Аз диетата я почнах, точно след цикъла
Сега задържам, но не качвам, въпреки, че си хапвам - само разрешените неща
Знам, че ще успея

Във Варна частните градини са към 400-450 лв на месец.И аз бих избрала гледачката
Не заради парите,а защото ще бъдеш много по-спокойна,че детето няма да боледува така често и ще му се обръща персонално внимание.Аз от самото начало си мисля за гледачка,но е много трудно да попаднеш на точния човек.Имах познати,които направо са ми разказвали такива ужасии
Как гледачката например дърпа пердетата и щорите,за да не й пече слънцето вътре и си гледа сериалите,а детето стои на тъмно по цял ден като зомби

Даже смея да твърдя,че в момента Цвети я гледам доста по-безотговорно в сравнение с Валерия и Георги 

Аз съм също абсолютен фаталист,а покрай това и песимист
Само да си помисля дори нещо лошо и хоп,става.Мъжът ми пък е ужасен оптимист,въпреки че е преживял ужасни неща през живота си до сега и все ми се кара,че аз предизвиквам съдбата.Ще се опитам да намеря къде точно съм архивирала тези материали от една американска авторка и ще ти ги пусна.Та, тя има книга дори за рака и казва,че когато си мислим за негативни неща натрупваме аурата си с негативизъм и така си навличаме дори и болести
Препоръчвам ви го този филм.Хаджиева също ми каза аз съм здрава физически ,но болна духом ,което според хомеопатите е по-лошия вариант . Тя също ми каза погледни живота от хубавата страна и децата ти ще боледуват по-малко

Тоз скайпе не го ли ползвате, извинете или скитосвате наляво надясно може би по чужди мъжоря?!?!

Ми така де, сега ми е паднало, после няма кога. То и аз няма на кого да се оплача от моето мъжеле.
Уж е надалече, и се обичаме още повече....ама мъже, все ще те ядосат за нещо. 

Преди като си бях тук сама с Цеце и отивам при мама на село, олеее като отвързана бях, напред-назад, кафенца безброй

Пу-пу