Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 964
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Синеоче, пробвай на Macrosoft Offise Picture Manager Виж дали я нямаш таз програмка - отваряш после, отстрани в дясно на екрана - >Edit pictures->Resize - кликваш и задаваш големините. Аз тази ползвам  Peace
Днес ми звъннаха от яслата в 16 ч, че Киа е с темп. 38.8. Ще я водя утре на обяд, но звъннах на педката и каза да и давам дотогава Нурофен. Аз мислех, че ни се е разминало. П- фу, така ми е гадно  Sad

# 76
  • somewhere over the rainbow
Днес е астрономическата пролет, годината е високосна Peace

Синеоче, и с Пейнт става бе. Аз преди да сложа ФШ, с Пейнт намалявах Peace

# 77
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Didito, честито! Да е жива и здрава племеничката ти и много да радва цялото семйество!

Бета, гърнето и Вяра го пропуска, когато й хрумне! Явно има още време докато дойде моментът, който толкова очакваме!

При нас нищо ново. Аз днес си взех отпуск, понеже снощи имах едно излизане и исках да се понаспя. Тук предстои празник на града в събота и се надявам времето да не е срещу нас.
Вяра всеки ден научава нови думи. Обаче забелязвам, че си пада по екстремни преживявания. Качва се на дивана и иска да скача от него, кошарата й е до един фотьойл, качва се по него и иска да се пуска с главата надолу в нея  Shocked!
Иначе в началото на май ще ходим на екскурзия в Анталия. А междувременно от работата  ми предстоят командировки в София, Варна и Севлиево. Изобщо – няма време за скука!

Бързо оздравяване на всички болни!
Лека и спокойна вечер от нас!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 12:01 от pepi111

# 78
Здравейте!
Пръво искам да кажа, че не съм искала да засегна никой с последния си постинг, най-вече Рони-ти знаеш колко те обичам Hug
Дидито, честито бебче! Нека расте здрава и щастлива!

Синеоче-много е хубава снахичката Heart Eyes
amerie-не пазя никакви диети   33uu , спряла съм ги още миналата година. Един път в седмицата само се сещам да си включа вибриращия колан и си правя по една серия за корем и задни части.
Де-си-ела някоя сутрин да пием кафенце по женски, като оставиш Лъчи на ясла Wink

# 79
Ети и зетя го бива. Дай някоя снимка да ви видя по-скорошна, че се забравихме. На Великден ще сме в Русе и ще се видим непременно.

Абе Нанче как с пейнта, ръчках, ръках и никъде не видях рисайз.А дето каза Амери с тая програма преди го правех, но сега я нямам.

Отивам да пробвам пак.

# 80
Синеочка отваряш снимката със пейнт и на image-stretch/skew си пишеш в проценти колко да ти я намали!Аз примерно на снимки от телефона ми си ги намалям като напиша и по хоризонтала и по вретикала 20,но ти ще пробваш колко те устройва! Peace

Сори че тук обясних!На мен Нан преди ми каза и аз все с пейнт си ги намалям!

Дидито честито ти племенниче newsm30 smile3504 newsm32, много да радва мама и тати и цялото семейство!

# 81
Ели мерси, стана Hug

# 82
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, АРЛИНА!
Пожелавам ти смелост,
за да мечтаеш, и дързост,
за да осъществиш мечтите си!
Можеш да бъдеш всичко,
което поискаш!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Лек ден, на всички  Hug

# 83

Да почерпя,че днес ще съм цял ден в движение и  ще намина към неделя чак. Wink

# 84
  • София
Момичета,
Пред една голяма чуденка съм сега Rolling Eyes
Нали Цеце пак тръгна на ясла, но какъв е отчета- тръгнахме на 4 март, до 11 ходихме на ясла (6 дни), после до 19 болни, сега още 2 дни ходи. При най-добрия случай другата седмица ще ходи 5 дни (дано е здравичък  Praynig ). Та 13 дни посещение 350лв., ако не гледаме парите, 1 седмица прием на антибиотик и какви ли не сиропчета. Това е от една страна.
Една моя приятелка и колежка ми предложи нейната свекърва, която изгледа детето и, да гледа Цецо за 300лв. на месец. Тя е много свясна, скромна и добра жена и сега се чудя дали да не го спра от ясла и да го гледа тя до 3 годишен поне.
Та сега се чудя аз, мъж ми и той нищо не казва, аз да съм решила  Thinking

ЧЕСТИТ РОДЖЕН ДЕН, АРЛИНА   bouquet

# 85
Ето това се случва,когато си намажем крема за дупи на лицето: Mr. Green

# 86
  • Варна

Ако в живота има нещо по-хубаво от здравето,
по-силно от любовта и
по-бурно от младостта,
то и него ти желая.
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с огън,
а годините с младост...

Честит Рожден Ден Arlina!

# 87
Арлина, нека твоите желания бъдат мои пожелания! Желая ти един незабравим празник.  Heart Eyes
Честит Рожден Ден

http://www.123greetings.com/birthday/birthday_flowers/anniversa47.html
Поздрав от мен за теб!

Синеоче, Арлина, много са пораснали и двете сладурки.  Hug
честита количка на Зоя, със здраве да я ползвате. Ема отдавна не иска да използва количка, за мой голям ужас....нали и аз си пада леко маниячка на тема "колички". За второто ще се развихря пак, не е голяма боолка.  Wink

# 88
Ивка, аз бих ползвала жената- гледачката. За мен това са си пари,от където и да го погледнеш. Пък и ако пак боледува, ще бъде с нея, не ти да отсъстваш от работа, или да се чудиш кой да го гледа.
Арлина, да ти честитя количката със закъснение  Peace
Ние също още си ползваме нашата. Счупена,ама върши работа.
Заспа ми в ръцете, голяма мрънкало е,

# 89
Аз пак да се включа...  Mr. Green

Ивка, щом жената е позната аз бих избрала нея! Парите ще са горе-долу същите, но поне ще си малко по-спокойна. Успех в избора, каквото и да решиш ще е най-доброто за Цецко!  Hug

Амери, как е Киа днес? Като ти гледам лентичката много ти се радвам! Аз вчера си купих книгата и я прочетох до първият етап....Но сега съм в цикъл, ще изчакам да ми свърши и започвам и аз с Дюканчо напред!  Peace  Много се надъхах, всичко е обяснено много добре в нея, надявам се да има ефект и при мен. Нали пък трябва да съм красива...мъжо идва, лятото се задава..... Абе все хубави емоции.  Grinning
Тук времето е гадничко, снощи валя сняг и е много студено. Хубавото е, че не се задържа, а се разтопи, че много ме подтиска това лошо време!

Ема е на долния етаж при бабите  си, а аз ще се развихря в чистене и пране.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт