Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 967
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Ще я водя на преглед към 14ч, че педката е 2-ра см. Давам и Нурофен, и сега по никое време спи, и се поти  Sad
Аз диетата я почнах, точно след цикъла  Peace Сега задържам, но не качвам, въпреки, че си хапвам - само разрешените неща  Peace Знам, че ще успея  Embarassed Не се отказвай, ти си силна  Hug

# 91
Arlia,честит рожден ден  bouquet
Зоя много прилича  на дъщеричката на моя приятелка от Пловдив.Все едно една майка ги е раждала ooooh!
Ивка,кави сат ия такси за 13 дена,направо ме уби #CrazyВъв Варна частните градини са към 400-450 лв на месец.И аз бих избрала гледачката Peace Не заради парите,а защото ще бъдеш много по-спокойна,че детето няма да боледува така често и ще му се обръща персонално внимание.Аз от самото начало си мисля за гледачка,но е много трудно да попаднеш на точния човек.Имах познати,които направо са ми разказвали такива ужасии #Cussing outКак гледачката например дърпа пердетата и щорите,за да не й пече слънцето вътре и си гледа сериалите,а детето стои на тъмно по цял ден като зомби #2gunfire

# 92
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки,как сте!? Hug

На мене напоследък от работа и развеждане на деца насам-натам не ми остава време за писане,но иначе си ви чета Wink

Синеоче ето тази програмка много я уважавам и за редактиране на червени очи,за изрязване и намаляване на снимки,като точно задаваш желаните пиксели,много е лекичка и приятна за работа Peace

И аз да се включа по темата за младите майки,ами като съм родила дъщеря ми на 18 години да не би да не съм я гледала като хората,тогава нямаше нито памперс,нито пюрета,хумани или сокоизстисквачки,това не ми е пречило да е винаги чиста и спретната,да я храня здравословно,по заведения и кафенета  не е водена,лягала си е винаги навреме,да не говорим за това какъв авторитет имам пред децата си Wink Даже смея да твърдя,че в момента Цвети я гледам доста по-безотговорно в сравнение с Валерия и Георги Laughing А на годините на Рони съм имала вече две деца,така,че Ронка,изобщо не подлагам на съмнение твоето чувство за отговорност Laughing
Етка никой не се сърди,нищо лично,просто си коментираме,като няма какво друго да правиме,пък и като гледам си споделила ти как усещаш нещата за себе си,не визираш никой друг  Laughing Hug

Ронка врътни едно телефонче ако имаш време като дойдеш до София,домъчняло ми е за вас  Hug

Амери няма да те забравя,видя ли мацката ще я питам какво е правила.Киа по-добре ли е вече!?

Арлина,честит рожден ден,много здраве,щастие и любов ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

Дидито,честито бебче на сестричката ти,много да ви радва newsm32

Ивка мисля,че да ти гледат детенцето за 300лв. си е направо без пари в сравнение с яслата,няма да боледува толкова,ще му обръщат много по-голямо внимание,а и човека е познат,което е мнооого голям плюс Peace

Айде махам се да не ставам досадна Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 12:23 от Пиги®

# 93
Честит рожден ден Арлина!
Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл!
Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече!
Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духа си жив!
Желая ти достатъчно болка, че и най-малките радости в живота да изглеждат много по-големи!
Желая ти достатъчно да получиш, за да задоволиш желанията си!
Желая ти достатъчно да загубиш, за да оцениш това което имаш!
Желая ти достатъчно “Здравей!”, за да ти даде сили за последното “Довиждане!”

Честита Първа Пролет!

Честито бебче и на сестричката на Диди!

Аз съм си в къщи взех си един ден отпуска Валери вчера направи спазъм.
Аз пък съм лоша майка.Да гледам ги грижа се за тях ,но и страшно много предизвиквам съдбата.преди две седмици се разбрахме с колегите да ходим на Карандила да посрещаме първа Пролет ,аз още тогава предупредих ,че ние се разболяваме в последния момент и така и стана,има и други случки такива .вчера се опитахме да гледаме един филм който ми препоръча д-р Хаджиева "Тайната",първо не успяхме по ред причини да го изгледаме ,а до където можахме се оказа ,че аз реално предизвиквам всичко в къщи,ако си променя мирогледа всичко ще се оправи ,но това е страшно трудно.Ако тръгна на психолог ще ме помислят за луда ,защото в България винаги свързват психолог с психиатър.
Иве аз също съм на мнение за детегледачка,ако не е майка ми да го гледа не знам.аз не мога да си позволя детегледачка ,а за ясла направо не ми се мисли.Той така боледува ,а там ooooh!
Купих и небет шекер благодаря на всички за отзивчивостта.
Всички болнички малки и големи много бързо да оздравяват ,а на всички останали хубав слънчев ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Иска,знаеш ли, че има нещо вярно в тази теория NaughtyАз съм също абсолютен фаталист,а покрай това и песимист SickСамо да си помисля дори нещо лошо и хоп,става.Мъжът ми пък е ужасен оптимист,въпреки че е преживял ужасни неща през живота си до сега и все ми се кара,че аз предизвиквам съдбата.Ще се опитам да намеря къде точно съм архивирала тези материали от една американска авторка и ще ти ги пусна.Та, тя има книга дори за рака и казва,че когато си мислим за негативни неща натрупваме аурата си с негативизъм и така си навличаме дори и болести ooooh!

