" Слънчице навън изгря и Монтанските деца огря"

• 12 917
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
bisssy,много си ми позната.Ама нещо не се сещам от къде newsm78,може да сме се засичали и някъде другаде,а Rolling Eyes.А между другото,на Влади жената да не е Вики ,и имат момиченце Цвети,което колкото   Поли,май се сетих,ако са те. newsm78Остава да ми кажеш,че живееш и на Морава Laughing,покрай тях

# 76
Живеем в Плиска 11 а ти работеше в един магазин на гробарска  newsm78(ако не се лъжа).Мамо Дани чети чети та ти толкова дълго отцъстваше сега пиши как сте как я карате

# 77
Да там работех,да не си ми била клиентка?Ако си,обърнах ли ти внимание? newsm78А за Вики и Цвети,права ли съм?

# 78
bisssi да сетих се с помоща на племеницата ми Joy маика им е Спаска Hug дамммм  познавам я,добра кметица беше Peace
stelt77 а пък ти къде си Mr. Green нашият зоопарк е в началото на селото на първата спирка - на Свинарската поляна Joy там има голяма къща с магазин еи там съм аз Hug до нас пък е къщата на братовчедите тая с оръдието #2gunfire Mr. Green Mr. Green Mr. Green много лесно намираеми сме там Joy иначе кмет сега е Личко,тои е бил и преди Peace Виж кои е изкарал почти цяла година там как знае  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
desin4o специални поздрави на твоята мама от мен,сега асимилирах че щом казваш че заедно сте гледали снимките,значи е тук Hug  супер малко помощ не е излишна Hug
Абе лека полека ще се окажем всички че се познавам, аи че е хубаво Laughing Laughing Laughing

# 79
Аз съм като продължиш надолу към втората спирка има едно нанадолнище на 30 метра преди спирката..... та отляво една къща със зелена вратница и зелено скеле отпред. Мандрата е под нас на черния път.... абе като питаш по-старите хора там за Спас бъчваря и всички го знаят... та аз съм му внучка...

# 80
walantana поздрави и на теб. Да мама е тука, защото мъжа ми го няма и трябва някой да ми помага newsm04 ще се уговорим нещо с теб да се видиме, но ще трябва вие да дойдете към нас, защото ние сме малко сложни с придвижването, нали отскоро ходиме  Wink
bisssi като сме почнали с познанствата, видях че си писала, че живееш в Плиска 11, в кой вход си?
svetlaem нещо се губиш atwork, работа а?

# 81
Светла е на работа,затова не се включва,ама предполагам,че събота и неделя ще пише.
Вале,Роби е голям сладур Hug

# 82
desin4o мерси Hug иначе да като се приберем ще пиша да се видим определено,а за ходенето естествено ние ще доидем където сте вие,знам че отскоро ходите и малко ще ви е трудничко докато свикнете с походката running  но и това ще стане newsm68,търпение и нерви   smile3528  Hands Thumbsup
stelt77 ми ти си ми горе-долу на близко  yes не мога точно да се сетя коя е къщата но ще я видя,а иначе ми е познат поне дядо ти ще разпитам да знаеш newsm47,иначе ходиш ли си натам???  newsm53
ki4o22 какво прави малката бързоходка Поли running #Onfire мерсиииииии наистина ми е голям сладур,признавам си  Joy

# 83
Живеем във вх.А  Hugможе да познаваш мъжа ми Мирослав(Мишо) се казва- че аз съм отскоро тук Grinning...скоро...скоро...5 години.Ами майката на Ради и тя не е писала скоро за разлика от нас-ние се разцепихме от лаффф откакто Петя ни се кара smile3523да пишем спирка нямаме

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 18:06 от bisssy

# 84
Вале,Поли постоянно е в движение,спирка няма докато не си легне вечер не се спира през целият ден.Не знам как не и омръзва.Само гледа да направи някоя щуротия-изважда всичко от шкафовете,изключва компютъра,чисти печката и т.н.Ето малко снимки и от нас. smile3509
http://prikachi.com/files/122677H.jpg
http://prikachi.com/files/122678N.jpg
http://prikachi.com/files/122679L.jpg

# 85
  • у дома
Момичета,едва имам сили да Ви изчета,а камо ли да пиша...Направо съм гроги,ама кой ме пита...Още една седмица и после ще съм по редовна,обещавам!

# 86
  • София , Монтана
Пак сме много: pеtia, stelt77, beboran4eto, Камелия-МС, svetlaem, bisssy, desin4o аз само немога да ви изчета.А и сега немога да пиша.По късно пак ще се включа.

# 87
stelt77иначе ходиш ли си натам???  newsm53

Ами вече не си ходя често.... иначе там съм се отгледала. Сега си ходя само за по няколко часа, а откакто родих не съм си ходила, не мога да предумам баща ми да идем с бебето да го видят баба и дядо... ще чакаме по-топло време.

# 88
Камелия-МС ще те добавя но ти видя ли че с теб сме родени на една дата.
Не бях забелязала това,гледам че има майчета,родени на 8,10,12 и 14 февруари,с мен ставаме 5. Grinning
Кичо,ние също мислим да ходим на море тази година,Мими никога не е ходила,а най-интересното е,че и мъжът ми никога на е ходил на море.А аз последно ходих преди 11 години.Имаме роднини в Несебър,там ще отидем.Много ми харесва там,имам много приятни спомени.Ох,така се размечтах за море.
А като сте се разприказвали за Славотин,да вметна,че имам 2 приятелки,които са от там.

# 89
Kики ми така е аз я видях каква пъргавелка е Joy и тогава се чудех цял ден ли е така,е сега вече не се чудя направо не ти завиждам Wink иначе е страшна сладурка само и да щадеше малко повече мама щеше да е сууупер,сладуранка е ,сладуранка Mr. Green
Камелия-МС кои са твоите приятелки Hug даи имена Joy
Маи иначе всички страшно мечтаете за морето,е да то си е време  grinning039 само да спре да вали сняг и дъжд  и готово Mr. Green
stelt77 има време сега като се позатопли и ще е по-различно,а пък като поотраснете достатъчно ще видиш как ще ти се иска да го оставиш по-цял ден да си тича на воля Laughing
petia стига работи,даи си малко почивка Naughty аз ще поспра малко с писането за да имате време да попрочетете Mr. Green видя ли защо не трябваше да ме приканваш да се включа,защото се не мога да се спра от писане newsm81  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт