за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 370
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ако беше преди обед щях да дойда с удоволствие. Но малката ще спи поне до 4 и докато се събуди и нахрани ще стане дълга и широка. Така е като си нямаме някоя баба наблизо да я зарежа  Mr. Green  при нея.

# 46
  • Пловдив
аз ще дойда, с момчил съм
нещо да нося ли
Може нещо за почерпка да се вземе. Бонбони или сладки.
Радвам се че ще има наш представител на тържеството, ще чакаме да разказваш и снимки.

# 47
Аз ще съм там към 17:05 че до 17:00 съм на работа. Ако има място ще остана да ги гледам.

# 48
А кой ще ме светне какви обувки да купя newsm78.
Размера горе долу го разбрах,ама понататък.....
Мили,давай жокер Mr. Green

# 49
  • Пловдив
А кой ще ме светне какви обувки да купя newsm78.
Размера горе долу го разбрах,ама понататък.....
Мили,давай жокер Mr. Green
Вярче, като решиш да купуваш обувките ми се обади и ще излезем двете.

Момичета, пожелавам ви приятно прекарване довечера с децата. И имам една молба, да попитате директорката има ли готова оценка за ремонта на сцената и за колко пари става въпрос и другото е да е уведомите, че сме избрали дата за рождения ден:31.03. от 17ч., ние естествено ще отидем по рано за да подготвим столовата, ако въобще е готова до тогава.

# 50
  • Пловдив, но иначе от Бургас
дадоха ми 1 кашон помагала идр, игри  1-4 кл
да оставям ли в асеногр

# 51
  • Пловдив
дадоха ми 1 кашон помагала идр, игри  1-4 кл
да оставям ли в асеногр
Ако искаш ги остави за рождения ден. Може да слагаме като опаковаме подаръците. В къщи има и от календарчетата и другите неща които останаха ще прибавим и тях. Доника е подготвила много хубави картонени чанти. Като вземем пижамите, ще се съберем и ще опаковаме всичко.

пп.Писах ти на ЛС.

# 52
Момичета , Нора13 има един чифт нови обувки на Geox - официални. Номер 39. На другото момиче което е абитуриентка знаете ли номера. Ако и станат ще е супер. Нора е много заета и ме помоли да попитам аз.

# 53
сега се прибирам
бяхме аз,Момчил, една приятелка и blue flower
dobre се бяха подготвили децата, бяха по малките
за съжаление столът няма да е готов за 31 и трябва да измислим нова дата
директорката още не знае колко ще струва ремонта
снимки по късно

# 54
ето снимките

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229590

# 55
  • Пловдив
Много хубави снимки. Браво на децата! Ани е много сладка с тази рокля, а Зинка е направо убийствена с тез цветя на главата. Роси, искрено ви завиждам за преживяното.

За стола, много жалко че няма да е готов за 31-ви, понеже ако ще сменяме датата ще влезем в следващия месец и ще трябва да добавим и рождениците от април.  mom4i , сигурно ли е? Понеже аз като говорих с нея ми беше казала че ще е готов след 25-ти март.
И толкоз две седмици не може да се направи оценка на сцената.

# 56
Мили момичета, чак сега намерих време да ви пиша Embarassed
Искам да изразя огромна благодарност и низък поклон на Каспър и другите момичета (Каспър помагай с имена). Изразявам благодарност от всичките момичета ДБМ Пазарджик за организацията на празника на нашите дечица от дома.
Нашите малки сладури бяха много щастливи.
На връщане от умора заспаха а Златан цял път повтаря "Утре не на градинка, утре ще ходим на Пловдив!".
Направихте децата щастливи и нас "мамите" заедно с тях.
Много ви благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 01:05 от winter

# 57
Децата бяха големи сладури Simple Smile казваха стихотворения, някои се бяха облякли като пролетни цветя, други бяха с карнавални костюми и имаше жури да ги оценява. Питаха кога ще идват другите Simple Smile Дано оправят по-скоро стола. Тази заличка не беше лоша, но наистина е много малка.

# 58
  • sofia
моми4ета,моля ви ,махнете снимките не децата от темата Praynig

знаете 4е не е редно Rolling Eyes

# 59
  • Пловдив
 winter , няма за какво да ни благодариш, всички ние сме се събрали именно за това, да даряваме децата с усмивки. И когато сме успели, значи всичко си е струвало.
Аз ти благодаря, че ни направихте съпричастни към вашия празник и ще ви чакаме с нетърпение отново. А децата които доведохте  завинаги останаха в сърцето ми. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт