Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 954
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте мами,
Някакъв лек спор между по-малки и по-големи мами се заформил, хайде да сложим край,а  Hug Всичко си е до мама-та, а не до годините, я го наше Ронче какво е "образец" за мама  Hug

Цецко днес е пак на ясла, поплака, ами то детето не може да свикне, тъкмо тръгне и хайде болен вкъщи, взех да се замислям пак за детегледачка  newsm78

А как се дава този небет шекер, при кашлица помага ли, че нашия тати кашля от 1 месец и нищо не му помага  Tired

Hug

# 61
  • Варна
Синео4ка,наскоро четох нещо за лек при гнойна ангина.Прави се компрес с извара  няколко вечери подред. Peace

# 62
  • София
Момичета,сестра ми роди прекрасно,здраво момиченце Джорджиа-тежи 3100 и е висока 51см.Да е жива и здрава малката принцеса!На цялото и семейство желая много щастие и любов!  Hug Hug Hug
Много се вълнувам!

# 63
Ха добро утро и от мен.

Ей, сладурки няма спор, просто и аз изказах мнение, и не съм тъсила признателност, но ви благодаря. Аз знам, че съм най-добрата майка за моето съкровище!  Hug Heart Eyes Просто малко се скофтих, защото се изредиха доста примери, за това колко са неотговорни майките когато са били млади. Наистина няма за какво да се сърдя, всеки говори за себе си, в което няма нищо лошо.  Wink Аз също говоря за себе си, и дано не съм засегнала някого.  Praynig Ако е така, нека ме извини.  Hug

Ей Синеоче , забравихме се бре душа. Я бързо да се оправяш, че другата седмица мисля пак да се пусна по Софийско и ще се обадя да се видим!  Hug Ей, много си ме дърпа натам, толкова много съм свикнала, че няма докъде....пък нека на някои не им харесва Софията.  Mr. Green Във вторник ходих до квартирата в която живеехме, и само като спрях на паркинга зад блока, а Ема започна да подскача от радост и хукна направо към входа, и то усеща милото ми. Много се натъжих, хем си бях вкъщи, а в същото време несъм, така ми се искаше да си вляза и да си подредя и разгледам навсякъде, но това вече не беше моят дом...  Cry Confused Всъщност сега никъде не се чувствам "у дома" , много е смотано, незнам как да го обясня. Тук където съм сега, съм живяла 18 години, но някак не се чувствам на мястото си. Свикнала съм да съм самостоятелна, и сега всичко и всички ме дразнят.  Close

Нани, бързо оздравяване и на теб, и на всички малчовци които са неразположени.  Hug

Стг., Силвия, радвам се, че наминахте.   Hug Включвайте се по-честичко, ако имате възможност.  Peace

Крис, ти не се спираш бре жена. Браво за ентусиазма, наистина. А сега когато сте си вкъщи се включвай по-честичко. В кръга на шегата.....на вас ще ви е много от полза един лаптоп, че както хайманосвате, да имате връзка навсякъде...  Wink

Ема, също много се тръшка дори и за най-малкото. Но забелязвам, че го прави предимно пред мен. Когато е при баба ми изобщо не си позволява подобни изцепки. Много усеща и има респект от нея, явно. Ема сега е заобиколена от много голямо внимание, много баби, дядовци, вуйчовци и прочие. Прави се на маймуна когато вижда, че е център на вниманието, а това е през цялото време.  Joy И доста бързо се изморява, заспива от раз, както на обед така и вечер.  Simple Smile

Дидито, хайде чакамете да се включиш с хубави новини.  Peace

Исках още да пиша, но съм много изветряла напоследък и пак забравих какво. Но ми е простено, то без мъж толкова време.....само за глупости си мисля.  Joy Joy Joy

Айде, хубав ден от мен.  Hug

# 64
Еййй, аз докато си напиша фермана, тя Диди се включила...

Прекрасна новина, и още по-прекрасно бебче. С невероятни мерки, бъдеща манекенка ще да е, усещам. Звездите ми го говорят!  Wink

Дидито, да ви е жива и здрава малката принцеса в семейството. Да носи много радост с успехите си на всички Ви! ЧЕСТИТО и НАЗДРАВЕ!
   bouquet   bouquet   bouquet
А на сестричката ти бързо възстановяване!   bouquet

# 65
Синеоче,мъжо да ти духне нишадър в гърлото и си пушка за нула време Naughty

# 66
  • Варна
Дидито,честита ти племенничка.  bouquetДа расте здрава,умна и красива.А на сестричката ти бързо възстановяване.

# 67
Дидито, честито бебче!!!

С пожелания за здраве и късмет и бързо възстановяване на сестра ти!!!

# 68
Дидито,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА, ДЖОРДЖИА

Бързо възстановяване на сестичката ти, и много, много усмивки  Hug
Ще ти драсна - за диетката, но по-късничко, че отивам пак на преглед  #Cussing out
Синеоче, и ти да се оправяш бързо  Praynig
Лека бременност, на нашите юлки  Hug

# 69
Warvarka,виждам че си на линия!?Как е Малчо?Ако имаш нужда от каквато и да е помощ,насреща сме цял юлски отбор Hug
Аз май като говорител на всички се изживявам, Thinkingно вярвам,че всички мами ще ме подкрепят Laughing

# 70
Лети знам за нишадъра, даже съм прилагала в/у Павлин тази манипулация, но на мен м става лошо и повръщам. Но може да пробвам пак.

Сузи, мерси за инфото, ще пробвам. Ама много мразя разни цапотии и незнам колко ще издържа с компрес около гърлото.

Диди, честита племенничка! Леле, как ми се гушка малко бебче Heart Eyes

Ей Синеоче , забравихме се бре душа. Я бързо да се оправяш, че другата седмица мисля пак да се пусна по Софийско и ще се обадя да се видим!  Hug

Еми да. Айде по скайпа. Кога ще идваш и за колко време?

Абе каква програма да си сложа за намаляване на снимки newsm78 Гледам че нищо нямам и не мога един аватар да си направя.

ей ни на разходка:

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 13:43 от синео4ка

# 71
  • София
Диди,честита ви беборана.Да е жива и здрава и много да радва мама и тати,а и цялата рода.

Да ви е честита и първа пролет /днес сутринта настъпи астрономическата/.Нищо,че навън е студ,поне в сърцата да ни е пролетно.

Ти пък Рони за какви глупости мислиш?Казвай да знаем този твоя мъж какво го чака като се видите. Laughing

Сега пък мамите взеха да ги тръшкат болести.Хайде довечера татковците по един хубав масаж да ви приложат за сгряване.

# 72
Ронка,какви са тия размисли бе мила smile3521 Ама нормално де-хем мъжо го няма,хем сега птичките,пчеличките и мушичките това-онова hahaha
Боби,другият вариант е Павлин да си намотае на пръста марля ,да го потопи в нишадър и само да ти намаже леко сливиците или просто обере налепите,ако имаш такива.

# 73
  • somewhere over the rainbow
Аз пък вече в чудо се видях с това гърне. Уча я сигурно от година и половина на гърне и още не си казва и това е. Като я питам 'Пишка ли ти се?', винаги отговаря 'Не'. Днес се напишка и я питам: 'Пишка ли в гащите?' и тя пак 'Не!'. Питам я 'Къде трябва да пишкаш?' и тя казва 'Ганье (гърне)', но не казва и не казва предварително. Стиска и ако я сложа навреме - пишка в гърнето, но пак казва 'Не' първоначално. Вече ми се иска да й сложа памперс и да я оставя до три години да си ходи в гащите. Имаше някакви зачатъци на казване, преди да я водя да я цепнат, но се наплаши и сега няма надежда май  Confused.
Ами, Бета, ненужно е вече да казвам, че все едно аз съм го писала. Одеве се беше наакала и аз я питам:" Наака ли се, бе моме?". Тя: "Не", ама такова убедително. То вони, та се не трае, тя не ще ми вика Crossing Arms

Т'ва с гледането на децата ... и до възраст, и до човек и до информираност е. Какво да кажа аз, която съм на почти 27 и не смея да твърдя, че съм особено отговорна, и по заведения сме ходили, и по столове е спала... Blush И само да ми се удаде възможност, пак ще го направя. На всичко ми е като на майтап, много много не се втелясвам. И както Ели вика, важното е детето да е с мама и тате и да е обичано, пък все ще порастне!

ПП. Дидито, честита племеница! За сестра ти -   bouquet[/i]

# 74
Дидито, честита ви радост! Да расте много здрава и весела малката кукла!

Снощи бях доста зле и забравих да ви благодаря за съветите и загрижеността! Hug Hug Hug
Добре, че Дани две нощи под ред си спи в креватчето/да не повярва човек Shocked/, само сутрин към 6-7ч го взимам при нас и се обръщам с гръб към него. Tired Днес не съм вдигала Т., мисля, че не съм за АБ. Остана ми само хремата. Знам, че с маска по-трудно ще се оправя, но за мен е важно Дани да е добре. Свалям я когато спи или е далече от мен и проветрявам.

Дани много се е впечатлил от това  детско:
http://youtube.com/watch?v=qjkBxBkXJww&feature=related
Вечер му го пускам и му показвам как Покойо и патето си лягат в креватчетата да спят и той повтаря след мен"Йо Йо, Па Па Нана". Дали пък не му повлия с нещо това детско, за да иска да си спи в леглото...Thinking

По въпроса за годинките, ами аз кат не се чувствам нито млада, нито стара какво да кажа - ни мож мъ обиди. Joy

Общи условия

Активация на акаунт