# 95
да направи ми впечатление една жена от филма ,която казваше ,че била болна от рак .Но не се уплашила и всеки ден казвала аз се изцелих ,аз се изцелих и отделно гледала всяка вечер комедии ,а не тъжни филми или други само комедии не си спомням за какъв период ставаше дума ,но тя се излекува от РАК без химиотерапии newsm78Препоръчвам ви го този филм.Хаджиева също ми каза аз съм здрава физически ,но болна духом ,което според хомеопатите  е по-лошия вариант . Тя също ми каза погледни живота от хубавата страна и децата ти ще боледуват по-малко  33uu

# 96
Здраейте!
Първо Честит рожден ден на Арлина! Да си жива и здрава,много обичана,невероятна късметлийка и преливаща от щастие!Нека всичко,което си пожелаеш на този ден се сбъдне,наздраве!

А сега да ви почерпя за здравето на моята сестричка Нели. Днес навършва 30 години. Да ми бъде здрава и щастлива!

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 13:49 от eti_31

# 97
Арлина Ч.Р.Д.! Желая ти много усмивки!

Ч.Р.Д и на твоята сестричка, Етко!

Абе Лети аз го гледах този филм и ми се видя малко смшно, но честно казано може и да има нещо вярно. Хем не ми се вярва, защото аз съм рационален човек, хем имам доста примери. Най-малкото стреса наистина отключва болести и инфекции - ей на при мен- напоследък боледувам яко и това е вследствие на стрес, сигурна съм.

Иси, а ти наистина мноо трепериш на децата си. Обичаш ги страшно много и си привързана силно и в това няма нищо лошо, ама защо все чертаеш лоши сценарии? То не че предизвикваш нещо, но според мен цялото това напрежение и стрес се отразява на цялото семейство. Някак се нарушава хармонията.

Ама съм страшен дървен философ, а? Да взема себе си да оправя, па тогава да ръся мозък Laughing

Ивче, ако питаш мен наемай жената. Може след 1 г. пак да го опитате на детска, но сега щом толкова боледува какъв е смисъла да го мъчиш милинкото? То хубаво ясла, контактува с деца, но не на всяка цена, нали? Щом боледува повечко, по-добре с гледачка, пък другата година ще пробвате пак. Знам че ти ще вземеш най-доброто решение!

Синеоче, Арлина, много са пораснали и двете сладурки.  Hug

Ъхъ, забрави ме ти мен и ме изостави болна и нещастна, без сродна душа на която да се оплача от мъжа си  Crossing Arms Тоз скайпе не го ли ползвате, извинете или скитосвате наляво надясно може би по чужди мъжоря?!?! Naughty Crossing Arms Whistling ooooh!

Ето едноклипче как Лора папка

# 98
Еййй, Бобка, голяма сладурка таз мойта Лорка бе!!!  Heart Eyes Hug
Използвам го аз скайпа, ама както се изразява баба ми "по цял ден си развявам пръднята"  Joy Joy Joy Ми така де, сега ми е паднало, после няма кога. То и аз няма на кого да се оплача от моето мъжеле.  Crossing Arms  Уж е надалече, и се обичаме още повече....ама мъже, все ще те ядосат за нещо.  ooooh!

Етка, да е жива и здрава сестричката ти!   bouquet

# 99
Арлина, честит рожден ден!!!
ЧРД и на Нели, сестрата на Ети!!!
Пожелавам ви цялото щастие на света!!!

# 100
  • Варна

Ети,да е жива и здрава сестричката ти.От сега и занапред само щастие и късмет и желая.

# 101
  • София
Ети, честит празник на сестричката ти   bouquet
Момичета, благодаря за мненията ви, още повече, че съвпадат с моето за детегледачка  Hug
Ронка, скитай на воля, както казваш сега ти е паднало  Peace Преди като си бях тук сама с Цеце и отивам при мама на село, олеее като отвързана бях, напред-назад, кафенца безброй   Party

# 102
днес следобед се чувствам като бял човек-нито дете,нито мъж,нито работа Mr. GreenС една дружка скиторихме по кафета и магазини.
Боби,ще пускам клипчето на Лорка за разяждане на Алекс JoyМного е готина душицата Heart Eyes

# 103
  • През девет земи в десета
Аууу,Синеоче,тя е голяма работа твоята Лорка,винаги съм го казвала,но сега още повече ми се затвърди мнението,Цвети само разни работи,които се боцкат с виличка си яде сама,лъжичката все още я обръща наопаки докато я докара до устата! ooooh!

# 104
Етко, ДА Е ЖИВА, И ЗДРАВА, ТВОЯТА СЕСТРИЧКА

Моята Киара е с гнойни налепи, няма висока темп. сега, и педката, ме съветва да не и давам АБ. Каза да изчакам до неделя, и да го почна ако вдигне над 38 градуса. Да я послушам ли, или да го почвам  newsm78
Синеоче , голям сладур, Лорка  Hug Пу-пу  Grinning
Иска, и аз си мисля, че съм лоша майка. Все за най-лошото си мисля, ей оня ден казвах, че не боледуват много и ето от вчера - грижи. Добре, че мъжО, ме подкрепя, че иначе съм луднала с моята кекава психика  Mr. Green
Тиция, пожелавам ти по-често такива свободни мигове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт