Ели, кафето ще ми е обедно

Моята Кика, днес направо тича да влезе в яслата, кво му стана на това дете
. И на гърне иска, сама се храни, ей чак не мога да я позная Айде ако има още болнички, да оздравяват и силна прегръдка

. И на гърне иска, сама се храни, ей чак не мога да я позная

Посъветвай се с лекар, за твое успокоение

нали вече много бягат, ще трябва да излизаме на разходка с аптечките
, че да си привързваме раните.

нали вече много бягат, ще трябва да излизаме на разходка с аптечките
, че да си привързваме раните.
май си права 
Може и за два дни 

То тогава ще се подмладиш с младите майчета. Всички се шашкат, като си кажа годините
Ами те са с 10 години по-малки от мен. Да ти кажа, като родих Гоги бях на 23 и го гледах много безстрашно и горкото 3 пъти поне в седмицата беше с нас по кръчмите. Знаеше си столчетата и като ги съберях и се опъваше да спи. С Венци не съм закъснявала повече от 22 часа и е по-спокойно дете. Свеки онзи ден каза, че сякаш над 30 години майките са по-улегнали и с по-голяма грижа се отнасят към децата. Не бих искала да кажа, че 20 годишните мами не си гледат добре дечицата. Просто съдя по мен. Пазя детето ми от много неща. На времето не бяхме информирани и тикнахме меда още на 4 ден след раждането, в чая винаги слагах захар и шоколада го ядяхме още от 1 годинка. Ами така беше. Никой нищо не ти казва и гледаш другите мами. А сега с тоя форум много неща се промених в начина на отглеждането на малчо. Дори кърмих 4 пъти по-дълго от Гоги. Така, че и на 35 да забременееш мисля, че не е проблем
И моята свеки много ме тровеше като бях бременна, че щели да ме питат дали съм баба му като отивам на родителски срещи, но сега не е на това мнение и много се радвам. Но много я ошашках с това, че искам трето дете. Ами те не са свикнали и за тях е шок, но каквото дойде
Златна си 

поне при моите набори - тепърва имат деца или планират да имат.

Много съм се амбицирала, пък за нови дрешки ,и бельо смятам за моя рд да поохарча моя
До тогава може и да си вляза в моите кг.
Да търся и аз
Да търся и аз 
на момчето
Нещо не съм по диетуването,а искам да вляза във форма за Анталията.Няма да се излагаме я и да турчулята да си помислят,че е излязъл я морж,я тюлен от морето
танал е кошмарен .като му се откаже нещо или забрани и се тръшва на земята и няма оправия.