Дъжд вали или слънце пече Юлчето е вече голямо момиче и момче.

• 12 902
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
Де ка сте всички, бре моми?  Laughing
Ели, кафето ще ми е обедно  Hug
Моята Кика, днес направо тича да влезе в яслата, кво му стана на това дете  Mr. Green Пък аз се притеснявах, че няма да свикне. Няма кашлица, значително намаляха и "поли"- сополите  Grinning. И на гърне иска, сама се храни, ей чак не мога да я позная  Shocked
Айде ако има още болнички, да оздравяват и силна прегръдка  Hug

# 31
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки само се записвам в новата темичка и ще бягам.

Нита ще ти кажа даже номера на магазина,то единия е вътре в МОЛ"Илиянци",шокира ме факта,че една мама продава в "Продавалника" дънки"Кензо кидс",които там струват 25лв,за 45,а те наистина са от лятна колекция 2008г,но пък такава надценка чак,а в магазинчето  в "Х.Димитър",панталонче H&M ,което на едро е 13,80 ,са го пуснали за 32,90 ooooh! Laughing Аз водя сина ми на тренировка 3 пъти в седмицата на Локото и се моткам 2 часа из базара,та който иска да идва,да свирка,имате ми телефона Hug Peace

Нанни,секрета се взима с памучно тампонче и не боли,то Данката може да се изплаши,но няма страшно,писах ти на скайп за кашлицата.  Peace Hug
Аааа,Люлин не е далече,скачаш на метрото и за 5 минути си в центъра Naughty

Иска Цвети почти не пада,но пък падне ли имаме страшни цицини след това,изобщо не мисли това дете хвърля се надолу по стълбите с колата за бутане или пък от терасата,тя е на 60см от земята,но направо скочи долу без да мисли,изкара ми акъла,слава богу нищо и нямаше,иначе на равно не се спъва,а аз и прощъпулник не съм правила Embarassed

Тиция,ти ме разби,аз май още не изглеждам като баба,но докато станем първи клас,знам ли,май вЕрно ще го питат милото защо все баба му го взима  hahaha Thinking

Ето малко морски снимки,Цвети за съжаление проспа разходката до плажа:

Амери,все забравям да ти кажа,имам приятелка със спина,като тебе,тя доколкото знам на някакво лечени се подлага,че не и даваха да забременее,а беше състезателка по фигурно пързаляне танцови двойки и републикански шампион,тя имаше страхотно болки и все мислеше,че е от травмите и паданията,сега е доста по-добре и си има детенце колкото Цвети,ще питам какво са и правили.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 13:48 от Пиги®

# 32
Пиги, загрижена си както винаги  Hug
Когато имаш време, не се натоварвай, и с мойте неща  Peace
Ронка, отмаряш ли, мила? Как е Емка?
Иси, все да ти пиша, и аз за паданията - ми Киа не ми е много от падащите. Е, случва се, но си вдига инстинктивно главата. Ама като гледам в парка, как падат някой рожбета, милите  Hug Посъветвай се с лекар, за твое успокоение  Hug

# 33
Да се запиша и аз в новата тема! Flutter
Днес ходихме с Лъчи при доки - оздравял е. И сега пак на линия в яслата Laughing
 Мама Дани - едва ли щяхме дя се разминем без АБ, защото и с тях пак трудно овладявахме Т цели 3 дни.
Сузи - ужасно е това дето разправяш. Надявам се, че вече сте добре Hug
Иси-Лъчко и той много падаше и си удряше главичката като по-малък. Много ме е шашкал. И аз все съм си мислила дали не може да му стане нещо, но се успокоявам, че малките деца са пластични и паданията не им се отразяват толкова зле, колкото на нас възрастните. Скоро така се преземи от един бордюр, че цялата му уста беше разкървавена и в пясък.
Ще видите какво ще стане на лято #Crazyнали вече много бягат, ще трябва да излизаме на разходка с аптечките hahaha, че да си привързваме раните.
Амери - много,много любов ви желая на двамата с мъжо! И браво на Киа - добра ученичка ще излезе. Ние не се поддаваме на обучение, нито иска да яде сам, нито гърне ползваме на яслата Tired
Нели- какво става с пиенето на вода? Свалят ли се килограми?
Пепи - Честито бебче!!! Да е живо и здраво и да радва всички ви!
Силвия Н - не се отчайвай. Ще дойде и вашия ред за почивки, като поотраснат госпожиците! А такива като мен тогава ще гледат второ - дай боже! Praynig

Дано няма болни, но ако има им пожелаваме бързо оздравяване! Hug Hug Hug

# 34
Ще видите какво ще стане на лято #Crazyнали вече много бягат, ще трябва да излизаме на разходка с аптечките hahaha, че да си привързваме раните.
newsm12 май си права smile3506
Пепи-да ви е живо и здраво бебчето!
Пиги®-много сте сладки на снимките. Искам и аз на почивка  Crossing Arms Може и за два дни Wink
Аз съм много щастлива. На минус 5кг. съм от преди да забременея. Ама Дидо само се криви, като му кажа - ново бельо, дрехи  Shocked Ами така де, като ме иска по-финна да си плаща hahaha
Tizija-да да баба ще ти казват-друг път  #Cussing out То тогава ще се подмладиш с младите майчета. Всички се шашкат, като си кажа годините hahaha Ами те са с 10 години по-малки от мен. Да ти кажа, като родих Гоги бях на 23 и го гледах много безстрашно и горкото 3 пъти поне в седмицата беше с нас по кръчмите. Знаеше си столчетата и като ги съберях и се опъваше да спи. С Венци не съм закъснявала повече от 22 часа и е по-спокойно дете. Свеки онзи ден каза, че сякаш над 30 години майките са по-улегнали и с по-голяма грижа се отнасят към децата. Не бих искала да кажа, че 20 годишните мами не си гледат добре дечицата. Просто съдя по мен. Пазя детето ми от много неща. На времето не бяхме информирани и тикнахме меда още на 4 ден след раждането, в чая винаги слагах захар и шоколада го ядяхме още от 1 годинка. Ами така беше. Никой нищо не ти казва и гледаш другите мами. А сега с тоя форум много неща се промених в начина на отглеждането на малчо. Дори кърмих 4 пъти по-дълго от Гоги. Така, че и на 35 да забременееш мисля, че не е проблем Hug И моята свеки много ме тровеше като бях бременна, че щели да ме питат дали съм баба му като отивам на родителски срещи, но сега не е на това мнение и много се радвам. Но много я ошашках с това, че искам трето дете. Ами те не са свикнали и за тях е шок, но каквото дойде Simple Smile

# 35
Амери, ето и моите пожелания, макар и със закъснение.
Желая ти 12 месеца без болести,
52 седмици без грижи,
365 дни щастие,
8760 часа любов,
525600 минути кеф
и 31536000 секунди секс!
Не съм го мислила аз, копнах го от един сватбен форум, защото ми хареса. Благодаря ти за инфото.  bouquet Златна си smile3503
Рони, какво стана с вас. Направихте ли парацентезата? Дано болката не е толкова ужасна. Praynig
Чакайте да ви се похваля, колкото и нескромно да звучи. След почти 11 години ние (тоест аз и половинката) ще си направим отложеното "сватбено пътешествие". Много ми е трудно като аз съм от Ямбол и всички мои роднини са там, а живея в Пловдив. Тук не винаги има на кой да разчитам. Та така- баткото е на зелено училище до петък, а бебла уредихме да я гледа съкровището. Чак не мога да повярвам. От януари съм го замислила и най-накрая наредих всичко.
Айде бай от нас и всички да са оздравяли като се върнем. Hug

# 36
Момичета дали има небет шекер по аптеките на Валери пак се опитва да му се запуше нослето и вече ми призлява

# 37
честит последен сняг на софийските мами и бебчовци Laughing
Иска,не мисля,че го продават по аптеките.Тук го има само в някои магазини.Ако не можеш да намериш,ще ти изпратя Hug

# 38
Здравейте, нещо нямам настроение за писане, но чета. Пролетна умора ли е, кво е?
Пепи, честито бебче!!! Много здраве и щастие!!!
Всички болни да оздравяват бързо.  Hug

Момичета, искам да ви се похваля, че вчера Радослав Янков - момче от нашия сноуборд клуб Орион е станал световен шампион за юноши в паралелния слалом. Състезанието се е провело в италианския зимен център Валмаленко. Браво!!!

