала психически. Имаш ли снимки поне да оплакнем очички 
. Утре ще се опитаме за втори път да спим и дано този път се получи. Вече не го оставят да спи преди обяд и като го взема много плаче и е кисел и като се приберем едвам успявам да го преоблека и заспива в движение.
, но го събудих след половин час, за да не стоим дежурни през нощта. Иначе си легна в 23ч.
Докато разбера как действа телефона, ще мине сигурно година, добре че са тука младите колеги да ме светват за някои нещица. А на снимката ми се вижда главно червеният ми нос и и нищо друго, с което някой да си оплакне окото. 
Страхотен подарък, искам и аааааааааз 
Дано сте добре
Ти май в последно време, нямаш мира