Досадните реплики

• 120 908
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 120
Здравей!
Едно време имах вуйна, която много лесно ги цереше - само някой да започне да казва "Прилича на...." и тя не го оставяше да довърши, а казваше вместо тях "Прилича на майка си!" при нея имаше ефект. Пък и една майка най-добре знае на кого прилича детето й!
Усмихвай им се Grinning и да не ти пука!

евала на вуйна ти  Peace

# 121
Здравей!
Едно време имах вуйна, която много лесно ги цереше - само някой да започне да казва "Прилича на...." и тя не го оставяше да довърши, а казваше вместо тях "Прилича на майка си!" при нея имаше ефект. Пък и една майка най-добре знае на кого прилича детето й!
Усмихвай им се Grinning и да не ти пука!

евала на вуйна ти  Peace
Супер.За този отговор не съм се сещала.Ще го приложа наепременно. Peace

# 122
  • София
Прочетох цялата тема и достигнах до извода, че съм много, много зла!  Twisted Evil

То верно, че характера ми е тежък и съскам в отговор на почти всичко, но такива реплики, каквито сте чували аз дори не мога да си представя.  #Crazy
За отглеждането на детето не давам дума да се каже - нито питам, нито обяснявам и досега случай на дразнене по този повод от когото и да е - нямам.

# 123
Прочетох цялата тема и достигнах до извода, че съм много, много зла!  Twisted Evil

То верно, че характера ми е тежък и съскам в отговор на почти всичко, но такива реплики, каквито сте чували аз дори не мога да си представя.  #Crazy
За отглеждането на детето не давам дума да се каже - нито питам, нито обяснявам и досега случай на дразнене по този повод от когото и да е - нямам.
Ники,май не ти си зла,ами хората около теб са по-смирени.
И аз се опитвам да се налагам и даже обяснявам,но постоянно се спори.В крайна сметка пак става по моята Crazy Само когато ме няма понякога си позволяват волности,затова го оставям и все по-рядко.

# 124
За мен най- досадно е когато свекърва ми реши, че каквото и да направи малката трябва да бъде поощрявана с репликата:" Ой на баба, кажи бабе"- независимо, че примерно е взела нож, че дърпа покривката от масата на която има 100 неща или че рови в контакта.Според нея, разбирай- тях, детето трябва да бъде център на вселената и всички да му подскачаме на куц крак.

# 125
  • София
"памперса не се стяга толкова". "На бебето трябва да му е топличко, че да спи" -веднъж се наложи да и оставя бебето и като се върнах знаете ли какво заварих? Гарантирам ви, НЕ ПРЕУВЕЛИЧАВАМ. Значи: Бебето облечено с боди, ританки, гащеризон, повито в памучна пелена, дебело одеало(с което ходехме на разходки в студовете) и отгоре юргана, с който се беше завила и тя самата. Бебчето ми милото хич не се виждаше къде е  smile3511

# 126
Това е любимата ми тема Simple Smile)))

Аз имах още първите дни едни любими реплики от страна на бабата на мъжа ми. Тя готина баба като цяло, даже много ми помагаше известно време. С кърменето аз не се справих и почти от самото раждане сме на АМ а се изцеждах до 3,5 месец и му давах по малко кърма. Та баба спомена веднъж - дваж как АМ уврежда бъбреците на бебето  #2gunfire много се разгневих, не за друго ама сякаш аз не се тормозех достатъчно, че да ми вменява допълнително чувство на вина и то толкова скоро след раждането. Е порязах я че подобни реплики не желая да чувам повече.  Peace

Имаше и разни намеци относно маста, аз отказвах да натривам бебето с мас, а свекъва ми и бабата на мъжа ми са големи фенки на маста - та в хладилника си имам 2 буркана чудесна и пречистена мас (неотваряни).

# 127

Това все едно аз съм го писала.Айде в отбора на злитеее!!!

# 128
Ето, какви теми пропускам самооооо.... Whistling
Страшна тема......
Майка ми е в стрес защо аджаба още не сме проходили...."Ама ти пробваш ли я?" Rolling Eyes Айде  тя поне като я скастря разбира от дума, ама свекииииии  smile3506
 Няма по-умна от нея...... Много ме дразни като Алекс почне нещо да се дразни и да мрънка нещо, свекито като й завика ШЕК ЕТ  Shocked- демек млъкни или тихо /незнам как да го напиша - на иврит е, била е 4-5 години в Израел/ Rage .... и сега направо.....полиглот Whistling....или " Абе като се загледаш, ми тя прилича на мен" - Ако приличаше на свкърва ми щях да се гръмна....  Mr. Green... МНого мразя който и да е да я оприличава на някой - На нея си прилича....... МНооооого такива изцепки - вече не обръщам много-много внимание
НО има един бисер с една непозната бабичка, който ме изкара от релси и стана страхотен скандал в един парк.......  smile3532 ..../то сега ми е смешно ама тогава, щях направо дах й прегриза гърлото/ newsm61
...та миналото лято Александра се беше обринала много гадно под вратлето - педито каза, че е от жегите и т.н. та за да й мине по-бързо трябваше да ползвам Пиоктанин.....Нацапах я аз едно хубаво / можете да си представите на какаво приличаше  Monkey  Mr. Green/ и излизам на разходка в близкия парк.... Една бабка случайно надникна в количката и като писна: Ама детето ти краставо, бе, къде си го помъкнала....Ей, мацки вярвайте ми, направо ми пораснаха рога на главата  devil devil devil Следващото нещо което си спомням беше, че бабето се отдалечаваше много бързо по пътя и мрънкаше:"Мале, мале какви сте вие младите, да не ви каже нещо човек"...... Ей направо се побърках......

# 129
 Joy Joy Joy
Много забавна тема!
Ето пресен пример от вчера-"Баба каза,че не си ме калила и за това съм болна"
и аз питам"А ти знаеш ли какво е "калила"?
"Ами не,ще я питам"
Направо паднах! Joy
А иначе подобни изцепки-с лопата да ги ринеш! hahaha

# 130
  • В сърцето на ММ
Аз каквото и да споделя със свекито -за ядене,спане или каквото и да е и тя все казва: "Да-а-а и баща му така беше".Същото казваше и за батко му.Абе тези деца нищо ли нямат от майка си бе? Crossing Arms

# 131
Аз каквото и да споделя със свекито -за ядене,спане или каквото и да е и тя все казва: "Да-а-а и баща му така беше".Същото казваше и за батко му.Абе тези деца нищо ли нямат от майка си бе? Crossing Arms
Е и при нас същата работа....... аман вече....  #2gunfire

# 132
При нас пък обратното-детето изобщо не приличало на баща си,а тя му е одрала кожата.  Laughing

Сетих се точно като ни изписаха от РД и се прибрахме каква реплика имаше от свеки-още я помня.  Twisted Evil
Та значи преобличам аз бебка и имайте впредвид,че за първи път го правех и по принцип за първи път имах контакт с новородено.А и тя беше 2,700 кг. само на бузи,иначе клечица направо.Та сменям аз папм (пак за сефте),преобличам я и естествено съм мнооого бавна,внимателна,та чак съм издразнила свеки и думите й бяха (все едно бебка говори) " 'Айде мамоооооо,по-бързоооо,на детето му омръзна да те чакааааа...! "  #Cussing out Много се ядосах,но както винаги си замълчах.Е,до скоро мълчах де.Напоследък толкова я стреснах със сърдития си тон и намусени физиономии,че дори се страхува да влиза на етажа.  Laughing Ама най-дразнещото е,че тя никога не знае какво е направила,казала и т.н....  #Cussing out

# 133
Е и при нас същата работа....... аман вече....  #2gunfire

Оооо,и при нас е така Mr. Green Понякога им казвам:"А,я вижте-мигна като баща си!" Laughing

# 134
че са досадни - досадни са и са дразнещи и мен ме дразнеха , но си мисля че  тези хора са все пак баба и дядо на детето и те имат право да му се радват , а това че сме ги родили не ни прави големи георини и едва ли не властващи над емоциите на останалите . И да майката решава , но не властваме над емоциите на останалите и да определяме граници , но нека не нараняваме близките си . Наистина изключително досадни са , но има и толерантност.

Общи условия

Активация на акаунт