Ама вие ме взехте за мезе! 

. Да са ти живи и здрави. Криси също трудно и рядко казва К обикнове казва Т, затова е Тиси и много рядко Киси. А днес му викам кажи Кристиян Михайлов - а той Киси Адабайлов. 

щях да се разтопя от кеф, няма по хубаво нещо по -прекрасен момент от този. А какви закачливи пламъчета плуват в малките очички. 
На два пъти ме натупа. Първият път беше в 2 и 15 след 10 мин успях да го успокоя и да заспи и после се повтори в 3:15. Вече ме е страх другата седмица като трябва да ходя всеки ден на работа какво ще е. Сигурна съм че преживява че ме няма през деня. Като се върна от работа е залепен за мен, иска да се гушкаме постоянно и ако някой случайно го докосне ( не дай боже да поиска да го гушне) се започва едно - Няма пипа, няма геда, Мама пипа. Ужас
Как ще свикне Криси без мен, а аз мисля към май да го пращам на ясла сигурно тогава вече ще ходя със сини очи 
100% потвърдено и от нас. За 4 седмици сме изкарали 3 вируса, единия вече си го влачим 2 седмици (остана янкаква остатъчна кашлица, но пак не без нищо.). Надявам се хомеопата да ни помогне да се адаптираме и да закрепим имунната система.
По принцип обожавам да кисна в кухнята. Но имам периоди, както сега в които дори не мога да измисля какво да наготвя
Явно, защото много сладки и тем подобни правих напоследък...не знам
Иначе предпочитам да готвя 1000 ястия, от колкото да гладя - е те това ми е смърт. Каня се по няколко дена докато започна купчината 

Става и казва-нямаааа- и пак сяда. Но много съм щастлива. Явно му е дошло времето. След обяд го оставям без памперс, но се случва и да намокрим някой комплект.

Става и казва-нямаааа- и пак сяда. Но много съм щастлива. Явно му е дошло времето. След обяд го оставям без памперс, но се случва и да намокрим някой комплект.
То ,мойто кривото, кой ще го изтърпи
Ама ей на, русенец ме взе, та що да не ти я дам за снаха 
Ей сега преди да заспи ни изреди по домова книга...
явно са много чувствителни. 

Препоръчани теми