# 39
  • Варна
Иска,тук го има по малките хранителни магазинчета.И аз не съм го виждала в аптеките. Последния път моите се оправиха от хомеопатични лекарства за хрема.Капките изобщо не им действат.А пробвала ли си да капеш сок от лук разреден с малко вода.Много помага.Дано му се размине. Peace

# 40
Даа, сняг си имаме. Дали ще натрупа, за да изкараме шейната.  Rolling Eyes
Калоян миналата седмица се научи да казва дъж (дъжд) и че вали гое (горе) от облъ (облака) и днес ми показва снега и вика дъж, та се обяснявахме, че е сняг. Laughing
Иси - Калоян почти не пада, внимателен е, даже и навън, но понякога се удря в ръбовете на масата и бюрото. Скоро им сложихме тапи. И в стената се удря, докато си играе с възглавниците, но не е сериозно.
Пепи - честито бебче, да расте здрав и щастлив.  bouquet
Тиция - и аз мисля, че второто ще ми е към 34-35 г., но като че ли се поизмести възрастовата граница за раждане на дете,  Thinking поне при моите набори - тепърва имат деца или планират да имат.
Сузи - вярно страхотии разказваш. Дано вече сте добре. Praynig Hug
Пиги - като разглеждах снимките ви, чак ми замириса на море. Как ми се ходии, пропуснахме го две години, но тази живот и здраве сме там.  grinning039
Дидито - леко раждане и здраво бебче на сестричката ти   babyuu
Дю - браво на Радослав  Hands Clap
Бързо оздравяване на болничките.  Flowers Four Leaf Clover

# 41
Дю, ЧЕСТИТО на момчето ( адаш ми е  Mr. Green)   bouquet
Тоя сняг, много ме подтиска  #Cussing out
Ети, ти пък накъде отслабваш, душке  Laughing По НГ, си беше екстра  Peace
Виж,аз имам, ма ще ги преборя пустите килца  Close Много съм се амбицирала, пък за нови дрешки ,и бельо смятам за моя рд да поохарча моя  Blush До тогава може и да си вляза в моите кг.
 Hug
Иси, намери ли шекерче  newsm78 Да търся и аз  Wink

# 42
amerie все не ми оставя време да те подравя за годишнината ви и да ви пожелая
" В младостта щастието има дъх на напъпили рози,
в зрелостта -аромата на опияняващото червено вино,
в старостта-тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза"

Пожелавам ви любов, за да е пълноценен животът ви!
Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни!
Много приятни изненади, за да се запази тръпката!
Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа!

Иси, намери ли шекерче  newsm78 Да търся и аз  Wink
Не съм утре ще търся в Била и Кауфланд
Дю, ЧЕСТИТО  и  smile3501на момчето

# 43
Ани, Иси  Hug Много мило   bouquet
Ние снощи се поскарахме, и още съм му бясна, ама ще му простя  Mr. Green Нали го обичам  Wink
Нещо не сте много активни, проблеми ли имате  Sad
Да нацелувате дечковците, и ако има болнички да оздравяват  Hug

# 44
Amerie,я подскажи къде е разковничето в тази диета.В смисъл,на какво да се наблегне,без да се спазва изцяло и пак да има ефект. ThinkingНещо не съм по диетуването,а искам да вляза във форма за Анталията.Няма да се излагаме я и да турчулята да си помислят,че е излязъл я морж,я тюлен от морето Mr. Green
Ох, не знам вашите дечковци как са,но днес ми дойде моето направо да го метна от четвъртия етаж Sickтанал е кошмарен .като му се откаже нещо или забрани и се тръшва на земята и няма оправия. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт