ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 102
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Megche благодаря ти за отговора  Hug Аз съм в Младост 1 - близо до Окръжна болница.
Severinka за обяснението за по-късен етап ти сама си го казала мила - няма да имаш много време за него или за себе си освен за бебо  Simple Smile Ако решиш може от сега малко по малко да говорите за това ,да може да свикне с тази мисъл и да не му е търсене като се появи бебока - аз почти така правя - говорим си,давам примери - за сега уж разбира, ма знам ли след време как ще е  Grinning

А ти като си в Младост 1 да те питам нещо - казаха ми, че имало някаква лаборатория, в която правят по ЗК изследването за хепатит Б.... лекарката ми каза, че не навсякъде се поема от здравната каса, та ако знаеш къде е тази лаборатория ще съм ти много благодарна да споделиш... Била някъде около поликлиниката в Младост 1. Благодаря ти и лек ден от мен.

# 31
Megche за съжаление не зная къде може да е лабораторията ,но ще попитам баба ми - може да е чула или знае нещо,нали само по доктори ходи  Grinning и ако разбера нещо веднага ти казвам  Grinning

# 32
  • София
Аз се записах днес при Марков за 09/04/08, тогава ще съм в 16 седмица, но на мен ще ми правят 2 ФМ - в 16 и 21 г.с.

# 33
trixy искам да те питам по свое желание ли ще си правиш 2 ФМ в 16 и 21г.с. или доктор те посъветва - питам защото все още много се колебая кога какво да правя и събирам мнения  Grinning

# 34
gery_roz и аз мисля да направя като теб - около същата седмица и при същия доктор  Grinning
Момичета от района на Младост - сигурно не сте видели въпроса ми  Sad - бихте ли ми обяснили къде е точно този магазин за дрехи на бл.74а и пазара - отскоро съм в този район и почти нищо не зная къде е  Embarassed

Ами ако е на 74 блок, това е високия панелен блок на пазара в Младост 1. Мисля, че беше на един от булевардите: Александър Малинов или Сахаров. Разходи се, номера на блока го пише с много големи цифри. Надявам се да го намериш.

# 35
galinaig благодаря и на теб   bouquet Другата седмица може да се разходя на там и предполагам,че ще го намеря.
Между другото чаках да се обадиш като беше в София за 3-ти март,но може и да не си получила с-то с телефона ми Grinning

# 36
Ммми Северинка не му се коси толкова. Аз като си направих теста и разбрах че съм бременна, му казах веднага. Но тогава нещо се бяхме скарали и той не реагира въобще. След около час явно се опомни, разцелува ме и всичко беше ок. Мен понякога ме дразни, защото аз съм много емоционален човек, много съм гальовна а той понякога е голям сухар. Това ме вбесява.
А това, което много ме озадачава е, че не иска да правим любов. Незнам на какво се дължи това. Страх ли го е, ама от какво като на мен бременността засега ми протича нормално Weary

# 37
  • София
Енигма, по лекарска препоръка правя две, но аз съм по - особен случай! Най - добре е както казват другите мами около 20 г.с.

# 38
Ммми Северинка не му се коси толкова. Аз като си направих теста и разбрах че съм бременна, му казах веднага. Но тогава нещо се бяхме скарали и той не реагира въобще. След около час явно се опомни, разцелува ме и всичко беше ок. Мен понякога ме дразни, защото аз съм много емоционален човек, много съм гальовна а той понякога е голям сухар. Това ме вбесява.
А това, което много ме озадачава е, че не иска да правим любов. Незнам на какво се дължи това. Страх ли го е, ама от какво като на мен бременността засега ми протича нормално Weary

Ох, мила, аз пък физически ми се иска, ама психически не мога въобще да се настроя на вълна секс, много ми е странно, пък и с това гадене и болки в гърдите едва ли ще е голям кеф. Но трябва да се пренастроя, че ще вземе да му стане гадно на моя все така да не искам и да го пренебрегвам.

# 39
Здравейте, октомврийки! Чета ви редовно, но не съм много по писането. Докато реша да драсна 2-3 реда и минали няколко темиSimple Smile Много сте активни, браво! В Априлския форум 2005, сме доста по мудни, но е разбираемо, децата са вече по- големи, повечето работят, а много имат и по 2 деца вече, та не остава много време за приказки. Аз бях една от последните с 1 дете, но сега мисля и аз да преизпълня планаSimple Smile Аз съм много по спокойна в сравнение с първата бременност, но това е разбираемо, когато човек е минал по този път и знае какво да очаква. Тогава бях много изнервена и притеснена, а стягахме и сватба... Сега не ми е толкова лошо, чувствам се по уверена. Понеже моя термин е в края на октомври, та може да откараме и ноември...(с първото преносих 1 седмица), та не се знае и сега как ще бъде, но освен едно посещение не съм правила нищо друго. Тази или др. седмица ще ходя на изследвания, а после живот и здраве, и на 3Д. Колко време по- рано трябва да се запиша, май е доста натоварено сега. Тогава и не бях 4увала за такова нещо, но гениколожката ми насрочи дата и отидох без проблеми. Сега май е по сложно... Тогава ходих при Томова, много е внимателна и останах доволна. За този Марков не съм чувала, къде практикува той??? Аз се водя в Тина Киркова и надявам се там да имат такъв ехограф и да не се налага да обикалям и 4акам много, някой знае ли, има ли информация? Не е ли малко късно 20-та седмица за 3Д, с първата бременност я направихме в началото на 4-тия месец...
Относно мъжете, в нашето семейство, аз съм тази, която изтрещява, той горкия, на моменти не знам как ме търпи... От самото начало и с първата и с втората бременност, той много се зарадва, а аз бях изпаднала в шок... Той приема спокойно нещата, аз не толкова, защото и единия и втория път не беше планирано, а аз обичам да действам по план... Затова съм малко депресирана... Много често обаче, както каза мъжа ми нагласените работи по- трудно се получават. Определено тези мами, които имат проблем с татковците, просто трябва да им дадът време да се осъзнаят, защото това наистина е голям стрес и за тях... Особенно когато е за първи път. 
Пожелавам на всички лека вечер и безпроблемно бременеене...  bouquet

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 18:35 от DEZIRELA

# 40
  • София
Здравейте момичета  Hug
Най - накрая и аз да се запиша - терминът ми е на 30.10.
От 3 седмици знам че съм бременна, ходих и на лекар - само да го видя  Crazy и съвсем да съм сигурна  Wink
Всичко е наред за сега и в четвъртък отивам да ме "заведат " като бременна и да ми пуснат изследванията......
Дано всичко е ОК  Praynig
Нямах възможност да ви чета, но сега засядам и започвам, за да не питам вече обсъждани неща и да се ориентирам в обстановката
Лека вечер ви желая...мнооого ми се спи - предполагам и на вас  Wink

# 41
Върнах се.
Имаме Сърдечна дейност После ще ви изчета че съм много гладна и ще разкажа подробно Laughing

# 42
Здравейте момичета, надявам се да сте добре, вече трябва да намаляват оплакванията. Аз имам чувството , че вече започва да ми се възвръща стария апетит и да понамаляват капризите към храната. Аз се записах на фетална морфология за 25-ти във Фемина клиниката при Димитров, тогава ще съм 12-та седмица и 6 дни, дали не е рано, ама доколкото подразбрах се прави 11-13, нали така?
Между другото по въпроса за килограмите, не съм наддала нито грам, което си е учудващо за мен, защото не съм от слабите, напротив, пухкава съм си. Вие как сте в това отношение?

# 43
  • София
Ей, Гери, страхотна новина! Simple Smile

welcome на новите мами!

Може ли да помоля по-компетентните да ме светнат сега в 4-ти месец на какъв преглед се ходи и какво се гледа? Четох някакви неща - биохимичен скрининг, фетална морфология....направо ми бръмна главата и тотално се обърках. Crazy

# 44
  • при любимите ми хора
Айде пак докато се обърна и 3 страници...еее,ама сте бързи ей! Hug

gery_roz.Поздравления!Чакаме и подробности
Северинка...за единия секс да се пренастройваш,недей така..Обесни на мъжо че още малко време трябва и после като отидеш в другата крайност към 4-ти месец,той ще бяга от теб Simple SmileSimple SmileНяколко приятелки така бяха...никакво желания за секс,ама послеее мъжете им се жалваха чак  CrazyТака че надявам се мъжо да разбере,както и моя де ,че милия толкова време на сухо не е бил ,откакто сме заедно... Mr. Green

А аз днес като съм се запритеснявала ,че не ми се гади почти...какво ли не си вкарвам в главата и цял ден си опипвам гърдите,дали са още чувствителни и подути....ох добре ,че няма хора около мен,че инак... ooooh!

А и утре вечер запазих час за видеозон,така че очаквайте новини и от мен/дано добри/
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт