Да търся и аз 

Дю браво браво много са хубави тия новини
Да търся и аз 

Лека нощ!

Във вторник ходихме до София да прегледат Ема, ушенцата й са добре и детенцето ми е здраво!!!
Много съм щастлива за което.
чесно казано малко се подразних от някои изказвания по темата, въпреки, че Ети каза, че не иска да обиди никого. Но когато сама си гледам малкото създание, направено и отгледано с много любов ме нараняват изказвания от типа, че като съм на 20 едва ли не негледам много трезво на нещата. 
. Вие само щъкате, направо ти се чудя на ентусиазма.
Айде вече само хубави неща около вас
Заслужаваш го 
Нашата лекарка отрича тези маски, защото бактерийките се множат съвсем от задържането на дъха по маската. В смисъл, че нямаш достъп до чист въздух. Ако имаш някой да ти помага, докато отшуми - за малкия. Ние ограничихме, прегръдките и целувките, татито като беше болен.
Най- интересно е, че сега 3 приятелки се запалиха и давам съвети. Те не са от форума и много останаха учудени като ме видяха
Киа пък нещо се сбърка, само на гърнето си сяда и като почне да се събува - 100 часа. Ама голямо желание. Тази вечер преди банята, беше без пампи, събу си панталончето и сяда. Става, и аз и викам, пак ли нищо не свърши
и тя хукна в стаята при кака си. Погледнах в гърнето - ми то се изпишкало милото, пък аз го овиках

Откровенно казано и аз нося маска,когато съм болна.За първи път чувам теорията за бактериите.. 
С гърнето сме до никъде.По едно време си сядаше сутрин,но сега и това не прави.Само да го доближим и се започва неистов рев,крясъци и истерии-ужас.Вчера даже насила го набутах-толкова плака горкия!Направо незнам вече как да го уча.Днес в един магазин видяхме едно занимателно столче,седалката всъщност е капак-вдига се и има гърне.Фактически е седнал на столчето,но всъщност е на гърне.Отстрани има големи копчета във формата на куче,коте,крава и ..още нещо,та може и с това да се занимава.Дано му хареса,мислим другата седмица да му го купим.

Сигурна съм,защото утре съм родена.
Те някой дечица вече без колички ходят,пък ние с нова,ама какво да се прави като ми е голяма мания и мъжо ми удисва на акъла.Ето я,червена е моята:
Вчера пък извънградско и по магистралата.
Ама така трябва,да ми вземе страха де.