Досадните реплики

• 120 931
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 665
Хитът беше когато изрови ританки на мъжа ми и ми ги донесе, пощурях ...
Цитат
хехеххеххехехееееееее е това ме уби Simple Smile)))

# 1 666
Ама хич не е смешно....мойта също влачи разни боклуци Sick
Дъщеря ми е вече на 4,5 но бабата изнамира плетени пелерини,които синът и бил носил,като бил на 2 newsm78
Или другия вариант - от комшийски момчета ми носи момчешки дрехи за 7-8 г.и ме убеждава че догодина ще станат на детето.
Луда работа.
Но понеже темата е за досадни реплики:
Септември бяхме с малката в болница и като се прибрахме вкъщи бабуля се изказа,че сме били там защото още не е кръстено детето.

# 1 667
Септември бяхме с малката в болница и като се прибрахме вкъщи бабуля се изказа,че сме били там защото още не е кръстено детето.

#Crazy #Crazy #Crazy не не не -не бях чувала такава глупост

# 1 668

Това наистина е едно много злобно изказване на "бабулята" ! Sick

# 1 669

Ние като се върнахме от болница с детето, нашата бабуля се изказа, че съм си измисляла, че е болно!!!!! 5 дена на системи!!!! Била малко понастинала и аз хайде в болница...а са ни приели, за да ни вземат парите.... Инъче винаги има обяснение за всичко  ooooh!

# 1 670
Ама моля ти се,винаги има обяснение за всичко!
Я бързо да си признаваш,че просто си искала да идеш на санаториум,а това,че детето ти ще бъде на системи си е някаква си там екстра Whistling Hug

А това,като ти го каза,ти как реагира?

# 1 671
Уважавам си свекито,защото много ни помага,но я признавам за цар на досадните реплики!И тя тпревъзнася внучето до Бога,че било най-хубаво,най-умно,най-доброоо...Чак се дразня!След  секциото каза,че нямам шанс за второ дете,тогава си помислих,че го казва в смисъл,че нямаме пари,а то,защото не можело да ме срежат пак!Преди това що рев изрева,че имало опасност да му отрежат главата,докато ме кълцат!Знам,че го казва от любов и загриженост,но ми е досадно!
П.п.забравих да ви разкажа колко държеше да ми види операцията!И каза,че не е възможно от това малко отворче да са извадили внучето Stop!

# 1 672
Ама моля ти се,винаги има обяснение за всичко!
Я бързо да си признаваш,че просто си искала да идеш на санаториум,а това,че детето ти ще бъде на системи си е някаква си там екстра Whistling Hug

А това,като ти го каза,ти как реагира?
Ще си призная я,  де ще ида  Rolling Eyes Тя тези приказки не ми ги казва в очите, а хваща мъжа ми насаме и него убеждава! 2 седмици след излизане от болницата ежеминутно му гъгнеше, че ТЯ на лекари не вярвала и по-добре да си държим детето в къщи да го лекуваме.... Така тя си "излекува" сина на 35 години... с нейни илачи, че после той беше 2 седмици на инжекции с риск да влезе в Пирогов  #Crazy

# 1 673
аз имам същия проблем, все аз съм лудата дето мъкна детето по лекари , а то му няма нищо.....само , 4е на мен ми се казва в лицето с подигравателна усмивка!!!но не само свекито се изцепва -маика също, тя пък все сравнява моето дете с мен като бебе -,,тебе съм ти давала мандарини на тази възраст,, ти на тази възраст ве4е си пълзяла,,......... супер ме изнервя!!! другото дразнещо е да дават на бебето ми да яде неща, с които аз не съм го захранвала и то при положение , 4е изри4но съм забранила да се дава каквото и да е, особено в мое отсъствие. Но свекито и бабата на мъжа ми ги хванах на место престъплението...наи-гадното е, 4е го правят таино!!! веднъж ги хванах и стана панаир...но не знам до тогава колко пъти са го хранели със супа примерно без да знам........

# 1 674
didolitka ,това за храненето ми е познат!Само че го бях забравила,че синчето ми е почти на 8 години.Помня как му беше дала 2 намачкани банана един след друг в 17 часа(мен ме е нямало,за жалост) и после се чуди защо 8 месечното бебе повръща newsm78!Ми то плод,нищо тежко няма в него ooooh!!Хаха,ама съм злопаметна!

# 1 675
desi_max, не си злопаметна, аз това и аз ще го помня цял живот, а може дажеи да натяквам Grinning : Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 676
Моята свекърва е чужбинска и много рядко си позволява да подхвърли неЩо, но за обличането и когато е болен чувам разни реплики. Не казвам ниЩо, заЩото много ми помага за всичко. Много е възпитана и детето я обича страШно. А дрехи от мъжа ми като е бил малък и аз получих, но бяха много сладки и ги ползвахме. Майка ми обаче по телефона ме побърква: измий му очите зад вратата, урочасан е, разтрий го с ракия, направи му компрес, да го гледаШ и много други.
Темата е много забавна Laughing

# 1 677
Темата е много забавна Laughing

Забавна ли? Я да си имаш един дзвер като мойта свекърва, ще те питам аз дали ще ти е забавно... Laughing

# 1 678
  • близо до планината,почти в гората
Кандитатирам се за първенец Laughing

Малкия беше на 2 и още не беше проговорил,когато при една визита ми беше заявено,че много се притеснявала дали ще проговори,защото била чела,че деца отгледаниот животни не проговарят  #Crazy

А когато беше бебе разтръбили със зълвата,че има умствен проблем  и един ден ми се обажда някаква съученичка на мъжа ми с много съчувствен глас да ми предложи тел.на много добър невролог,който имал опит с такива деца #2gunfire

Абе кой каквото прави на себе си го прави,след време се наложи зълвата да му ползва услугите за нейния син CryТогава за първи път се замислих,че децата плащат за родителите!

# 1 679
двойма мама защо пък от животни????????!!!!!! newsm78 #Crazyнещо не се е изказала много на място ми се струва..., а ти какво отговори???

Общи условия

Активация на акаунт