за мамите от ПЛОВДИВ 14

• 15 423
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
И аз чета тук,казвайте ако нямате възможност да дойдете,ще се разберем друго..

# 196
  • Пловдив
Сега прочитам - мога да мина през Ели  Peace
Ели пиши ми на ЛС но ако може по скоро , че ще тръгвам веднага като пишеш

# 197
  • Пловдив
Ели ,щом сте без коли и двете ще дойдем, нали казваш, че дрешките са 2 чувала. Аз сега се свързах с един приятел, който живееше преди в тракия и ако се освободи ще ме заведе, ама не е много сигурно кога затова изчаквам и не съм звъннала още.  ще изчакам и другите момичета да ми отговорят и ще пиша каквото и да реша.

# 198
  • Пловдив
Пиши ми телефона си на ЛС, аз след малко имам работа към Тракия и ще дойда да взема нещата.

# 199
  • Пловдив
Току що се чухме с Мили - тя ще вземе багажа от Ели в Тракия, Ели разбери се с Мили  Peace

# 200
Ооох засипахте ме от лични и от телефони

давам го на Мили телефона!

# 201
  • Пловдив
casper_e , памперсите може да ги дадеш на Вяра, тя е най-близко до работата ти. Телефона и е на първа страница на темата.

С Ели вече се уговорихме Peace

emimimi , между 13, 13.30ч. ще дойда до вас.

# 202
Момичета, понеже засега аз нямам други ангажименти към РДта говорихме с мили, че към Великден като се ходи в Асеновград, ще осигуря аниматори, защото миналия път за мен нямаше настроение.... Не предполагах, иначе щях да натисна повече и да осигуря хора.

Имах уговорка с Мария Луиза, понеже за големите момчета моите партита не важат, те са по на 15-16 години, говорих с тяхната възпитателка да ги заведем на кино и после на пица. Тоест тя ме помоли, наистина не е честно за малките да правим толкова много, а големите да са изолирани. Затова измислих това.
За киното - осигурих от Фламинго да бъде безплатно посещението.
За пицата - още се чудя, неудобно ми е да звъня пак във Верди и да им искам всичко безплатно. И без това всеки път дават големи пици без да коментират въобще. Може би ще се обадя за по-голяма отстъпка да дадат и да платя нещо... Като го измисля ще пиша, който иска да дойде.

# 203
Ели ми остави три торби с памперси за Широка лъка.Щом имам ден за пътуването ще ви информирам,за да се събере всичкия багаж до последно.
Затова поне четете редовно Mr. Green

# 204
  • Пловдив
Той багажа вече е събран, Вярче. Остава само транспорта. Wink

Каспър , говори с Верди за отстъпка и ще платим пиците на децата. Все пак не е малко, че киното ще е безплатно. Peace

пп. Имаме нужда от дрешки за момче и момиче за 2-ве годишни деца.

# 205
  • Пловдив
Мили, забрави да ми оставиш фактурите да ги снимам.  Айде, другия път  Mr. Green
Отделих още малко двешки за 2год, имаше три забутани торби в другия край на стаята + обувчици.  Който ще ги носи да мине да ги вземе и тях. Иначе всичко за Широка лъка съм събрала на един куп в единия ъгъл - доста голяма камарка се получи, така че Вярче пращай нещо по-голямо.

# 206
  • Пловдив
Добре, мисля, че току що спечелих наградата за Заплес на месеца  bowuu

От няколко дни си чета аз за Широка лъка, ама чак сега се сетих:
Баща ми имат няколко обекта около Пампорово, можем да го ползваме за транспорта до Широка лъка. В понеделник примерно пак ще пътува нататък.  Така че ако не става с на Вяра човека или не е сигурно, баща ми на мен не може да ми откаже  Mr. Green
И бебешорести дрешки и памперси ще ми даде една приятелка, но ще е утре.

# 207
  • Пловдив
emimimi , аз ще ги снимам фактурите и ще ти ги донеса утре сутринта към 10ч., хем ще взема и дрешките.

bugaboo , и друг път сме ползвали човека на Вяра, та знае къде да ги занесе. В случай че не стане, тогава ще имаме предвид баща ти.

# 208
Имам ужасно много дрешки за 2 годишни -за момиченце и момченце (от щерка ми и от племенника ми), но не са в Пловдив. Ако има нужда и не е много късно, мога да ги осигуря през следващата седмица. Ако не успея за тази акция, за другата съм на линия

# 209
  • Пловдив
Имам ужасно много дрешки за 2 годишни -за момиченце и момченце (от щерка ми и от племенника ми), но не са в Пловдив. Ако има нужда и не е много късно, мога да ги осигуря през следващата седмица. Ако не успея за тази акция, за другата съм на линия
Не е спешно за дрешките, те няма да се изпращат, а са за нуждаещи се семейства. Така че може и следващата седмица. Peace

Общи условия

Активация на акаунт